Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szuladam

    aktív tag

    Kedves 9T tulajok!

    Mielőtt megőrülök az akksi miatt, légyszíves mondjátok el a saját tapasztalatotokat!

    Miután írtam a supportnak a szerintem gyors merülés miatt, persze végigmentem a szokásos dolgokon, akksi ellenőrzés: 100%-ra tölteni , majd repülőgép üzemmódban 8 órán át hagyni, így 1%-ot esett, szóval az akksi pipa, azzal nincs gond! Viszont ha ezt nem repülőgép üzemmódban csinálom, egy éjszaka alatt simán esik 5-6%-ot! Factory reset is megvolt persze. Következő lenne a visszaküldés, ami mint tudjuk 1-2 hónap.

    Szóval, ha folyamatosan be van kapcsolva a hálózat és persze a mobilnet is, (A mai világba mi a francért kéne kikapcsolni?! Ez volt az egyik ajánlás a csodás supporttól, hogy kapcsoljam ki, ha nem használom...) de nem használom a telót, egészen "gyorsan" merül (nincs beakadt app). Persze ha egész nap nyomkodom a telefont megállás nélkül akkor nekem is kijön az elvárt 6-6,5 óra SOT, de ha 4-5 órákat hagyom "teljesen magára" nyomkodás nélkül a telefont akkor a SOT már csak max 4 óra lesz a végére. Ami szerintem drámaian merít, a statok alapján, az a cella készenlét. Egy teljesen átlagos használat után (folyamatos mobilnet bekapcsolva és napi 3 óra SOT után) a nap végére sokszor a SOT-tal megegyező nagyságú akksi fogyasztást mutat a cella készenlét is.

    A kérdésem az lenne, hogy nektek milyen százalékos megosztást mutat az akksi egy normál napos használat után? Nektek is gyakran kijön hogy a kijelző után (pl 15%) a cella készenlét fogyasztja a második legtöbbet? (pl 10-12% körül?) Mert ha igen, akkor beletörődöm, hogy készenlétbe sokat eszik, de ha nem akkor asszem lesz egy szörnyű köröm a szervízben :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák