Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
420W-os terhelésnél mennyire lett hangos a táp?
Illetve jó lett volna még azt is tudni hogy itt a 420W-os terhelésnél milyen hőfokú levegő távozott belőle, tudom ezt sok minden befolyásolja, pl a ház kialakítása és a szoba hőmérséklete, de irányadó adatnak jó lehet.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
DonaldJames
tag
Nem rossz,köszi a leírást.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
forgonati
őstag
Még most sem értem miért jó a fő kábelköteget modulárissá tenni. Minél több csatlakozó annál több hibalahatőség. A többi kábel oké, a fő köteget miért?
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
Azért jó tudni, hogy rajtam kivül mások is szokták "manuálisan" érzésre megnézegetni a hőfokot. Tápegység, videókártya és a házból kifújt meleg levegőt szoktam igy megvizsgálni. A procihűtést és a tápegység tetejét kézzel is megérintem. Jó ez nem sűrűn fordult elő nálam, de volt már rá példa.
A hőmérő szenzorokat az Aida64 visszajelzi, de ki tudja azok mennyire pontosak. Egy ilyen optikai hőmérő jó lenne itthon, mert az a videókártya több pontján mérve több és pontosabb információt nyújtana.
-
syberia
veterán
45 watt hőmennyiséget süvítés nélkül tud kezelni egy viszonylag kis tápegység, a minőségi ventilátor kétlem hogy nagyon zajos lenne, feles terhelésig-a gyártót ismerve-elég halknak gondolom.
(#3) forgonati: Sokáig én is így gondoltam, de a lecsatlakoztatható kábelek sokkal egyszerűbbé teszik a szerelést, tisztítást, na meg menőbb a tápegység kinézete!
[ Szerkesztve ]
-
Jónak tűnő megoldás, és az árát sem nevezném tragikusnak ebben a termék kategóriában.
tailor74
-
fanti
addikt
Túl drága.
És miben jobb számottevően pl. ettől?"Igen, tudom, mindenki videót vág, miközben a háttérben webszervert futtat és sokmilliós rekordszámú adatbázisokban keres, és nem akarja, hogy a Crysis futtatása közben szaggasson a 8K stream" - bteebi
-
Lacok
őstag
Az a 3 év garancia elég sovány, a Corsai az SF600-ra 7 évet ad.
Egyszer majd jön valaki, aki mond valamit és lesz valahogy
-
kormoskandur
tag
36k huf OMG
-
hemaka
nagyúr
Teljesen rendben van, az ara meg annyi mint a tobbi, ez van.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A 80 Plus Gold hatásfok, a minőségi belső és a halk működés már alapból ígéretes.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Laza koronavírus topik
- Gaming notebook topik
- DIGI internet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Playstation 5 Digital Edition
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
- [Re:] 6 GPU Bányász/mining rig keret
- Milyen videókártyát?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- További aktív témák...
- Acer Aspire V5-471 Alkatrész
- Intel i3-9100F Quad-Core / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 256GB M.2 / 500GB HDD / CoolerMaster 500W
- DJI Osmo Mobile 2 + táska, kiváló állapot, INGYEN FOXPOST v FUTÁR
- Predator Helios 300, 17,3", 240Hz, 100%sRGB, Gari : 2024 december végéig (gyári Acer)
- Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 2023.12.-ig alza gari
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest