Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • grizlisandor

  addikt

  Sziasztok!

  Méretben hasonló telefont keresek az O+O-omhoz, kamerában/üzemidőben/kijelzőben/nyers erőben azt nézem előre lépés lesz a Mi 9T. Játszani nem játszok, youtube, twitch videókat nézek esténként, napközben meg net, fb, navigálás néha. Örülnék, ha automatán elfogadható képeket készítene. Szerintetek ezt magára tudja vállalni a következő 1,5-2,5 évben?

  Beszerzést, 2 év gyári garanciával szeretném, tudtom szerint a xiaomi.hu, likestore.hu, e-x.hu boltokból lehetséges. forrás(katt) Ez így igaz? Esetleg van másik ajánlott bolt gyári garanciával?

  Gyári töltő az QC mennyi? Az tiszta, hogy 18W, de ahogy nézegetem(katt) ez lehet akár a QC2 is. Elvileg tudja a 730 chip, a QC4+, de az meg 27W. forrás(katt) Hogy is van ez?

  Fóliát, rendeljek Ali-ról? Mire megjelenik a telefon 2 év gyári garanciával addigra úgy is megjön? Vagy Médiába tettessek rá ClearPlex fóliát?

  Nem volt még ujjlenyomatolvasós telefonom, képernyőbe épített meg pláne. Képernyőfólia nem befolyásolja az ujjlenyomatolvasót? (értelemszerűen fólia felrakása után adom meg az ujjlenyomatot.)

  ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés