- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egen, az ekézés megkezdése előtt célszerű rendesen ellenőrizni az üzemanyag mennyiségét a traktor tankjában.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Névváltozás áll fenn. 2019, linkelek egy konkurens oldalt: [link]
De jogos a kérdésed, mert sajnos a Prohardver oldalain még csak egy cikk sem jelent meg ezzel kapcsolatosan.
Picit fel kéne pörgetni az oldalt, mert lassan olvasókat fognak veszíteni...
@Duck663: Olvasd tovább, ez szövegértési feladat lesz akkor.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-FreaK-
veterán
válasz
Synthwave #18 üzenetére
Na a Crucial pont az amit én soha többet nem veszek, az biztos. Régebben egy SATA döglött meg öcsémnél, nekem meg pár héttel ezelőtt az MP600 1Tb, ami nem éppen két fillér volt (és most már papírnehezék).A bolti gari a nyáron járt le róla, a gyártóval levelezve meg kiderült, hogy csak annak adnak garanciát, aki általuk jóváhagyott kereskedés és közvetlenül tőlük vette a terméket. Mindezt a 5-6. levélváltásra voltak kedvesek kinyögni. Hát én úgy elküldtem őket a büdös pitébe..Persze nyilván nem a nand döglött meg hanem a vezérlő, de ilyen egy tróger cégtől többet semmit..Bocs, kevertem a C betűs gyártókat, a Corsair volt az..
A magas vagy éppen alacsony TBW sem jelent semmit valójában, teljesen felesleges adat egy egyszerű felhasználónak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#32839680 #16 üzenetére
Ugyan. Például egy 500 GB-os Crucial MX500 csak 180 TBW (viszont 5 év gari), és az egyik legkorrektebb SATA-s drive. Okkal népszerű, nálam pl. 1st choice 2,5 hüvelyken.
ADATA, na, az már más tészta...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TomMusic
őstag
válasz
#32839680 #16 üzenetére
Ok, ez jogos.
Na kíváncsi vagyok, hogy az én Kingston NV1-em a 120TBW-al meddig bírja
Bár 30-40 fok között van bármit csinálok vele, a Samuk meg felmennek 60 fölé is. És bizony a hőmérséklet a nagy ellenségük. Na ez csak majd hosszú évek múlva derül ki.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
Pioneer
őstag
Bár mind a kettő csak TLC-s (3-bit), de nagyon nem mindegy, hogy 980 Pro (PCIe 4.0) vagy pedig 850 Pro (SATA3).
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
DraXoN
addikt
Ezek már nem a rendszer ramból kérnek be cache-t? (vagyis abból is ha van sajátja).. nvme 1.2 HBM szabvány óta van módjuk erre (így nem kéne számítson igazán a cache méret rajta, az max késleltetés miatt jöhet jól de sebességhez sokat nem rak, sőt a rendszer ram valószínűleg gyorsabb mint a rajta levő cache).
Sokkal inkább a sata ssd-ket érinti cache elfogyás miatti gond.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Duck663
őstag
" A tartósságra vonatkozóan a Kioxia a 180 eurót kóstáló," ezt csak én nem tudom értelmezni? :-O
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Pioneer
őstag
Az érdekes, ha már 6 éves nálad a Samu 980 Pro, mert csak 2020 év végén került forgalomba...
Nekem van Samsung 970 Pro 1TB SSD-m, 0-24-ben működik. 423 nap működési idő van benne, és 57,79 TB írt adat, de még mindig 98%-os.
Nem véletlenül választottam anno valódi MLC-s (2-bit) SSD-t, picit drágább, de sokkal megbízhatóbb a TLC/QLC SSD-től.
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
-
TomMusic
őstag
400-as TBW az 1TB-osnál viszont k.vára karcsú
Itt megjegyezném, hogy nekem a 6 éves rendszer SSD-m, melynek 1277 működési napja van, azon van 18.6TBW, és így 96%-os.
Igaz az egy Samu 980 Pro.
De szerintem túl van ez a TBW hypeolva.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Cythyel
senior tag
ha jól emlékszem, akkor ezek az értékek már megfelelnek a ps5 bővítésére
-
fanti
addikt
Kioxiának a Toshiba gyárt?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Exceria Pro jelenleg a gyártó leggyorsabb, átlagfelhasználóknak szánt adattárolója.
- Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Windows 8 / 8.1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Corel Draw topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok