Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Kell ez mint az ágyba.....s.
-
BioNiCMaN
addikt
Régóta vágyok egy ilyenre!
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
törölt tag
Áh már tisztul a gömb...Hatalmas piaci rést látok...
-
Rosep
senior tag
Igen, most már teljes az én életem is ezzel.
-
DigitXT
nagyúr
Majd a blútyúk hangcuccon lejátssza a saját hangját ellenfázisban, és elnémul.
-
kolosanyi
veterán
Kinek jut eszébe ilyet csinálni, most komolyan? Ezek be voltak szívva, mikor tervezték?
-
törölt tag
Ez egy nagyon hasznos cucc. Ha nem lenne, akkor nem tudnék ilyen jól szórakozni a kommenteken. Amikor elolvastam a cikket, már tudtam, hogy meg kell nézni a hsz. -eket, mert sziporkázás lesz.
-
ROBERTOH
őstag
Az eddigi hozzászólókkal ellentétben én nem tartom olyan nagy hülyeségnek a dolgot: irodában háttérzajnak jól jönne a hangszórója, és így nem kéne külön hangfalat+médialejátszót felszerelni illetve a világítása jól jönne ha sokáig dolgoznak.. Sok helyen használnak külön légfrissítőt, ebben meg az is van. No persze kicsit túl van árazva, meg az az 56dB alapzaj is sok...
ez a kedvenc aláírásom
-
1 among many
tag
Jó lenne, csak egy integrált kávéfőzőt, cipőpucoló automatát illetve elektromos művaginát hiányolok belőle.
Persze egy 4K-s tévével egybeépítve lenne az igazi, de nem akarok telhetetlennek látszani. Tényleg, fészbúkozni lehet vele? -
Zimmy88
tag
-
Lolka Bolka
aktív tag
Azért egy kávé főző és egy szerszámkészlet tényleg elférhetett volna még benne. Ja és nem tudom írtak-e árat, de ha annál 15%-val olcsóbb lenne, akkor lenne best buy.
Írtak....ööö akkor legyen inkább 55%-val olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na ez már azért sok.Lehetne kérni a WC tartályba is egy ilyet?
duree54
-
1 among many
tag
"- Nos - mondta a lány -, maga nyilvánvalóan teljesen járatlan az ilyen ügyekben. Ha olyan régóta benne volna a marketing szakmában, mint én, tudná, hogy mielőtt bármilyen új termék kifejlesztésre kerülne, először megfelelő felméréseket kell eszközölni. Utána kell járni, mi az, amit az emberek a tűztől elvárnak, hogyan viszonyulnak hozzá, milyen a dolog imázsa a szemükben...
A tömeg feszülten figyelt. Arra vártak, hogy Ford valami csodálatosat mondjon.
- Beteheti a fülébe! - mondta Ford.
- Pontosan az efféle dolgok érdekelnek minket - helyeselt a lány. - Lehet, hogy az emberek olyan tüzet akarnak, amit a fülükben tudnak viselni." -
nubreed
veterán
Jézusom...
Azért a Panasonicnál is el tud gurulni a gyógyszer úgy látom...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ste
addikt
Az 56dB tuzi elírás, benézés. Az max a kültéri zajszintje. Egy beltéri normál esetben (alacsony ventilátor fordulatszám mellett) 25dB körül kell, hogy tudjon
-
t-zotya
csendes tag
Megy ám a parasztvakítás
-
pprod94
aktív tag
Ha a ledek villognak akkor már egy kis házibuli is összejöhet ezzel az igen kompakt eszközzel!
-
duke
aktív tag
Kepmutato modon, mindenki ugy tesz, mintha eltudna kepzelni az elete hatralevo reszet zenelo legkondi nelkul.
-
1 among many
tag
Még jó. Az enyém lila metálfényt kapott, zöld neoncsőből rá van tolva az oldalára, hogy "PimpKing", van benne egy pneumatika, amivel métereseket tud pattogni és lúpolva tolja 500 watton az összes hárlemalsói repslágert '90-től napjainkig. Nagyon buknak rá a suncik. Élni tudni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest