Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Silεncε

  őstag

  Mi is tegnap néztük 3D-ben. Valami fantasztikus volt!! Az említett hibákat mi is észre vettük (2.vh. + Diana életkora), viszont amitől a falat kapartam, hogy Dianat (Dájáná) Diánának fordították (tudom, hogy így kell, de miért nem lehetett angolul meghagyni... :W ). Viszont összességében nekem is nagyon tetszett és amint lehet, foglalom a jegyet a Justice League-re.

 • ProEvoFan

  veterán

  10-11 éves gyereknek nézhető?Ugye világháború alatt játszódik, félek vannak benne nem gyereknek való jelenetek.Ok, 12es karikát kapott, de akkor is.

  [ Szerkesztve ]

  PSN ID: ProEvoFan_hun

 • Silεncε

  őstag

  Én megmondom őszintén hogy nagyon meg vért se láttam. Persze vannak hullák, de leginkább kiutik az embereket, nem megölik. Mondjuk nekem elég magas ilyen szempontból az ingerkuszobom, szóval azért hallgass meg mást is.

 • janeszgol

  veterán

  Már várom, hogy megnézzem. Arra lettem figyelmes, hogy kb 3-4 éve semmi mást nem nézek filmekben és sorozatokban, csak Marvelt és DC-t. Gyakorlatilag mindent meg akarok nézni, ami kijött ezeken a címeken. Anno imádtam a képregényhősöket.
  Mondjuk az Agent of Shield Season 3 nagy ökörség volt, illetve a Flash S3 is az volt.

  A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD

 • Garrick

  csendes tag

  Neked, illetve mindenki másnak akik nem különösebben jártasak a karakterek eredet történeteiben.
  Diana amazon. Idáig tiszta, szép és jó. DC univerzumban az amazonok halhatatlanok, meg lehet ölni őket, viszont nem öregszenek miután felnőttek, így öregedésbe nem halnak bele. Furcsaság, de ha épp ésszel akar az ember élni, nem próbálja a képregények logikát kicsomózni. Igen, Zeus lánya, viszont agyagból formálták és erejét, plusz minden egyéb tulajdonságát az Olympus isteneitől kapta. Tehát a furcsaság, hogy bár agyagból formálták, de gyerekként jött úgymond a világra és végül felnőtt. Ez az alap sztori. Agyag gyerekből végül hogy a rákba lesz felnőtt, ne kérdezzétek. :F
  Az én életemből a DVD, Blu-ray megjelenésig biztos kimarad a film, hogy meg tudjam nézni angol szinkronnal. Heppem a magyart és az angolt összehasonlítani és a magyar szinkron néha eget verő félrefordításokat tartalmaz.

  Ehhez a Zeus, Ares halál dologhoz annyit tennék hozzá, hogy a DC univerzum szerint az Olympus istenei nem tudnak meghalni. Amennyiben le is győzik őket, visszatérnek egy idő után. Ares pl több esetben fel lett már szecskázva de mindig visszatér. :D

 • Bad Pritt

  veterán

  LOGOUT blog

  Ha meg mered nézetni velük a Dawn of Justice-t, akkor ezt is simán megnézhetik.

  (#5) Garrick: A filmben nincs így lefektetve az isteneknél a meghal, nem hal meg, feltámad kérdéskör. Azt mondja az anyja, hogy meghalt, na ehhez képest nem áll össze a timeline. Amint jön plusz info, mindjárt más lesz a gyerek fekvése (szó szerint :D).
  Nem akarom túlmagyarázni, meg mindenáron megérteni, csak ez egy érdekes plothole szerintem. A Thor-ban gyakorlatilag ugyanez a probléma Lokival.

  [ Szerkesztve ]

  - My name's Richard Grayson, but all the kids at the orphanage call me Dick. - Well, children can be cruel.

 • Viszlát

  addikt

  Szerintem nem volt az tores a vegen, csak al-csucspont Diana reszerol. Vegulis csak az egesz addigi elete szolt arrol, hogy a haboru istenet elpusztitsa, nekem kifejezetten tetszett az ezt koveto uresseg, sokszor jar igy az ember amikor eler valamit amire mar nagyon regota keszul. Aztan a lassu raeszmeles, hogy semmi sem valtozott, szvsz szinten helyenvalo volt, na nem azert mert buta, hanem mert naiv az emberi vilag dolgait illetoen.

  Amugy jol osszefoglaltad. :)

  "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

 • Silεncε

  őstag

  A naivsaga megint megér egy misét. Nagyon f@sza poénok jönnek ki a mindenre rácsodalkozásából (aki látta, tudja miről beszélek, aki nem, annak nem akarok spoilerezni). Egy-egy poénnál felhorkant az egész terem egyszerre :DD

 • Tamás88

  őstag

  Mi május 30-án néztük a moziba, és talán ez volt a legjobb film, amit valaha láttam. Előtte Logant néztük, de az valami számomra fos volt. Itt meg tele volt akció jelenetekkel, poénokkal. Ha kijön BD-n akkor instabuy lesz számomra.

 • Bad Pritt

  veterán

  LOGOUT blog

  Nekem utána a beszélgetés volt kicsit sok. Steve-ék mennek, nézelődnek, Diana-ék beszélgetnek és nagyon hosszú percek teltek el ezzel. Ott számomra kicsit megtört a film lendülete, egy helyen még egy vágáshibát is vétettek szerintem, mintha pár 10 méter kimaradt volna Steve bandájának az útjából és volt utánuk legalább egy test a földön, ott szerintem kihagytak valamit, de ezt majd lecsekkolom megint, lehet csak elnéztem.

  (#8) Silenc3Hun: Ez számomra egy baromi nagy pluszpont, csomó mindent átemeltek főleg a The New 52-féle Wonder Woman-ből, aztán az meg külön fasza lett, ahogy a korrajzba beleillesztették a nőt, mint jelenséget. Tényleg az látszik, hogy igyekeztek figyelni az apróságokra, nem csak egymásra szórni őket cél nélkül.
  Pl a Dr. Maru arcán lévő maszk is egy ügyes utalás az eredeti karakterre, ráadásul pont annyira elrugaszkodott a valóságtól, ami már feltűnő a néző számára, de nem megy át full hülyeségbe.

  [ Szerkesztve ]

  - My name's Richard Grayson, but all the kids at the orphanage call me Dick. - Well, children can be cruel.

 • .LnB

  félisten

  Megint ott tartunk (mint a Logan esetében), hogy készült egy nem rossz, nem vér gagyi szuperhősfilm, és mindenki tapsikol. De ettől ez a Wonder Woman még mindig nem egy (a szó szoros értelmében) jó film. És még csak nem is a legjobb DC film (Nolan filmek, Watchmen, V for Vendetta). De a legjobb DC univerzumba tartozó film. Na most az utóbbi az dícséret?! Nem. Az a minimum elvárás.

  Kezdem a pozitívummal. Gal Gadot. Tökéletes a szerepre. És annyira bájos a filmben, hogy azon gondolkodtam van e ma Hollywoodban bájosabb színésznő nála.

  A film végén a következő jelzők jutottak eszembe. Giccses. "Pózer". "Pózer" mert annyira tolják a lassított jeleneteket, hogy engem az már zavart. Pedig nem szokott. Viszont itt más hátránya is volt, megmutatkozott a CGI hiányossága is ezekben a nagy lassítgatásokban. Kilógott a lóláb nem egyszer ilyen tekintetben sajnos.
  A film egész atmoszférája giccses, szinte minden pillanatában. Azt tudtuk, hogy akartak váltani a MoS és BvS hangulatáról. Hát sikerült az biztos.

  (mégis a) Kedvenc jelenetem a filmben, a hóeséses jelenet. Ez az egyik leggiccsesebb talán. :D

  Nem rossz film a WW, abszolút nem. De ahogy az első sorban írtam, az öröm nem azért van mert annyira jó, hanem mert nem annyira rossz. Kár, hogy ennél többet nem is szabad várni egy szuperhősfilmtől.

  Gondolkodom melyik tetszett jobban ez vagy a Logan, de nem tudok dönteni. A másik amin gondolkodtam még utána, ami egyéni szoc. probléma, hogy nekem most telt be a pohár a képregény/szuperhős filmekkel?

  [ Szerkesztve ]

  Homo Ludens

 • mephi666

  veterán

  tegnap néztem és nekem is hasonló gondolataim támadtak... :K jó film, de vannak benne (számomra) zavaró részek: pl a "szemből mélyen néz a kamerába, lobog a haja és alkarvédővel üti félre a golyókat" jelenetből a kellőnél több volt... sok volt nekem az olyan vonulása, mintha valami modell lenne épp a kifutón... a főszereplő fickó karaktere is egy nulla volt... elvileg a halála volt az a törés ww-nek, miután összeszedte magát és begurult... én itt semmi sajnálatot nem éreztem, hanem inkább örömöt, hogy "na végre, történik valami" ...ami viszont pozitív: a látvány nagyon rendben volt és a zenében a ww-téma is illeszkedett mindenhova, ahova bevágták... :K tényleg nem egy nolan-féle batman, vagy watchmen, de a legutóbbi batman-es meg superman-es szerencsétlenkedésnél mérföldekkel jobb

  ui: ja, az akciórészeket is jól összerakták, ahol kijön ww emberfeletti ereje és gyorsasága... :K

  [ Szerkesztve ]

  "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

 • VIC20

  őstag

  Szánalmas, hogy a címet nem fordították le. No, és az is, hogy alig találni valami normális kritikát a filmről, mindenütt csak az esztelen ajnározás ömlik.

Hozzászólok Aktív témák