Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gond nincs vele, csak a kétsoros kijelzőhöz képest (TX-NR1010-ben még ilyen volt) visszalépés a mostani egysoros. A menü más, egyik se egy dizájndíjas valami szerintem, de a Denonban több az opció, plusz már látom (hallom), hogy sokan miért ragaszkodnak az Audyssey-hez.
Az Onkyo egyébként reszponzívabb, a Denon lassabban veszi be a parancsokat.
-
törölt tag
Egy kedvező ajánlat miatt lett ez az Onkyo, de már az első tapasztalatom negatív volt vele. Az egyik végfok csavarja zörgött benne, a Totelben hamar megigazították. Ilyen-olyan okokból végül cseréltem, és a Denon X4300-hoz képest tűnt fel, hogy az Onkyó a magasabb ára ellenére micsoda spórolós. Tartozékok, kijelző, menübeli lehetőségek, Harmony profil, az egész egy fapad még ehhez a kisebb Denonhoz képest is.
Az volt az, amikor azt mondtam, hogy akkor az Onkyót most inkább pihentetem. Alighanem jól jártam a Denonnnal, az új tulaj pedig szerintem az Onkyóval járt jól, tehát végül win-win.
-
komi77
senior tag
válasz
#72042496 #16 üzenetére
Denont és Marantzot is próbáltam. Nagyon szimpatikusak. Sajna én is úgy voltam az Onkyo-mal, hogy a hdmi problémát figyelmen kívül hagyva sem tudtam vele megbarátkozni. Azóta nem veszegetek ebből a márkából. Én így jártam, lehet nem volt szerencsém. Bár Nad-oknál többször is belefutottam műszaki hibába, mégis mindig visszatérek hozzájuk. Egyszerűen szeretem a hangjukat. Legutóbb is csak azért lett Yamaha, mert a Nad lassan megfizethetetlen áru lesz. Pár százezerrel kevesebbért majdnem úgy szól a Yamaha. Nekem is szóba került aDenon, majd legközelebb.
-
Chrys_
addikt
Nekem biztos nem jönne át akkora különbség, hogy emiatt cseréljek, nem vagyok audiophil hála az égnek.
A panelproblémát az Onkyo kijavította, 2 hét alatt megfordult a cucc a kereskedőn keresztül. Szerintem egész korrekten jártak el. Lazán vennék újabb AVR-t tőlük, de ha most kellene rendszert vennem, akkor Marantz lenne a befutó Auro 3D támogatással. -
komi77
senior tag
Nekem is volt egy Tx-nr9xx akárhányas. Folyton túlmelegedett a hdmi panel. Nekem is azt mondták, hogy széria hiba. Én hamar megszabadultam tőle. Előtte és azóta is csak Nad vagy Yamaha cuccokat használok. Ezek hangzásban és minden másban is mérföldekkel jobbak. Persze akinek bejön az Onkyo az vegyen.
-
vicze
félisten
-
idegen lény
addikt
Eddig nem tudtam, hogy a tejföl mi az ördögöt jelent, de többet nem eszem.
-
Chrys_
addikt
Nekem is ez van. Bár a hangfalak nem csúcskategóriás cuccok (7 darab), viszont az én lakásomhoz tökéletesek. Csak a sub lett Klipsch.
Az erősítő viszont már a második Onkyo. Volt is vele bajTX-NR818, HDMI panel hibás lett, szeriahiba volt anno, panelcsere óta tökéletes, és a garanciát is meghosszabbították néhány évvel (vagy 2018 vagy 2019 dec 31-ig, nem emlékszem pontosan).
-
vicze
félisten
Arról van információ, hogy a Gibson Brands pontosan melyik termékeket forgalmazta és azok hova kerülnek?
Jelenleg annyit tudok, hogy a japánon kívüli forgalmazást a TCL veszi át, így ez a hír is inkább a TCL-hez köthető mint az Onkyo-hoz. -
nbg
senior tag
Ohh, en ezt mar vagy tiz eve igy csinalom - Teufel boxok, Onkyo erosito...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japán cég a német Teufel kapcsolatrendszerét használná fel, cserébe OEM gyártóként szállítana termékeket.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest