Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
A két sima játék nem jó. A VR-ről nem tudok nyilatkozni, nem is érdekel a téma. Olcsó kártyákhoz ez van.
(B)(#9) a2d2(/B) a játékipart is támogatod Támogassa őket két betongerenda, szivatnak minket a bugos félkész játékokkal és a nethez kötéssel. Mi van, ha nem akarok internetet, csak játszani szeretnék? És nem multi játékkal? Akkor minek hozzá a net? Pedig elég lenne hozzá csak a számítógép, és a játék dvd-n. De legyen neted is, mert másképp nem tudják megoldani a másolásvédelmet. (persze így sem)
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
smokiii1
aktív tag
Én is így vagyok vele. Mondjuk ha nagyon tetszik valami akkor letöltöm és akár végig is játszom, de 1-2 évvel később megveszem. Ha viszont multiplayer játékért vagyok oda azt megveszem a megjelenés körül akár teljes áron is, de azokból nincs is olyan sok lehetőség szóval az max 1-2 évente.
Persze megint más ha az ember játszani is szeretne, de a "nyakában van" egy lakáshitel meg egy gyerek is. -
a2d2
addikt
Ez aztán értelmes hozzászólás volt.
Szerencsére nem mindenki úgy gondolkozik mint te, ezért láthatólag erősödik is a PC piac.A sulis időkben persze én is torrenteztem ezerrel de mióta dolgozok igyekszek mindent megvenni.
Most állítottam össze vadi új gépet és sikerült elérnem a 100%-os tisztaságú rendszert.Összesen annyit kellene hozzá megtenni hogy nem a legfrisebb AAA címekkel kell játszani hanem egy évvel elcsúsztatva. Így a vas sem olyan drága és a játékok sem.
Pl a minap vettem meg a 2015-ös MAD MAX játékot 1200Ft-ért, annyi mint egy mozijegy.
De érdemes most körbenézned az ubisoft 30 éves szülinapi promójában, csomó játék ingyen van. Pl a rayman origins a család kedvence azóta.
Vagy Steam wintersale-ben most vettem meg a trine trilógiát szintén 1-2 e Ft-ért.
Most Black Friday-ban volt pl Fallout 4 4e Ft-ért, de azzal inkább még várok, főleg hogy videokártyát csak jövőre tervezek váltani.
Vagy komplett skyrim csomag 2000Ft alatt!
Illetve ezt melegen ajánlom: www.humblebundle.com. Ezen az oldalon gyűjtöttem be a játékok 80%-át és karitatív célra is megy a befizetésed.
Gyakorlatilag ilyen akciókkal pár év alatt elértem a 300db-os játékgyűjteményt, mindig fel tudok tenni jogtiszta kedvemre való játékot az extra címeket pedig kivárom.Ajánlom másnak is ezt a szemléletet elsajátítani. Így a játékipart is támogatod, nem szemeteled tele a géped ki tudja milyen trójaival, adakozol is közben, rendes szervereken multizhatsz, ....
A cikkhez visszatérve pedig üdvözlendő a dolog. Gyakorlatilag szinte ingyen kapod a játékot. Ha nem kell akkor el tudod adni pár ezerért a kódot és mindenki jól jár. Én pl anno a BF3-at szereztem meg a kiadás évében karácsony előtt ugyanígy kemény 5e Ft-ért, azt is videokártyához meg alaplaphoz osztogatták anno.
Amúgy asszem tavaly pl ingyen volt már a BF3 az Origin On The house keretében, csak figyelni kell ilyenekre.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
ööö.... igen Asszonynál céges win+office, anyámnál linux, nálam használt licences win, office nem kell és még PS előfizum is volt, mikor azzal dolgoztam... Nem mondom, h minden legális, hiszen pl. totalcommander sem az, elvileg 30 napig ingyenes. Van pár régebbi cím, régi időkből megmaradt, de a 95% nálam legális. Igaz nem első napon veszem, hanem pl. 1-2 év múlva teszkó turkálósból megvettem, kész. Meg ugye az akciók. Figyelni kell. Sokat adnak ajándékba is, barátomtól egy hete Battlemage-t kaptam, másiktól régebben a Watch dogs-ot, mert vett egy marékkal, párat eladott, többit szétdobta haverok között.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pitralon
tag
Ez aztán a f@szányos ajándék, bármelyik jobb t o r r e n t oldalról lekaphatóak....
Mondom ezt úgy, hogy örök életemben Nvidiás voltam, de mi a parasztvakítás, ha nem ez..., persze itt mindenki csak legális Winnnyózt használ, szigorúan eredeti, vásárolt szoftverekkel...
Miért lenne káros az azbeszt? Hát benne van, hogy "beszt"...Most a Tónikát a Mónikától vagy fordítva...? "Puls Rádió"
-
-
lemusz
addikt
Redout nem néz ki rosszul, én azt kérnék hozzá.
-
veterán
Már van is olyan magyar webshop, ahol adják a játékot a VGA-hoz.
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- AliExpress tapasztalatok
- Iqos cigaretta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ASUS Turbo 1080 TI 11GB / BESZÁMÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- Fair Áron / AMD Radeon RX5xx Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN