Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • doeeg

  senior tag

  "így hát tárolgattuk, mert hát az adat az érték, mert nem úgy van, hogy pikk-pakk beszerzed"

  Ez nagyon megvan bennem is, tizenéves cd-k, dvd-k még nincsenek kidobva, mert ha valami kelleni fog pont azokról, akkor milyen jó hogy megvannak :D A vinyóm most 6TB-os, azon is megvannak még az ezeréves képek (középsulis korom óta nem néztem meg őket, nem is fogom), régi kedvenc játékok (~10 éve nem játszottam), mp3-ak (csak Spotify-n hallgatok zenét 2015 óta).

  Szerintem az is egy hóbort, hogy évente teljesen más rendszer szerint variálom át a fentebb említett fájlok tárolását :D

  Ez a minél kevesebb ikon legyen az Asztalon nekem is megvan, bár inkább átláthatóság / esztétikai okok miatt.

  Elég erőteljes "hőskori" beidegződés, hogy nem hiszek abban, hogy ha feltöltök valamit Dropbox/Google/Onedrive-ba, akkor az ott lesz, és nem lesz mondjuk CRC hibás vagy elérhetetlen, mindenről megtartom az offline változatot is (telefonon is így vagyok)

  Ctrl+C-t legalább hatszor megnyomom, mire elhiszem hogy kimásolta :DDD

  Soha nem használtam a Windows beépített "Dokumentumok" mappáját és annak egyetlen almappáját sem (persze ezzel szerintem mindenki így van :) ).

  Windows reinstall után többé-kevésbé ugyanazt a rituálét játszom le '99 óta (Windows hangok kikapcs, sleep/hibernate kikapcs, energiamenedzsment kikapcs, többet most így hirtelen nem tudok mondani, mert mióta Win10 van lassan 5 éve azóta nem kellett újratelepíteni :DDD De emlékszem hogy mikor WinME volt, akkor majdnem egy nap elment csak a Windows telepítéssel és állítgatásokkal, és még egy nap a járulékos programokkal).

  Ja erről jut eszembe, Windows XP-t szinte alig használtam, az első Celeronos gépem (333MHz-s!) eléldegélt 2007-ig(!), addig WinME ment a gépre, az azt váltóra meg Windows Vista. majd szinte rögtön megjelenésekor Win7 beta. Úgyhogy kijelenthetem hogy a világ eddigi legnépszerűbb/anno legelterjedtebb op.rendszerével kb. nincs tapasztalatom :C

  [ Szerkesztve ]

  "A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road

Hozzászólok Aktív témák