Hirdetés
- [Re:] Befeketített verziót kapott a Radeon RX 6800 XT
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányos topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- [Re:] Piros tojás helyett hardvereket hoz a nyuszi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hozzászólok Aktív témák
-
prolad
őstag
válasz
instantwater #2622 üzenetére
Érdekes, én pont azt tapasztalom, hogy nagyon gyors az olvasó (9t). Volt MIX2s, annak a szintjét simán hozza az olvasó. Sőt, bizonyos szempontból jobb is, mert a hátlapi olvasókkal ellentétben itt nincs az, hogy X feloldás után koszos lesz és törölgetheted. Annyi a trükk, hogy sötétben vedd fel, akkor jó lesz.
-
R a y
senior tag
válasz
instantwater #2622 üzenetére
Nekem xiaomiból csak a Note 5-tel vol tapasztalatom ujjlenyomat olvasó terén, persze attól lassan a mi 9t-é, de azért uraim, ennyire nem rossz a helyzet. Én 10 éves iPhone használat után jöttem át xiaomira és azt kell hogy mondjam hogy azoknak nincs olyan gyors mint a kijelzőbe épített mi 9t-é, a Note 5-é az pedig veszett gyors. Én nagyon megvagyok elégedve a sebességével, sőt az enyémen fólia is van (Clearplex). Aki azt mondja hogy lassú vagy pontatlan, az szerintem azért lehet mert nem pontosan az értékelő fölé helyezi az ujját. Nálam 10/10 működik.
~ Pro Bono Publico ~
Hozzászólok Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest