Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
peugeotmate #22 üzenetére
Dell Latitude aktuális szériája. Cégnél kellett volna venni egy projekthez, szemeztem az 5310 / 5210 vagy mikkel (latitude, 14", fHD kijelző, oldalt 2USB C csati...), i5/i7, 16GB ram, SSD amekkora kell, 2 USB-C, meg ami még kellhet.
Építési minősége szerintem megfelelő, és ~350-400 körül megállt akkor - ez még 400Ft alatti euró árfolyam mellett volt, most nem tudom, mennyi. Ezek mellé lehet rendelni garit olyasn módra, hogy következő munkanapra is kész legyen, a világ minden országában, csak ez extra felár. -
hegedus001
aktív tag
válasz
peugeotmate #22 üzenetére
Asus Zenbok 14X OLED. Keress rá, próbáld ki. Nekem nagyon bejött
Az inteles verzió ráadásul még combosabb cucc.
-
peugeotmate
őstag
Jelenleg van egy jobbfajta asztali PC-m, amiben még a VGA kihajtja a VR-t is (G earth, Half Life Alyx), a többi komponense meg még bőven jó. Mellette egy 2014 13"-os MacBook Pro-m van, amin két éve a teljes topcase-t cserélték (vatta új gyári akku, ház, hangszórók, tapipad stb.). Viszont lehet kéne majd egy kicsit acélosabb noti majd fél-1 éven belül és nem tudom mi lehetne az. Vagy egy utolsó inteles MacBook (15"-16"?), mert elég jó áron mennek. Viszont kb szerelhetetlenek és a dedikált kártya meg sütőt csinál egy ilyen vékony házból. Winsowsból ha lenne valami JÓ alternatíva...
-
hegedus001
aktív tag
válasz
peugeotmate #18 üzenetére
Zenbook széria. Szép, Fém, az összeszerelés is jó, már a touchpad mérete is majdnem akkora mint egy MacBooknál. (bár nincs annyira jó még de amit én használok az bőven a legjobb amit winen használtam evör)
-
válasz
peugeotmate #18 üzenetére
Az árából inkább jobb építeni egy gépet.
Hordozhatóság nálam egyelőre nem játszik, bocsi. -
peugeotmate
őstag
Milyen hasonló tudása, esztétikus, megbízható win-es gép jut eszetekbe még? Használt is akár?
Egyszerűen nem tudom elhelyezni a surface-t az árával. -
Cs.Petya
csendes újonc
eleg jo kis gepek, de cseszett dragak.... de mondjuk egy surface laptop 5 arabol mar majdnem kijon egy m2-es macbook air, vagy egy m1es mar kijon belole, es azert azok szerintem jobb gepek, plusz azert az aio pc 4500dollaros ara is eleg huzos, meg egy ceg szamara is itthon, egyertelmuen latszik hogy ezeket nem a magyar piacra szanjak
-
Én kedvelem ezeket a gépeket, igaz, nekem eggyel megelőző Book 3 széria van.
Piszok gyors, jó áron vettem.
Nagyon jól használható mindenre amire nekem is kell.
A bővítés nem olyan nagy gond, amint látszik, mert a memória háttértár nem sok macerával cserélhető.De lehet opciósan betenni SD helyre egy combos hátteret. Na, ezt fogom tenni a szerviz helyett.
-
L3zl13
nagyúr
A legdrágább Surface laptop 5 csak háttértár méretben különbözik az egyel kissebtől és $600 a különbség?
Kicsit drága az a plusz 500GB SSD.Gondolom itt is minden mainboardra van forrasztva mint almáéknál, hogy normál áron bővíteni ne lehessen semmit.
[ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
Elég rendesen túl vannak árazva.
-
Bazsi747
aktív tag
Nagyon tetszenek és szemezgetek a termékkel egy ideje de még a surface laptop 4 is horror áron van,vagy nem tudom.
-
Ahogy vártam nagyon jól néznek ki a hardver is elfogadható, de az árazása már nem-
-
Magyar kiosztás gondolom esélytelen... Pedig jó lenne.
-
Solar Eclips
tag
szép macbook klónok, rosszabb teljesítménnyel
-
Nagyon szép gépek.
-
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok a Studio miért 11gen processzort kapott, amikor már a 13gen is a sarkon van. Főleg hogy a többi gépbe befért a 12 gen.
-
bteebi
veterán
Tetszetősnek tetszetősek... de brutál drágák. Azért 2400 dollár mai árfolyamon 1 millió és 30 ezer
jómagyarforintkopejka, holnap meg még több. De még az 1800 dolláros "reális" kompromisszum gép is 770 ezer.Oké, sok szempontból nem ugyanaz, de akkor már inkább vennék egy 13-15"-os OLED kijelzős Asus laptopot, talán 3-400 ezerért dobálták az emberek után nem is olyan rég. Max. ha mindenképp kell tablet is, akkor veszek egyet mellég még 200-250 ezerért. És még mindig olcsóbban jöttem ki, még ha nem is ugyanaz lesz a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy kétféle méretben begyűjthető laptop, két 2-az-1-ben notesz és egy tetszetős AiO PC várható október végén.
- Autós topik
- Opel topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- További aktív témák...