Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz Mumukuki #26 üzenetére

  Azért a konstruktív kritika és a kákán is a csomót között lényeges különbség van, és valljuk be, az utóbbi jóval gyakoribb (itt most NEM konkrétan a te posztodra utaltam). Szerencsére az ellenkezőjére is akad példa rendesen.

  Az ilyen dolgok maximum annak erőltetettek, akinek erőlködnie kell, hogy valami hasonlót írjon; a jelenlegi példánál maradva az első szó, ami az eszembe jutott, a "főzelék" volt (krumplifőzeléket vizualizáltam egy cizellált tányérban, ha egészen pontosak akarunk lenni : D), csak utána ejtettem a levest (mint ismert szófordulatot), szóval nem kellett töprengeni gyöngyöző homlokkal, hogy most "hú, milyen furfangos betűhalmazzal legyek antikonformista". : D

  Én csak azt mondom, hogy van egy szép és igen-igen bonyolult nyelvünk, ami számtalannál is számosabb lehetőséget kínál az önkifejezésre; használjuk már kicsit merészebben.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés