Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
aktív tag
"87 lapátos, folyadékcsapágyas ventilátor"
8 vagy 7, de hogy 87?"Komám, szerintem ez egy kemény provokáció!"
-
tibaimp
veterán
Ezek az ASUS Vivobook-ok mennyire jó választás, anyaghasználat, zsanér, kijelző, meghibásodás, akku üzemidő, ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
-
Armagedown
őstag
" A 239 990 forintos, tetszés szerint bővíthető PC-hez hat hónapos Evo Upgrade szolgáltatás is jár, mellyel a vásárlás utáni fél évben nagyon kedvező feltételekkel javítható fel a konfiguráció, az árkülönbözet megfizetésével kicserélhető például a videokártya egy gyorsabbra vagy a háttértár egy nagyobbra."
Én elsőnek a memóriát bővíteném, mert sok mai játéknak a 8 GB memória már kevés.
Nem is tudom, hogy miért ezen spóroltak.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
válasz
p a s s e r #8 üzenetére
Wat?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Szeleya
tag
Teljesen korrektek mindennapi használatra. Céges gépnek kaptunk anno párat. Januárban gondolkodtam rajta hogy otthonra is veszek, de végül Matebook 13lett. Nyílván nem gamer gép, de a legtöbb notihoz kèpest kellemes a vivobook. (Bár lehet inkább a zenbook-ux435ea felé tendálnèk a tapipadba èpített kijelző miatt)
-
Aprósólyom
addikt
válasz
p a s s e r #8 üzenetére
Hidd el ki van találva. Vékony gépház -> lapos venti. Valahogy pedig el kell érni, hogy a lehetőség szerint tisztességes méretű legyen a lapátok összfelülete, különben mi forgatja a levegőt és állít elő légnyomást?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Jogos, mert kb. 10k HUF-ról beszélünk, de ha pl. egy tinédzser így is alig várja, hogy a spórolt pénzéből vegyen már végre egy jó gépet, lehet minden forintot kiszámol.
Amúgy pedig szerintem nem ennyire egyértelmű a RAM kérdés, mint amit influenszerek és teszterek nyomnak ezerrel. Nem mindenki játszik AAA single player gamekkel, miközben sokszor oda is elég. Számtalan játékhoz, még igencsak populáris multihoz is elég 8GB, ha okosan használod, és nincs megnyitva minden is a háttérben.
Mára már a régen sokat fikázott optimalizálatlan PUBG is el van 8GB RAM-mal és 3GB VRAM-mal, ha csak magát a játékot nézzük. De CS:GO, Valcsi, Overwatch, MOBA-k, és lehetne sorolni... elvannak 8GB RAM-mal. -
BiP
nagyúr
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
tinédzser ... vegyen már végre egy jó gépet, vs
elég 8GB, ha okosan használod, és nincs megnyitva minden is a háttérben.
Érzek némi ellentmondást. Tinédzser okosan fogja használni a gépet? Ja.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
titán
pár éve a forza -gyel játszottam, sokan számoltak be különböző anomáliákról
egy részük warezolt játékot tolt, az volt az ok
másoknál meg a 8gb ram, és nagyon nem mai játék a forza 4, és ez csak egy játék a sokból
2022 van, gamer gépbe 8gb ram az vicces, még akkor is ha csak egy 1650 van a gépben
a 16 vs 32-n már lehet vitatkozni, de a 32 is szüntethet meg microlagokat pl, ha látszólag a játék és rendszer 16gb alatt is elvan
a hitvány ft ellenére is jó áron van 2x8gb ram, azon spórolni pfffffff
én böngészővel és kisebb progikkal fel tudok menni 8gb fölészerk:
a hyper 212 evo ára igen izgi'
1-2 éve a ninja 5-öt lehetett venni 1-2 ezerrel drágábban, de legalább a ramok ára maradt emberi[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
ph Asztali PC, noteszgépek, hűtés, különféle beviteli eszközök, monitorok és egy VR headset: akad itt szinte minden, mi szem-szájnak ingere.
- M.2 2280 256GB SSD-k eladók
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- GIGABYTE GeForce GAMING RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- ÚJ MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% Brutál i7-11800H 16/512 RTX 3070 8GB 240Hz FHD
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest