Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • UnA

  Korrektor

  válasz Agyturbina #50 üzenetére

  Bevallom, nem tudom, mi lehet a DN, de szövegszerkesztésben ezt mind tudja a Notepad++, és még egy kupac ingyenes plugin is van hozzá.

 • pw12345

  aktív tag

  válasz Agyturbina #50 üzenetére

  A DN-nek van Windows verziója is, két féle, bár már megszűnt a frissítés, kezelte a hosszú állomány neveket, de 64 bites már nem készült úgy tudom:
  http://www.dnosp.com/
  friss, ropogós 64 bites: http://ndn.cba.pl/download/index.html
  Egy alapos virustotal.com ellenőrzést nem árt futtatni.
  MC, vagy FAR nem tudja ezt a funkciót (én nem próbáltam, kiráz tőlük a hideg)?
  DOS alatt én is DN-t használtam, amíg fejlesztették WinNavigátort, azóta is hiányolom TC-ből a beépített mp3 lejátszót.
  Most meg a DC-vel (kezeli a TC beépülőket, csak Win alatt, amiket érdemes ellenőrizni, mert vírustelep a jó része) próbálkozok, van vele gond bőven, de Linux alá nincs más.
  Különböző Notepad alternatívákkal az a gond, hogy lekaptam, virustotal csekk, mind fertőzött, a TC32 bites telepítője is (a DC32 install szintén), CPUz legújabb detto. Winamp helyett ajánlották a Foobar2000-et, kapásból vírusos, Audacioust is próbáltam, nagyon bugzik, már VLC-t, SMP-t használok zenéhez is.
  Ikonokat nem is használok, mindent a TC/DC fejlécből indítok.
  Command promptot mai napig használok, Feladatkezelő folyamatosan megy, egyrészt lássam milyen szemét pofátlankodott fel, másrészt, van kártevő, ami letiltja, így egyből tudom, ha nem megy.
  TC automatán indul, autorun letiltva, hangok, csak hibaüzenetnél ki és belépésnél, így egyből tudom, ha elszállt a hang. DOS időkből nagyon más nem maradt meg. TV tuner és tuneres monitor PIPpel alap, ha kikotlik nem tudom mit csinálok, mert már nem gyártják.
  Ha az MS lepusztítja a jobb klikk menü gombot a billentyűzetekről az Office miatt (amit rég nem használok), annak nagyon fogok örülni.
  Feszültségértékeket rendszeresen ellenőrzöm, mert volt már gondom miatta.

Hozzászólok Aktív témák