Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A HBM helyére HBF-et kínálna a SanDisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSanya77
friss újonc
Sziasztok
Nekem van egy A350
érhet még valamit? -
-
MeszesKPT
őstag
Szívesen elbóklásznék pár napot ebben a múzeumban, hogy meglessem a másik 301 eszközt is.
-
fecke78
senior tag
Szép
[ Szerkesztve ]
-
Le a kalappal a japók előtt, miket tettek le az asztalra.
És még múzeumuk is van erre! -
Steven028
csendes tag
Én 2001 fele vagy hogy vettem az első dvd lejátszót az is közel 100ezer volt.(Eredetin kívül semmit nem játszott le)Mèg az eladó elsőnek mondta vegyek ps2 konzolt abba is van dvd.Csak épp az majd 180-190 ezer volt kb.
-
válasz
nothingface #17 üzenetére
No igen. Múltkor néztem, Japánból akciósan kb. 3 kilóért meg is vehettem volna egy hiánytalan, dobozos darabot.
(
)
[ Szerkesztve ]
-
18 évvel előzte meg a DVD-t (1978); a VHS (és a Betamax) alternatívája volt (amiken messze túlmutatott), nem a DVD-jé, és az Egyesült Államokban, de méginkább ázsiában (leginkább Kínában és Japánban) igen népszerű platform volt egészen a 2000-es évekig. Amúgy a '90-es évek második felétől gyárott, Dolby 5.1-es high-end lejátszók nagyon is DVD-közeli minőséget produkáltak.
Sajna ezek a playerek még most is aranyárban (többszázezer forint) vannak, de a gagyibbak sem éppen olcsóak. Viszont egy Pioneer HLD-X9-ért simán adnám a szomszéd veséit. És máját. Meg vihetik mellé a bőrizomtömlőjét is a csúszómászónak.
Épülne is hozzá izibe a vintage NTSC anime LD gyűjtemény.
[ Szerkesztve ]
-
Szeretnék ott egyszer körül nézni, biztosan csoda dolgok vannak.
-
-
jeni
félisten
Annak nem a legszebb helye lesz a múzeumban, valahol a sarokban lesz majd.
A VHS és a DVD értelmes találmány volt és megérdemli a legszebb helyre való kiállítását.
A Panasonic S100 talán még az elfogadható kategóriás letisztult (külsőleg) DVD lejátszó ami még otthon van nekem dobozolva.
A Sony DVP-715 is a múzeumban a helye.[ Szerkesztve ]
-
hardzsi2
aktív tag
Nekem még mindig megvan a Yamaha DVD-S795-öm, amelyet 2000-ben 100k-ért vettem és 30k volt hozzá a régiómentesítő chip betétele.
Az Amazonról berendeltem hozzá a R1-es Mátrix-ot (illetve a T2 díszdobozos verziót, amely 2 alternatív befejezéssel is lejátszható, ill. a Twistert), így tudtam az elsők közt megnézni az engem érdeklő filmeket.
Ekkor a hazai Régió2-es -európai- gyűjtemény kb.10-15 darab(!) DVD-ből állt -jó esetben magyar felirattal-, amit Pesten 5-6 helyen lehetett megvenni. -
jbush
tag
Nekem még megvan valahol az A350-esem. A használt flexkorongot is lejátssza a mai napig, de csak akkor, ha gyári.
Szerintem is nagyon szép, minőségi darab. Ez az egyetlen DVD-s eszközöm, amit megtartottam. -
-
és milyen gyönyörű!használható távirámyító is van hozzá.
manapság már ezt elfelejtették sajnos nagyon sok cégnél, hogy ilyen egy igazi tech szépség.( legalább is számomra)[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Még mai szemmel nézve is egészen szép eszköz.
Ám a világ első otthoni "DVD" lejátszója ez volt:
(Legalábbis számomra.
Egy másik, egészen csodálatos eszköz...)
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Nagyon szép darab, minőségi gépezet lehetett!
Kár hogy a Bluray nem terjed annyira mint ahogy elvárhattuk volna tőle. -
Gaben360
senior tag
Uhhh, öregszek, már a dvd player is egy múzeumba kerül....
Remélem megérem, hogy a blu-ray playert is lássam odakerülni. -
Strezi
őstag
A kistesójával az A120-szal kezdtem. Megvan még belőle egy marék alkatszész valahol.
Milyen komoly volt, hogy mod chip kellett hizzá régióváltáshoz🤨 Ami persze kellett, mert annó értelmes filmek mind régio 1-esek voltak, európa helyett.
Már történelem
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Panasonic DVD-A300 a Jövő Öröksége gyűjteményét gazdagítja majd, amiben a korszakalkotó technológiai fejlesztések kapnak helyet.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Plazma TV topic
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...