Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gabor7th

  addikt

  USA is folyamatosan lopja az adatokat, de az nem jelenti, hogy nem kéne tartani Kínától.

  "A fentiek mellett lényeges kiemelni, hogy a sebezhetőségeket szoftveresen befoltozva már maga az alapprobléma is megszűnik."

  Ja milyen egyszerű, például a Windowsban is ha befoltoznák a sebezhetőségeket, nem lenne probléma, csak az a probléma, hogy a foltozgatás a termék életciklus végig tart és azon túl is beláthatatlan ideig tarthatna.

  Meg persze, van hogy utólag is lehet sebezhetőséget becsempészni ha így akarják.

  A európaik jól tennék ha tartanának ettől, hisz már eddig is számtalan európai szellemi terméket loptak el a kínaik és talán nem paranoia, ha ebből levonnak némi következtetést a jövőre nézve.

  Azonkívül még ha minden sebezhetőség be is lenne foltozva, a probléma nemcsak ez.
  Ezt is a Nyugat kezdte el, de lehet Kína majd jobban ilyen lesz... Nyugaton ugye iden is volt rá jópár példa, hogy a szolgáltató azt mondta, hogy bár nem szegted meg semmilyen szabályunkat, nem tetszik a politikai nézeted úgyhogy... bye-bye. Volt olyan is, hogy a Microsroft egy milliós nagyságrendű közösségi oldalnak mondta azt, hogyha nem törölnek két bejegyzést akkor kirántja alólunk a felhőjét.

  A jövőben lehet, hogy ez országos szintű lesz. Minden digitális, meg szolgáltatás alapú lesz, azt mondják majd... nem tetszik aki vezeti az országot, úgyhogy addig amíg nem jön más akit szeretünk bye-bye, felhő szolgáltatás, meg Ipar 4.0, meg önvezető autók. Legalábbis a kis országoknak.

  Mondhatod, hogy a pénz érdekli őket, nem teszik meg, de pl. idén volt, hogy a Google bevállalt 70 milliárd dollárnyi veszteséget a cenzúrázása miatt például.

  Az pedig, hogy a nagyok nem csak valami egy a sok közül technológiának gondolják a az 5G-t látszik abból amit az amerikai nagykövet mondott Orbánnak:

  "miután magukkal hozzák az új 5G-technológiát, ők fogják irányítani annak felhasználását is. A kínai kormány kezére akarja játszani a saját és gyermekei jövőjét? Én aggódnék emiatt."

  [ Szerkesztve ]

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Hozzászólok Aktív témák