- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Istenem mi jöhet még? Tényleg igény van ilyenre? Gondolom ki lehet mosni is. Ha már csodapárna
-
törölt tag
Simán lehet hogy valami alacsony impedanciás hangszóró van benne hogy elég hangos legyen, ti meg rádugtátok egy fülhalfató kimenetre, ami nem bírta meghajtani azt, azért torzított.
Egy hangsugárzó eszköz, ami puha anyaggal van bevonva lehetetlenné teszi a dinamikát/mély-hang sugárzást, ezt nem kellett volna elvárni az eszköztől.
A kényelem: kb arra lehet jó hogy buszon/repülőn ne bucskázzon oldalra a fejünk mint egy nyaktámasz.
-
LionW
tag
Minden álmom elektronikai termékeken aludni.
-
Degeczi
nagyúr
De legalább a támogatott termékbemutató ellenére leírja a cikkíró, h használhatatlan hulladék, ez manapság nagyon becsülendő!
(a rendeljkinait és hasonló hazai blogok hiteltelen reklámoldalakká süllyedtek mára sajnos) -
addikt
-
-Faceless-
őstag
Kár a kényelemért. Nagyon jó ötlet, és instant buy lenne, ha egy párnába ez bele lenne építve.
Sokkal kényelmesebb, és csöndesebb lenne, mint fülhallgatóval, vagy hangszóróval aludni. -
gézu
őstag
Engem elrettent az RGB ledek teljes hiánya.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Redneck
nagyúr
Szerintem baromság és gagyi kínai sz*r.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Chrys_
addikt
ASMR párna. "Hello, it's me, ASMR Darling"
-
törölt tag
válasz Dark Archon #7 üzenetére
Nem egy telefonra... Nem az alacsony watt szám a probléma, inkább a túláram védelme óvja a végfokozatot, ami így adhat ki zavaró hangokat.
-
tecsu
addikt
Dell Latitude-ok helyett hangszórós párnát kell tesztelni persze...
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
tntmax
aktív tag
Jöhet a Magic Eye Shades beépített villogó ledekkel a jobb alvásminőség és/vagy az epilepsziás rohamok érdekében.
-
ALBY
senior tag
Párnacsataaaa!!!
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Alchemist
addikt
Ennél már csak az a párna a jobb, ami képes kraniális stimulációval pszichedelikus élményeket okozni.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
félisten
őő szerintem ti sem kaptok tőlük tesztelésre már semmit, plusz megkeresést sem
Már látom, hogy anyám jön hozzánk pár napra látogatóba és mikor nem vagyunk otthon kedvesen bedobja a mosógépbe a párnát, "a menyem nem takarít" felkiáltással.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Weareus
addikt
Istenem, mi jöhet még?
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Szanya
tag
Ez a termék ordít a BT kapcsolatért. Tömegközlekedési eszközökön ülve alváshoz lenne is talán értelme. Csak nem ezekkel a paraméterekkel.
''Szanya csak egy van.''
-
addikt
-
7Heads Drago
veterán
Ez most akkor nem egy fizetett reklám.
Csodálkozom rajta, hogy hagyták megjelenni a cikket. Azért adták kölcsönbe egy tesztre, hogy lejárassák magukat?[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
xeon forever
addikt
Az ötlet jó. A kivitelezés szar ezek szerint.
Try again.
Remélhetőleg a gyártó cég figyelembe veszi a kritikát és lesz v2,v3...amig jo nem lesz.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
hemaka
nagyúr
Semmire nem valo kb.
-
gergejly
aktív tag
De durva
-
Cypresss
senior tag
Én is imádok valamilyen hangra elaludni, itt a kedvenc [részem], a kedvenc videómból. Szeretem, mert olyan változatos.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
törölt tag
Minden hülyeséget kitalálnak már.
-
GodGamer5
addikt
Ekkora egy fas*ságot. Komolyan ez már gáz.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
moleculez
veterán
A termék nem teljesen zsákutca. BT-vel, rendes, erre a célra kifejlesztett hangszóróval és (!), csontrezegtetéses technikával megtámogatva, nem is lenne rossz.
A fül melegítő jut eszembe róla, aztán raktak bele hangszórókat. És feltalálták a fejhallgatót😂Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
carl18
addikt
Durva volna úgy szólna mint egy Jbl extreme! Dübögne a fej alatt
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Kékes525
félisten
"a Pillow Speaker nem szól jól: a mélyek gyakorlatilag érzékelhetetlenek, dinamikáról nem beszélhetünk, a hangzás nem tiszta, megfigyelhető zajosodás, és a finom részleteket hajlamos elkenni."
De legalább kényelmetlen.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Soybex
őstag
Ha már a lámpa izzóban is van beépített hangszóró meg a sapkában akkor ezen miért lepődünk meg?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem kell!
Fél év múlva jön egy frissítés (ami az én javamat szolgálja) és már csak néhány másodperces részleteket mutat be, - azt is halkan - , hogy tovább bírja a termék!¯\_(ツ)_/¯
-
tecsu
addikt
válasz Dark Archon #36 üzenetére
Remélem Elefánt nem innen vesz ihletet.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Ciccuka
veterán
Zseniális ötletnek tűnik. Az a kérdés, hogy mennyire lehet kényelmes a valóságban.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest