Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem az első WD roppant revealing volt. Fél órát "játszottam" vele, gyakorlatilag folyamatosan anyáztam. Aztán egy rageuninstallt követően elkezdtem nézni a youtube-on, és abba sem bírtam hagyni

-
melega
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lehet hogy jövőre is megveszem azt a Batmant PS 4-re, és a legújabb AC is kelleni fog. AC rajongó vagyok. Jelenleg a Batman Arkham Knighttal játszok PS 4-en
-
Amikor az hangzik el, hogy "Telltale játékok", akkor nekem elsősorban az első két Sam & Max szezon ugrik be, másodsorban pedig minden más a Back to the Future előttről. A Walking Deaddel (vagy talán a Jurassic Parkkal) kezdve nem tudom a műveiket játéknak tekinteni, sokkal inkább lightosan interaktív filmek. Helyenként igen magas színvonalú történetmeséléssel (WD S1, WaU), helyenként meg nem.
-
szupermacs
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Happy Wheels!

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, ezért is volt felüdülés a Wolf among us
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez az, alapötleteket nekik!!!444.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Batmanből van kismilliárd képregény, animációs film, animációs sorozat, játék, és film. Totálisan túlhasznált karakter és lore, bármennyire is szeretem. A Telltale szerintem sokkal jobban tenné, hogy valami olyan világban mesélne el egy sztorit, amit nem rágtak már le tövig, és nincsenek meg a maga csúcszteljesítményei és popkulturális szempontból is mérföldkövei.
Ehelyett mit csinálnak? Batman játékot. Meg MInecraft játékot. Ez mind elpocsékolt erőforrás. Mi lesz a következő? Pókember? Harry Potter? Esetleg Star Wars?

-
Dilikutya
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A Batman a Detective Comics-ban indult annak idején, és inkább nyomozós krimi volt, mint akció. Érdekes lenne egy ilyen old-school kalandjáték nyomozással, high tech kütyük nélkül, mondjuk a 30-as, 40-es években. Persze az akkori maszkokkal, karakterekkel.

De a 60-as években vetített sorozat is érdekes alapanyag lehetne:

-
[Prolixus]
addikt
Batmannek aztán rohadt nagy szüksége volt egy Telltale játékra...

-
Mister_X
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Let the hate flow through you.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Sikeres és jó játékok. Már ez is baj?
-
Találós kérdés: melyik az a franchise, amiből a Telltale még nem csinált sorozatot? Elképesztőek

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na ha ennél is tech gondok lesznek...

-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Te nem szeretsz pénzt keresni?
-
szupermacs
veterán
Ojje. JP is egyszeri végigjátszásra volt jó, az max 2-3 óra. Nem ismerem a TWD és a Borderlands játékokat, de gondolom ugyan azon a QTE játék szinten mozoghatnak. TT már mindenből pénzt csinál?
-
ezt meg is vettem

-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
TT játékok nem a grafikával hódítanak.

-
Bjørgersson
félisten
Kiadó meg marad a WB? Nagyszerű...

Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0 Perces! WD Black SN850X 4TB SSD! 7300/6600MB /S
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Eladó LG 49SJ810V 49" SUPER UHD NANOCELL HDR10 4K TV 124 cm 120hz
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy TT Pong. Esetleg TT Barátok Közt.