Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Predatorr

  senior tag

  Szép is, amikor egy egész kisebbségeket elnyomó, fél évszázada még hivatalosan is szegregált, nem csak saját polgárait, hanem az egész világot a kínaiaknál is jobban megfigyelő és manipuláló, választásokat bizonyítottan elcsaló, elismerten saját szövetségesei ellen is kémkedő, független országokat mondvacsinált okokkal lerohanó állam fenyeget és büntet(ni próbál) más államokat, amelyek történetesen csak saját polgáraikat nyomják el (tessenek forradalmat csinálni, ha nem tetszik).
  De az oroszokat is lehet szankcionálni a Krím visszavételéért (amelyet Hruscsov adott a már nem létező Ukr. Szoc. Közt.-nak, és a tatároké volt, nem ukrán föld), miközben Gibraltár, Észak-Írország, Francia Guayana és sok más terület máig imperialista gyarmat, nem beszélve Ciszjordániáról, Golán-fennsíkról (de ugye kellenek az izraeli procik és kémszoftverek, őket ezért nem bántjuk), stb.
  Csúnya, rossz lator államok. :P Pedig be is nyalhatnának a nagy testvérnek, mint mondjuk kis hazánk, és továbbíthatnák állampolgáraik adatait a zusának, ahogy azt kell. Sajnos a kínai megfigyelő rendszerekkel a külföldi ügynököket is könnyű kiszűrni. ;)
  A kínaiak meg ömlesszék a piacra az amcsi államkötvényeket, problem solved, volt-nincs nagyhatalom. Ha a világgazdaság összeomlik, nekik lesz a legkevesebb gondjuk.

  "Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

Hozzászólok Aktív témák