Új hozzászólás Aktív témák
-
apevia
aktív tag
Köszi !
Szépen teljesít a Titan de akkor sem éri meg az árát szerintem
. akkor inkább még egy 680 Ftw Sli-ben .
.
Minden jót
-
apevia
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a Titan mennyivel gyorsabb az Evga gtx 680 FTW + 4gb -tól ?
lehet hogy hülye kérdés de szeretném tudni
mert néztem Bf3 tesztet és 120-150 FPSt tudott fullon persze !
az én Evga gtx 680 ftw+ 4gb is hozza a 120 150 fpst igaz valahol le megy 90re is. ! bár godolom máshol nem tudná amit a Titan .
Persze nem akarom össze hasonlítani a Titánt a 680al ! mert butaság lenne !!! de érdekes
-
krx21
nagyúr
-
mghltm
addikt
GeForce GTX Titan – A név kötelez
ph tesztrol tudtok valamit?
-
krx21
nagyúr
válasz
subaruwrc #384 üzenetére
Köszi... Kipróbáltam volna én is... Remélem van benne legalább driveresen rejtett 15-20% még...
Valószínűleg tartom egyébként... Szép lassan csöpögtetik a 8-as AMD közeledtével majd...
De aztán lehet, hogy ez összeesküvés elmélet...Icemedve: Mindenkit más téma motivál... Téged ez, hogy meglegyen a 37. hozzáoszlásod.
-
subaruwrc
félisten
a játék teszteket meghagyom a PH-nak meg a többi review sitenak, nekem a benyomásom ez alatt a két nap alatt az lett róla, hogy mindent lever, de csúnyán, hangban, hőfokban teljesen elfogadható mindennapra, baromi jól néz ki sötétben a GTX led sor, az ára meg horribilis. pötty
-
krx21
nagyúr
Ez egy egész jó ismertető a titánról, tuningot tekintve:GTX TITAN VIDEO
-
válasz
xHoLyShiTx #374 üzenetére
Leggyorsabb 1 gpu----> presztizs ----> akinek kell megveszi szinte bármilyen megfizethető áron ----> öröm és boldogság a gyártók részéről, hogy "nagy a profit" rajta.
-
xHoLyShiTx
csendes tag
röhej hogy drágább mint a 690, ezt se épeszü embernek találták ki
-
-
krx21
nagyúr
válasz
subaruwrc #366 üzenetére
FC3, Crysis3, Hitman Ab.,BF3, ezek minimum!
Ha most elkezded ezeket feltelepíteni és tesztelsz alaposan, akkor mire mindenki felkell reggel már olvashatja is! Hajrá!
Igen mehet még jó néhány, népesszerű progi hozzá szorgalmiból: pl: sleeping dogs...
Grafikonok, videók,szakmai kiértékelések! -
subaruwrc
félisten
válasz
ricshard444 #365 üzenetére
jöhetnek az ötletek, vagy a beépített benchmark linkek, töltöm telepítem, mutatom mit szól.
-
-
-
subaruwrc
félisten
a kaját ne rágjam meg helyetted ?
krx21
az, problem ?
játék teszt nincs mert hálátlanok vagytok
max benchmark jöhet, de kérek linkeket.igen a kaját is meg kell rágni helyettem.
ricshard444nálam a titan, jóhogy
amúgy csak nincs telepítve semmi játék, és nincs statisztikám a 7970-esről ennyi a lényeg
bár azt csiripelték a madarak hogy hétfőn lesz nálam valamiféle 7970, szóval egy két viszonyító tesztet tudok majd nyomni
-
-
subaruwrc
félisten
titan - stock
valley extreme HD - 2700 +
[link] -
-
subaruwrc
félisten
válasz
ricshard444 #351 üzenetére
benchmarkokban verhetetlen jelen pillanatban.
1500mhz-es gtx 680-at tiportam el vele a 3d11 topikban
vantage szintén ..
és ez éppenhogy megy 1100-atdeicide
telepítek egyet mindjárt
-
-
subaruwrc
félisten
82-83c - 1100mhz szerintem esélytelen
80C környékén az 1000 stabil lehet.
egyébként a gyári órajelen a maximum boost nálam 1006mhz, ez ahogy néztem a hőfok függvényében is tud picit módosulni. 1100mhz egy alacsonyabb szivárgási áramú gpu-val elérhető lehet, vagy ha csiszolódik a gyártástechnológia.
de amire most ez nem elég így alapból, arra 1100on se lesz mert valami kegyetlen power -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szergei
tag
Köszönöm a gratulációt.
Egy kis frissítés:Crysis 3, minden max., TXAA High. csak a motion blurt kapcsoltam ki, mert az általában irritál engem, nagyobb külső terepen 40-45 fps, durvább helyzetekben 35-40 (épületekben 60-100), a natív felbontásom sajnos csak 1680x1050, downsamplinggal
csinálhatnék akár 2560x1600-at is, de szvsz. teljesen játszható így is (plusz érdemes figyelembe venni , hogy a TXAA nagyon erőforrászabáló, az NV szerint is kb. a 4xMSAA szintjén terhel, cserébe elég hatékony, szerintem a legjobb AA a játékban, de ez szubjektív persze). A processzorom egyébként stabil 3.9 GHz-en ment, szóval aki azt is tovább húzza, annak esetleg lehetnek valamivel jobb minimum fps-ei.Ami jó hír, hogy a GPU 81 fok fölé továbbra sem ment, és az átlag gpu-órajel 900 MHz körül volt egy óra után is, a rossz hír, hogy húzni nem fogom, a gyári boost nekem bőven megfelelő, de szerintem olyan 85 fokos határig kitolva Afterburnerrel vagy Precision-nal szinte biztos, hogy 1 GHz-es fölött lesz átlagban.
Tervezem, hogy összehozok majd egy kisebb tesztet, több (nagyobb) felbontás(ok)ban, de iránymutatásnak egyelőre most ennyi.
Az egyetlen negatívum eddig, hogy kegyetlenül befűti a szobát, ebből a szempontból talán az 580-asnál is durvább.
Viszont megkockáztatom, hogy ennyire halk ref. hűtéssel még nem találkoztam eddig (sőt talán léghűtéssel sem), ilyen zajszint mellett simán azt lehet hinni, hogy leégett a GPU
subaruwrc: akkor nem csak szerintem halk, most néztem, 60% volt nálam a maximális venti-sebesség Crysis 3 közben.
-
subaruwrc
félisten
Hozzam is befutott az első kártya matteo jo voltabol. 60% ventiig hangtalan 85%on mar hallatja a hangját de tűrhető. GPU hofoka 70 celsiuson meg nem járt igaz elég hűvös van a szobában. Ja es Alaz mindent.
-
deicide
veterán
válasz
matteo_szg #343 üzenetére
Már mindegy, visszavittem a Titan-t és el is adtuk valakinek, megvárom az új bios-t és veszek a Gigabyte-ból, ha jövő héten megjön
-
SzlobiG
félisten
Jó hát SLI-ről nem volt szó, de azt is elviszi egy tripla+single radi jó ventikkel.
Nem tudom mennyi hely van abba a házba, de nekem a HAF-ba felül van egy tripla radi és hátul egy single radi szal minden benne van a házba semmi nincs kívül és ez silent módba elvitt egy agyon húzott 5970-et szintén húzott I7920-al simán.
-
krx21
nagyúr
További infókat kérünk!!!
Pont az érdekel, hogy egy ilyen géoben mint a tied, mennyire lehet megtartani mondjuk az 1000-1100Mhz-et hosszú távon... Hogy az elején mennyire megy fel, szerintem lényegtelen, mert 15 perc múlva, úgyis lejjebb megy ha melegszik...SzlobiG: Hát igen, most először elgondolkoztam egy "rendes" vízen... Csak az plusz 150e legalább és a sok macera...
-
Szergei
tag
Lassan lehet topic-ot is nyitni , bár erősen kétlem, hogy elterjedt kártya lesz.
Nem sokat teszteltem, az eddigi tapasztalataim elég pozitívak, gyárilag 81 foknál nem megy feljebb, emellett szinte alig hallani a ventilátort (valóban halkabb, mint a GTX 580-as), a Boost pedig 979.8 MHz-ig engedi a GPU-t, de 900 MHz alatt még nem nagyon láttam 81 fokosan sem. Igaz, még csak a StarCraft II-vel néztem, de nemsokára sor kerül a Crysis 3-ra is.
Ennél jobb képet nem sikerült csinálnom:
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakinek pár kártya?
-
deicide
veterán
Egyelőre visszaszámláztam a VGA-t, ha kell más vevőnek, hadd vigye. A bios azért viszonylag hamar kész lesz, mert MSI disztribútorok vagyunk, gyakorlatilag 1-2 nap alatt szokták összehozni. Az elején is volt gondom a lappal, másnap jött a javított bios. Ennyi előnye azért van, ha az ember közel van a tűzhöz.
-
deicide
veterán
Alaplapi bios probléma, a GPU a memory bar-ból 256mb-ot szeretne, de az alaplap nem képes ezt kezelni, talán az MSI hamar kijön egy új firmware-el Z68-hoz és akkor működni fog...
-
kpal
nagyúr
válasz
Sanguinius #312 üzenetére
Hol dolgozol ? Van ott üres hely ?
-
blaca83
őstag
válasz
Sanguinius #310 üzenetére
Grat hozzá, így ki lehet bírni...!
Akkor Tőled és deicide kollégától várhatunk leghamarabb "hiteles" kézzel fogható eredményeket a kártyáról.
Több barát, ismerős keresett már TITAN ügyben és ha valakit érdekel, ez a modell már elérhető belőle....! Ebben tudok segíteni Én is!
GIGABYTE GTX GV-NTITAN-6GD-B, DDR5 6GB, PCIE 3.0
Írjatok, ha kell valakinek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sanguinius #310 üzenetére
ASUS szeret téged.
-
krx21
nagyúr
válasz
Sanguinius #305 üzenetére
Gyakorlatilag 230.000 Ft-ba állt meg az egész?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Sanguinius #305 üzenetére
az igen
-
krx21
nagyúr
válasz
Sanguinius #303 üzenetére
Az nem is rossz! Vám? stb?
-
krx21
nagyúr
válasz
Sanguinius #301 üzenetére
Gratula? Honnan van? Ára tudható?
Kíváncsi vagyok a melegedésére is! -
Sanguinius
csendes tag
válasz
ricshard444 #300 üzenetére
Mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA a Tesla alapjaira építette a GK110-et használó VGA-t.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest