- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chibass
tag
Jó lenne, ha kikopnának végre a 100-120 GB legkisebb variánsok, és átvennék a helyüket a 240-256 GB-os társaik.
-
bteebi
veterán
A 240-es nem is tűnik rossz vételnek.
-
Szipó
tag
Elég jól hangzanak az árak ahhoz képest, hogy kb 100k körül voltak nem olyan rég az 500 gigásak
-
Zotya84
őstag
Én is bízom benne, de rászámolod kishazánk extra költségeit, akkor nem is fogol annyira meglepődni, ha m1hy árához lesz közel a tényleges...
Disztribútor 2-8%, nagyker még 2-5%, kisker, akinek még a bank is elvesz az árából ~2%-ot a kártyás fizetésért (plusz az utalási költségek), fent kell tudnia maradni a vízen, ott is kell a min. 8-12%, és akkor a végére kapol még 19 helyett egy 27%-os áfát, és rájössz, hogy nem is lőttem elméleti síkon oly nagyon mellé.#7) pengwin: annak nem néztem meg a fajlagos árát sem, mert szimplán nem annyira széles körű az igény az ilyen nagy kapacitású SSD-re, ahol meg igen, ott találnak jobbat kicsivel feljebb.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyszer már volt egy hasonló hír - talán tavaly - aztán a cég pár nap után visszavonta a beharangozott árakat.
-
Egész jó árazás!
-
pengwin
addikt
A 480 157€-s ára sem elszállt, de annyiért lehet már XPG SX8200-at is kapni, ami meg nem is belépőszintű.
(#4) Peter13
Az NVMe SSD is annyira melegszik, amennyire terheled.
Ha nem másolsz napi rendszerességgel 150-200GiB-nyi Linux ISO-t oda-vissza akkor nem kell annyira félni.
Mondjuk laptopban biztos melegebb lesz az m.2, mint asztali gépben. -
Chrakatoa
tag
Gyere csak gyere, közeljövőben éppen m2-es ssd vásárlás előtt állok
-
Peter13
senior tag
Az ára rendben van, a minőségéről meg látatlanban úgysem lehet nyilatkozni (de még "látottban" sem feltétlenül
). Hozta Isten
Ami érdekes lehet még az a melegedés: én tavaly azért nem mertem NVME SSD-t venni a laposba, mert tartottam tőle, hogy túlmelegszik (annyi gyakorlati haszna a plusz sebességnek meg nem volt: játék meg normál felhasználás mellett). -
Zotya84
őstag
Ennyi pénzért nem is tűnik rossznak. Ha nálunk a 120-ast is 20eFt alá tudják lőni, akkor még esélyes, hogy kereslet is leszen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az inkább középkategóriás árazásúnak mondható meghajtó az Apacertől érkezik, és 120, 240 illetve 480 GB kapacitást kínál.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A karcsúság ára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M2
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest