Hirdetés

2019. augusztus 21., szerda

Hozzászólások

(#101) huskydog17 válasza Abu85 (#58) üzenetére


huskydog17
(addikt)

"Nem megy gyorsabban, ha a májusi Windows frissítés van telepítve, és nem kapcsoljuk ki a biztonsági javításokat."

De igen, megy gyorsabban, ahogy azt te magad is leírtad (lásd lent) és rengeteg teszt is bizonyítja*.

#64: "Annyit kiderítettem, hogy eléggé komplex a probléma és pont beletenyereltünk. A májusi Windows 10 óta nagyon nagy lett a jelenetek közötti variancia. Tehát effektíve előfordulhat az, hogy ugyanabban a játékban egy pályán kifejezetten jó a teljesítmény, jól működik a proci, míg egy másikon kifejezetten rossz."

Akkor végtelenül, pofon egyszerű a megoldás: olyan pályát válasszatok a játékon belül, ami normálisan megy, például Ausztrália. Nem is értem, hogy miért pont az egy, nem jól működő pályát rakjátok a tesztbe és ráadásul az alapján méritek a fogyasztást! Ez nekem eléggé epic fail-nek tűnik.

*Korábban már linkeltem ,de akkor itt van még egyszer két jó mérés
[link]
[link]

Semmi más dolgotok nincs, minthogy másik pályát választotok és meg van oldva az anomália (feltéve, ha a fenti állításod igaz).

[ Szerkesztve ]

60fps gameplay videók: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#102) D013


D013
(aktív tag)

Én aztán örülök az AMD feltámadásának, követem a 2017-es csoda óta. De na, azért itt valami bűzlik, az i9-9900k-t még nem nagyon sikerült befogni, pár fps-el mindig alatta van bármelyik 3000-es Ryzenről beszélünk. Nem értem miért kell ferdíteni a benchmarkokon, így is nyert az AMD ár/teljesítményben, nem kell neki a rásegítés, szerintem.

(#103) [CS]Blade2


[CS]Blade2
(őstag)

Külföldi tesztek alapján kell tájékozódni, meg olyan videók alapján, ahol nincs semmi sus-mus. A mit vegyek és egyéb topicokban is a külföldi teszt alapján ajánlanak. Annak pedig nincs párja, amikor össze van rakva egy konfig és látod a beállításokat, hogy milyen bios, milyen beállítás, milyen windows, mi a játék beállítása, és videón látod, hogy mit megy.
A teszt összehasonlítási lényege a PH-n nem mérvadó már a C2Q és 8800GT kora óta kb.

A user, aki ez alapján vásárol, sokszor csalódik. A 8800GT korát azért is hoztam fel. Abból a korból van az első tapasztalatom, hogy adott user megvette a hardvert a teszt alapján, a másiknak a teszten kikapott hardvere volt, és a való életben, a valós felhasználás mellett, racionális beállításokkal a lassabb volt a gyorsabb.
Nem egy ilyen embernek magyarázhattam el, hogy 2560x-ban ultra beállításokkal csillió élsimítással lenne átlag 15 FPS-ed, ahogy a tesztben, és ott gyorsabb a konfigod, mint a másiké. De ő nem akar átlag 15 FPS-el dia vetíteni. Más beállításon meg 60 FPS körül vagy +10 FPS-t vert a lassabb konfig a gyorsabbra, ami már egyezett a külföldi teszttel.

A PH földtől elrugaszkodott tesztjeiben hiába szerepelnek valós felhasználások, minden teszt szintetikusnak, labor körülménynek vehető, mert ők a HW nyers számítási teljesítményét akarják kimutatni.
Ez olyan, mintha a kocsik fogyasztásánál megnéznéd a labor körülményeket, meg a katalógus adatokat. Még a board computer alapján sem tuti.
Csak a valós használat, mérve a km-t, utána meg visszatankolni az elhasznált benzin-t, az a tuti. A külföldi tesztek ehhez sokkal közelebb vannak, vagy a logout tesztek, de a youtube videók ált. a legjobbak, vagy ha ki tudod próbálni magad.

