Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
Nekem egyik se fáj, mert egyik se érdekel. Legfeljebb azokat sajnálom akik azt hiszik most 16-18 évesen, hogy majd influencerként fognak (meg)élni, és ezt komolyan gondolják. Csinálják a videókat, reménykednek, energiát tesznek bele ... és majd pofánvágja őket a realitás.
A celebeket és politikusokat meg nem sajnálom ... meg azokat se akik hallgatnak rájuk.
Személyes történet:
Egyszer egy plasztikai sebészet lapját csináltam. A sebész felesége jött és mondta mit, hogyan szeretnének. Egyszer jött, hogy rendezzem át a galériát (kb. 60 előtte-utána kép). Kérdeztem nem mindegy a sorrend? Ezek csak előtte-utána képek. Mellet akar valaki akkor végignézi, és kitalálja mit akar.
"Dehogy mindegy! Ezek különböző típusú mellformák." Van egy csomó látogatójuk akiknek a reggeli mellé az az újság, hogy megnézik változtak-e a mell trendek. Ha már nem trendi a melle, akkor megcsináltatja újra. Itt egy perces néma csend jött, majd nyugtázta, hogy visszatértem. Megnyugtatott, hogy nem gond ha én ezt nem értem, és folytattuk.Több mint 10 éve volt, de belevéste az agyamba, hogy soha ne becsüljem alá az emberi hülyéseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest