Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Neck

  addikt

  Sziasztok!

  Egy kis segítséget kérnék! :) Jelenleg LG G6-om van, amit szeretek benne:

  Nincs notch
  viszonylag kicsi a káva
  jó a jack hangminőség
  van benne wide kamera
  és ami az egyik legfontosabb: van hozzá GCam port.

  Sokan megénekelték, milyen sz.r a G6 kamerája, ami igaz is, de GCammel új életre kelt, és csodás fotókat lő. Viszont, nagyon hiányzik a Xiaomi ecosystem (lásd az Avatarom :P ) és a teszt megjelenése óta szemezek az Mi9-el.

  Már majdnem megrendeltem a német Amazonról (kint élünk) az Mi9-et €370-ért, amikor megláttam a K20 (Pro-t), és belezúgtam a notch mentes gyönyörű kijelzőbe - viszont B20 nem volt, és már majdnem lemondtam róla, amikor megtaláltam, hogy az Amazonon kapható Mi9T néven európai változatban, €329-ért.

  Viszont, "csak" SD730 van benne (ami amúgy nekem bőven elég), és emiatt előfordulhat, hogy nem lesz hozzá GCam port - ugyanis amennyire eddig észrevettem, csak a high-end SD8xx-eket portolják.

  3 opció van:
  1: Veszek egy Mi9-et, amire már van GCam port - de notch és nincs jack

  2: Veszek egy Mi9T-t, amin nincs notch, van jack, viszont ki tudja, lesz-e GCam? Tudja valaki, legalább a Camera2 API-t tudja -e?

  3: Várok, hogy kijöjjön az Mi9T Pro, amire talán nagyobb eséllyel lesz GCam port, viszont ki tudja mikor jön, és mennyiért?

  Összefoglalva: Tudtok valamit az Mi9T-k GCam portjairól? Illetve arról, mikor jelenik meg az Mi9T Pro Európában, és kb milyen áron lesz?
  Ti mit tennétek? Remeg az ujjam a €329-s Mi9T "Buy now" gombja felett :D

  [ Szerkesztve ]

  An α beta user...

Hozzászólok Aktív témák