(#104) Dr. Akula válasza Ragnar_ (#97) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Értem én, de azért nem kéne elszakadni a valós használattól, mert egy lowend beállításban nagyobb különbséget lehet kimutatni. Aki ilyet vesz, az nem arra kíváncsi hogy 320x200-ban mit tud. :) Ha nincs különbség, akkor az az infó, legalább tudja az ember hogy felesleges annyi pénz elköltenie CPU-ra, inkább vegyen jobb VGA-t, és akkor mehet fullHD fölé is.

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#105) gab1ka válasza Abu85 (#94) üzenetére


gab1ka
(tag)

Ha tudatában vagytok hogy a tesztjeitek hibásak, ami által megtévesztő eredményt hoznak, akkor minek publikáljátok így a cikket? Persze ha fórumhozzászólásokban keletkező 1000 kritizáló komment is növeli ilyenkor az oldal látottsági mutatóját azt megértem. Okkal jönnek lassan minden ph-s teszt alatt a színvonalat megkérdőjelező hozzászólások.

(#106) snecy20 válasza Kvg (#92) üzenetére


snecy20
(veterán)

Nem kell az Intelt gyengébbnek beállítani, mint ami, ilyen egyszerű a történet.

(#107) Abu85 válasza huskydog17 (#101) üzenetére


Abu85
(HÁZIGAZDA)

Nincsenek már itt a processzorok. Nem tudunk máshogy mérni. Amikor meg még itt voltak, akkor az Intel procik nem voltak itt. Utólag könnyű okosnak lenni. Most azt lehetne csinálni, hogy kidobjuk az F1 2019 eredményeket, de volt olyan szerencsénk, hogy a fogyasztást is ehhez mértük, tehát a játék fogyasztási eredményeket is ki kellene dobni, de mivel nincsenek itt a Ryzenek, így nem tudjuk mással újramérni. Egyszerűen nem gondoltunk arra a tesztkörnyezet beállításánál, hogy az Intel nem fog jól működni az F1 2019-cel, már csak azért sem, mert ez egy általuk szponzorált cím.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#108) pandras83


pandras83
(tag)

Az egyébként alapos és pontos teszt legnagyobb hiányossága, hogy se a 2600 se a 2600x nem szerepel benne.

" Zárlatot csak úgy érdemes okozni, hogy a látvány kárpótoljon a következményekért."

(#109) Noukoum válasza pandras83 (#108) üzenetére


Noukoum
(senior tag)

Meg még megannyi processzor lehetne benne:)
Akár első generációs Ryzen, régebbi Intel procik.

[ Szerkesztve ]

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#110) Geller72


Geller72
(veterán)

"Ahogy azt már korábbi publikációnkban is említettük, a 3700X "gyenge" szerepléséhez talán a 65 wattos TDP keretnek is köze lehet (ne feledjük, a grafikonon látható összes többi CPU ennél nagyobb kerettel rendelkezik)"

-Ahham, a többinél meg nem, mi? Hogy van ez? ;]

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#111) Kopi31415


Kopi31415
(félisten)

Ez a 77% mégis hogy jött ki?

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#112) Raymond válasza Kopi31415 (#111) üzenetére


Raymond
(nagyúr)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#113) huskydog17 válasza Abu85 (#107) üzenetére


huskydog17
(addikt)

Nem azt mondtam, hogy mérjétek újra, hanem a jövőben érdemes lenne erre figyelni, bár sajnos egy hónappal ezelőtt is jelentkezett ez a probléma, szóval lett volna egy hónapotok ezt korrigálni, mégsem tettétek.

60fps gameplay videók: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#114) Abu85 válasza huskydog17 (#113) üzenetére


Abu85
(HÁZIGAZDA)

Korrigálni egy nap sincs. Ryzen 3000-es processzort szerezni tesztre már hatványozottan nehezebb.

De egyébként elsődlegesen inkább az Intel gépeket érintő problémára kellene rájönni, csak hát a fene egye meg, nem akarnak más eredményt adni az új Windows 10 verziókkal.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#115) Atom_Anti


Atom_Anti
(senior tag)

Oh , hogy már megint ez a nyomorult Windows 10, érdemes lenne már 7-re visszatérni, a jobbak úgy is azt telepítenek!

(#116) horppc


horppc
(tag)

Ezt hogy?
Csapágyra van szidva az intel, itt meg a piros csík alig fért ki, de ez nem valami elírás?
Az látszik hogy aidára immunis.

https://www.youtube.com/watch?v=vn-oZMPBlqI

(#117) hombre[EU]


hombre[EU]
(aktív tag)

Nagyon jó cpu lesz ez nekem szimulátorozni :) fōleg,ha ōsszel beesik 200€ alá ,ha nem akkor visszük 250ért.egyefene

you must be the change you wish to see in the world

(#118) horppc válasza Kopi31415 (#111) üzenetére


horppc
(tag)

Úgy jött ki kérlekszépen, hogy F1 nél a fogyasztásnál megolvadt a mérő, és mire az intelt mérték már nem igazán lehetett kinézni a kijelzőt, de úgyvoltak vele, hát... legyen 77, igen 77 az határozottan jó lesz. Nagyon jó.
Jó akkor legyen 77.
+100W , etyefene. intel etyhh... fosh. HETVENHÉT BÁÁÁM

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=vn-oZMPBlqI

(#119) Gpety


Gpety
(tag)

Jó proci ez, de ha már vennék, akkor inkább a 3700x-et választanám, még ha az AMD gyors generáció váltásának nem kicsit az is az oka, hogy árban is utol szeretnék érni az Intelt, mindig szépen vastagítanak egyet az árcédulán, érdemes csak megnézni az 1600x, 2600x és a 3600x viszonyát.

Csak egy ok miatt nem rohanok a boltba Ryzenért, ez pedig a hitvány szoftverfelhozatal, a játékok ötlettelen nudlik, mintha mindenki elfelejtette volna, hogy kell hozzájuk történtet is írni, meg forgatókönyv is dukálna melléjük, mint egy jó filmnél. Minek is fejleszteni így.

Intel Xeon X5650, 12Gb RAM, RX480 8Gb

(#120) Cingáriusz


Cingáriusz
(őstag)

Tekintve, hogy az igazi népprocesszor (best buy) a sima 3600-as, így nem értem, miért nem arról készült egy részletes teszt. :U

https://www.youtube.com/channel/UCakgVHHng0TKHctSiitYDUw

(#121) Televan válasza Cingáriusz (#120) üzenetére


Televan
(veterán)

Mert 3600X -et kaptak tesztelésre! :DDD

???

(#122) Noukoum válasza Televan (#121) üzenetére


Noukoum
(senior tag)

Ja hogy ez így működik:)

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#123) Dißnäëß


Dißnäëß
(senior tag)

Na, tök jó, hogy ez kijött, lehet rámenni, így hátha esik picit még jobban a sima Ryzen 5 3600 ára :D

Tuningban ugyanis ugyanoda mennek, alapban, nem húzva pedig szinte alig-alig (inkább semmi) észlelhető előnye nincs az X-nek, viszont árban lényegesen több.

Ár/értékben a sima 3600 verhetetlen az X-hez képest. Kár, hogy ebben tesztben minden szerepelt, csak a sima 3600-as nem..

Egy tökjó kűűfőődi teszt az angolosoknak: [link] Még a TDP-re is kitér, hogyan is kell ezt értelmezni, bármi is legyen az AMD TDP-k mögötti speckója és kalkulációja. A lényeg, hogy a két CPU ugyanaz és Ti minél több 3600X-et vesztek, annál több esélyem marad nekem szürke kisegérnek megvenni a sima 3600-ast.

Köszi :) :)

Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.

(#124) Dißnäëß válasza Cingáriusz (#120) üzenetére


Dißnäëß
(senior tag)

Ezzel nem vagy egyedül :D (Vagy legalább a kettőről, fej fej mellett, lásd előző hsz-em linkje).

Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.

(#125) nyakdam válasza paprobert (#26) üzenetére


nyakdam
(aktív tag)

Szerintem a 9900k-nál a lap a hibás. A PH Z370-es biosa lehet nem kezeli rendesen/ nem engedi a TDP keret felé a procit. A 9900K méréseit ki kellene hagyni, mert ott valami gond van.

(#126) nyakdam válasza Abu85 (#58) üzenetére


nyakdam
(aktív tag)

Az F1 AVX-et használ, nem az a gond, hogy a ti lapotokban valamiért nem akarja átlépni a 9900k a TDP limitet?

(#127) CPT.Pirk válasza Abu85 (#114) üzenetére


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megint a Windowszal kínlódtok... Értem, hogy a gémerek nagy többsége a DX12 miatt ezt használja, de ilyen problémás helyzetben lehetne valamilyen alternatív, nem Windowsos tesztrendszeretek, ami segítene egyértelműbbé tenni a helyzetet. - bár úgy nyilván nagyon nehéz dolgozni, ha kb. minden csak kölcsönben van ott nálatok egy rövid ideig.

Nyilván ismeritek, de elég meglesni a Phoronixos arc tesztjeit,
itt van a nálatok is használt Strange Brigade teszt Linux alatt: [link]
Itt meg a tavalyi Ryzen gaming tesztje: [link]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#128) Geller72 válasza nyakdam (#125) üzenetére


Geller72
(veterán)

+1. No meg legalább itt az is kiderült, hogy a 2700X nem jobb bizony a 8700K-nál, bármennyire is azt szajkózták a 2700X megjelenésekor. :D.

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#129) ricsi99 válasza CPT.Pirk (#127) üzenetére


ricsi99
(őstag)

Itt a gémerek összekapcsolják a win +dx12 "oszt nincs más"... pont 2 napja osztottak ki ,hogy csak ez létezik :D
Win meg heti/havi szinten változik... szóval esélytelen 1 tesztet összevetni bármivel....
Ha meg egy verzióhoz ragaszkodsz akkor meg az a baj......
Ell kell fogadni... e héten az AMD nyert... majd jövőhónapban meg az Intel ,ami káosz van......vga driverek is ...egyik jobb mint a másik...alaplapi biosok mind2 oldalt... megáll az ész

[ Szerkesztve ]

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#130) Kupszi


Kupszi
(tag)

Nem akarom védeni az intelt, mert miért is tenném. De ez a teszt kicsit meglepett. A 9900K mindenhol eddig 1080P game tesztben toronymagasan vert mindent, most meg a lista legalján.
Persze benne lehet az is hogy a májusi update kicsinálta a HT-t, de ennyire?

Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!

(#131) CPT.Pirk válasza ricsi99 (#129) üzenetére


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem nincs bajom az eredményekkel, nekem azzal van bajom, hogy az okok nem szerepelnek a tesztben, hanem Abu hozzászólásaiból kell összerakni mi is a szitu.

Az nekem egy saját szívfájdalmam, hogy csak Windows alatt tesztelnek. Pedig ott olyan eszközök állnak rendelkezésre Linux alatt, mint a phoronics test suite, amivel még gyorsabban lehet egy komplett tesztsorozatot letolni, mint Windows alatt és az eredmények összevetéséhez meg ott van a cucc saját netes adatbázisa n+1 teszteredménnyel és procival.
Utoljára mikor toltam PTS tesztet, besorolta a Ryzen 2600-as kicsit húzott procimat az Epyc-ek közé és azzokkal mérte össze a cucc. Mint kiderült nem is véletlen, mert lenyomta a legkisebb Epyc-et a 2600-as. :)

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#132) ricsi99 válasza CPT.Pirk (#131) üzenetére


ricsi99
(őstag)

Figy... olvasd vissza a hsz eket... egy kezeden megszámolhatod ,ahol nem a "game" alatti teljesitményt nézik.

Még azt csodálom ,hogy ilyen tesztekbe belevágnak ,amikor ilyen szép betonstabil a rendszer.
Gondolom a tesztek fele elment arra ,hogy be is lőjék a rendszert a maximum közelébe.

[ Szerkesztve ]

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#133) joesz válasza fanti (#50) üzenetére


joesz
(lelkes újonc)

Hali!

"Like Steve from GN said, 50 dollars for the letter X". 3600 vs? 3600X. Egy találó komment az alábbi videó után:
[link]

Egyébként a nagy átlag nem 2080 Ti-t használ. Jó, így nincs VGA limit, de én inkább egy ilyen kártya árából építek egy komplett faxa gépet...vagy kettőt...por...izé azokra a játékokra, amivel esetleg játszok, arra tökéletesen megfelel nekem (ajjj, nem nekem van a legtöbb bench pontom, és fps-em, bruhahahaha).
Üdvözlet

(#134) ricsi99 válasza Kupszi (#130) üzenetére


ricsi99
(őstag)

Kipróbálhatod .
Ha más nem virágboltból szerzel egy win8.1-et , alap win10-et ,aztán frissited ,kedvenc játékoddal meg leteszteled.
nekem kell regisztálni semmi /csak felpakolod a drivereket
Uánna szerintem vissza is rakod a 8.1-et

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#135) Geller72 válasza ricsi99 (#134) üzenetére


Geller72
(veterán)

Én csak annyit tettem, hogy a "játszós" gépemen az összes cpu killer patchet letiltottam. Ha most az írom, hogy volt olyan gamma, ahol ez 26%-ot hozott, (vagyis vitt volna el, ha él a patch) azt a legtöbben úgysem hinnék el, de nem is azért írtam le. :D.

Eachine Micro Skyhunter PNP, Gemfan Hulkie 2040-3, Gemfan 3035BN prop szettek eladóak. Érd: PM

(#136) Stonerice


Stonerice
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább megvárom az ipon tesztet :DDD

[ Szerkesztve ]

Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: Ryzen 5 1600/ Msi B350m /Gtx 970 +accelero TwinTurbo II

(#137) --ka válasza Stonerice (#136) üzenetére


--ka
(aktív tag)

Ez 15 évvel ezelőtt "sírvaröhögős" poén lett volna...
Most komolyan elgondolkodtam, hogy majd megvárjuk. :W

(#138) Televan válasza Stonerice (#136) üzenetére


Televan
(veterán)

Ez a teszt sem lett rossz,csak nem mindenkinek objektív. ;]

Több tesztet kell elolvasni és átlagolni,mert valahol ott lesz igazság. :K

???

(#139) Goldmember01


Goldmember01
(csendes tag)

Kisorsoljátok azt a 2080 Ti-t? Micsodaaa?? Meg is nyertem?!?! Hát ez szuper!!! Mikor külditek vagy hogy van ez hát köszönöm szépen mikor érkezik meg?

[ Szerkesztve ]

(#140) Busterftw válasza Televan (#138) üzenetére


Busterftw
(aktív tag)

Már elég régóta szinvonalasabbak az Ipon tesztek. Legalábbis eddig ahol volt gond a méréssel vagy egy programmal, az mindig meg lett emlitve.

Én ezt ép esszel nem tudom felfogni, hogy lehet publikalni egy cikket úgy, hogy tisztaban vannak vele az adatok rosszak. Hány embert fog ez felrevezetni? Csak azért kiadni egy tesztet mert "mar nincs nálunk a hardver", evvan.

[ Szerkesztve ]

(#141) Sani0423


Sani0423
(csendes újonc)

Szerintem ez lesz a 2600 méltó utódja :) Best buy csak menjen lejebb az ára

[ Szerkesztve ]

(#142) Freddy S válasza CPT.Pirk (#131) üzenetére


Freddy S
(kezdő)

Linuxot nem hiszem kéne erőltetni, mert sokan nem használják, de Windows 7 a második legnépszerűbb OS és ezek az x470 lapkák támogatják! GTA5, 3Dmark 11 is jó lenne.

(#143) b. válasza CPT.Pirk (#127) üzenetére


b.
(nagyúr)

Csak aza probléma, hogy szinte biztosra veszem, hogy nem a Windows a gond, hanem valami hardveres korlát van.[link] legújabb update ennél a tesztnél és a 2080 több FPS-t hoz, mint itt a tesznél egy 2080 TI FHD ban. egy 9900 K társaságában. (152 vs 111)

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#144) Kronos3000


Kronos3000
(senior tag)

Szép,szép,jó kis proci,rengeteg mag,szál de a jó isten se nagyon tudja kihasználni,max a tesztprogramok,meg a profi renderelők,meg ilyesmi.Ez már,vagy még csak e-kuki a többség számára.

Wasabi...

(#145) Kopi31415 válasza ricsi99 (#132) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Egyrészt kevesen vagyunk, akiket nem érdekel a gaming. Másrészt jelen tesztben a gaming oldalon van nagyon nagy gebasz, amit rendezni kellene.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#146) Atom_Anti válasza Dißnäëß (#123) üzenetére


Atom_Anti
(senior tag)

Ez egy nagyon jó teszt amit linkeltél, pozitív, lényege hogy 3600 és 3600x még teljesítményben is ugyanaz, ha azonos hűtőt kapnak. Vagyis ha egy 3600-ra ráteszek egy wraith spire hűtőt, akkor 3600x em van. Én egy réz magos, heat chamberos AMD wraith spire hűtőbordát teszek rá, csendes ventivel, így gyakorlatilag kapok egy 3600X+ -t.

Kronos3000

Igen, egyetértek, én ráadásul egy kisebb 4 magost akartam eredetileg, de nincs még 7nm-esben :U .

[ Szerkesztve ]

(#147) CPT.Pirk válasza b. (#143) üzenetére


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem egészen erre gondoltam, hanem hogy mivel W10 az egyetlen platform amin tesztelnek, így nincs összehasonlítási alap, csak a külföldi tesztek, amik rendre mást mutatnak.
Lehet, hogy az egyik W10 frissítés okozza, de lehet, hogy nem. Ha ott lenne pl. a Strange Brigade Linuxos tesztje is a Windowsos mellett, már lenne egy összehasonlítási lehetőség.

Freddy S: 20% körül van a Win7 a Steamen, és jövőre megszűnik a támogatása. Azon a platformon már értelmetlen tesztelni.
Amióta van SteamPlay és proton, azóta van értelme érdemben játékokról beszélni Linux alatt.

Kronos3000: mondod ezt addig, amíg nem kell pl. tömörítened valamit. Mindjárt átérzed, hogy miért jó a több szál.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#148) arabus válasza Kronos3000 (#144) üzenetére


arabus
(aktív tag)

Elég együgyű ez a hozzászólás így mikor 6 magról beszélünk csak. Bármelyik olcsó mobil 8 magos! Ja hogy nincs bennük szál? Nincs mert minek kéne ellőni mikor ARM-nek nincs konkurencia.6 éve az koppintja mint eddig Intel.

(#149) Atom_Anti válasza CPT.Pirk (#147) üzenetére


Atom_Anti
(senior tag)

Windows 7 megy föl rá nálam is és azzal hogy támogatása megszűnik jövőre semmi probléma nincs. Amúgy is kizárólag Simplix packokon keresztül engedek rá frissítéseket, hogy véletlen se tudja microsoft megfertőzni :). Windows 7-el Ryzen 3600 + Geforce 1660ti kombó állat :R .

[ Szerkesztve ]

(#150) ricsi99 válasza Kopi31415 (#145) üzenetére


ricsi99
(őstag)

Dehogyisnem! Egy 775-ös konfigom van... csóró vagyok most ,és egy baromi régi dx9 es játékot játszom ami kizárólag 1 magot használ ,optimizálatlan /hűlyére módosítva /script hegyek miegyébb....iszonyat le tud esni az fps akár 20 alá is néha max meg 70... és ezzel igy frankón tudtam érzékelni a win heti változásait.
Frankó volt... mentek egy pályán 30fps... másnap bekapcs 1/2 óra darálás... aztán game indul 20fps... any@d!
Tudom régi sz@r gépem van... de win szerint kellettek rá a csuda pach-ek mint egy falat kenyér.... szerintem ez a cpu nem is ismeri azokat az utasitásokat aminek a hibáit foltozgatták.
Win 3.0 óta mindig lelkesen tesztelgettem az ójdonságokat ,de ez az első amire azt mondtam ,hogy nem... a sz@ros insider verziók nem voltak annyira retkek mint egy "egyhónapos" win ami felszedi az elmúlt 5 éves patchokat is...

[ Szerkesztve ]

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.