Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NemMo
őstag
Fura, mert én nagyon elégedett vagyok az akkuval. A melóhelyemen nagyon rossz a térerő és most este 9-kor 71% van az akkuban és van 2ó41perc sot. Amikor megvettem, akkor az első néhány napon 40% körül volt a cella készenlét fogyasztása, de az normalizálódott, mondjuk nem tudom mitől
-
szuladam
aktív tag
Mondanám, hogy örülök, hogy végre nem én vagyok a hülye
és tényleg "gáz" van a cella készenléttel másnál is, de egyben szomorú is. De végre másnak is szemet szúr a dolog.
És nekem is pont ez a "csalódás", amit te is írtál, hogy a tesztek, videók vélemények alapján nagy durranást vártam és szuperül is dolgozik ha nyüstölöd folyamatosan, de ha nem (átlag felhasználás) akkor sajnos semmivel se jobb a megváltóként rebesgetett 4000-as akksi, mint a többinél lévő 3300-as csak súlyba többet nyom. És mivel egyik kulcspont volt nekem is a vásárlásnál a nagyobb akksi, így nekem ez csalódás. És persze már lassan több mint két hete meg van és nem igazán akar javulni.[ Szerkesztve ]
-
Az vicces lesz, mert itt a térerő nem épp gyakori dolog. Pár száz méterre innen 2G is alig van. Hátha nem szivom meg. Mi storeba nyomkodtam, hát nem ájultam el... A mi band 4 jobban tetszik, pedig nem is telefon.
beers! Nekem ugyan ez van időpont szerint is, DE még csak Arrivalig.
[ Szerkesztve ]
RMX3301 - Suzuki Vitarához eladó néhány tartozék. Érdeklődni privátban
-
erahurka
nagyúr
Éjszaka jobb a View 20, nappal kb. egál. De ez az AI Ultra Clarity 48 MP eszméletlennek tűnik pár kép alapján. Nem tudom miért nem lehet hasonló a végeredmény sima módban pixel binninggel.
Szerintem az is probléma, hogy nagyon gyorsra kell csinálni a feldolgozást, mert különben sír a sok tech youtuber hogy 2 másodpercet várni kell a kész képre.
[ Szerkesztve ]
Küldj el a francba nyugodtan, úgyis én leszek kitiltva ha esetleg vissza merek szólni.
-
erahurka
nagyúr
Egyébként szerintem sem az igazi valahogy a mobilkamerák fejlődése. Persze fizikai korlátai vannak a kis szenzorok miatt, de a helyett hogy abból hoznának ki egyre többet, inkább mintha szoftveresen próbálnának egyre social media számára szebb képeket csinálni, ami a valós képminőségen csak ront. Túlélesít, elmossa a zajt (és így sok részletet), stb.
Küldj el a francba nyugodtan, úgyis én leszek kitiltva ha esetleg vissza merek szólni.
-
Darko_addict
őstag
Én is rendeltem még kettőt. Egyikkel töltöm, másik a gépbe van dugva és felhozva az asztalomra, harmadik autóba lesz. Nem szeretem kihúzogatni állandóan.
+1 a UGreen termékeknek. Kíváncsiságból 5A kábeleket rendeltem most (2 méter), de vélhetően nem lesz érezhető változás, jó a 3A is.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
Milyen ROM volt előtte és melyik EU-t tetted fel? Miért gondolod, hogy a PC-ben lévő procid (vagy más Ryzen?) befolyásolná? ZIP-et flashelni TWRP-ben? Melyik TWRP? Sajnos minden elég béta még, sok a lehetséges nyűg. Én nagyon megszenvedtem vele, de ott én is hibáztam.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
Állásajánlatok
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest