- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Mini PC
- OLED TV topic
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az 1500 dollárba elég gyenge LCD-k is beleférnek. Ha azt is prémiumnak tekintik mert nagy, akkor oké, de én ezzel nem értek egyet. Gondolom, ezt az adatot elég egyszerűen elő is állították, típusokra bontva már egész más kutatás lenne.
-
törölt tag
+ némelyik kisebb OLED is kiesik a legalább 1500 dolláros kosárból. Ill. még csak nem is feltétlenül kisebb, mert én úgy értem, hogy nem nyitóárat hanem aktuális árat néznek és a tavalyi modellév tévéi is simán beleszámítanak.
Mindegy, legalább összehasonlítható a korábbival, érdekességnek jó ez.
[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
nálunk is uralnák , ha nem lennénk ilyen Csórok
-
félisten
Ha prémiumra akarnám elverni a pénzem, tuti inkább miniLED-et vennék!
MiniLED TV has Improved So Much, It's Better than OLED for Living Room, Says TCL
I Can't BELIEVE This Cheaper Mini LED TV Beats Samsung & Sony in This Important Area!
Philips Unveils Its 1st Mini LED TV (9636 & 9506)[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
fornettisuti
veterán
-
törölt tag
válasz fornettisuti #9 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, 1500+ dollárt kellett volna írnom. A másodikban jobban fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nem lep meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen