- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reméljük beindul valami kis verseny és akkor megfizethetőbbé válnak a komolyabb VGA-k.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Azta, gyorsak voltatok! Igényes és részletes teszt, mint mindig.
Az NVIDIA pedig végre megint nagyot dobbantott.
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
JanR
addikt
Na erre már lecserélném a 480-amat, csak az ára ne szálljon el De ez a teljesítmény is majd javul remélhetőleg driverekkel
-
Youri
veterán
Hát, ez nem túl acélos, ahhoz képest, hogy mennyivel később érkezett...
RTX ON
-
Tommmmka
senior tag
A plusz 40%-tól messze van...
De G80 óta a legszimpatikusabb Geforce. Szép munka volt Nv -
Attix82
addikt
Szerintem is korrekt eredményt mutattak fel, vagyis akik sokan temették az NVt , hát ne tegyék...szerencsére lehet rájuk számítani...főleg a fogyaszt/ teljesítmény nagyon tetszetős.
OCba se csalódtunk mint mindig Nv oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Teljesítményt még kár vesézni, itt is lesz majd biztosan előrelépés ha jönnek a driverek.
Árban viszont 7970 szintjén lesz.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
MZperX75
addikt
GTX680 volt idő pont 3% túllőni a HD7970-en! nekem tetszik jól sikerült GPU!
Fogyasztás/teljesítmény
Azért azok a Marketing diagrammok amik 40%+ írtak a GTX680 javára HD7970 ellen.Nagyon kimerítő részletes cikk! Még egyszer nekifutok :
Valahogy az előző generációban nagyobb volt az AMD 1GPU-s lemaradása.
Vajon face to face 1Ghz-en HD7970 kontra GTX680 alapon 1Ghz-en mit hozna ki magából?
Mert ugye itt HD7970 925Mhz-en futott,csak úgy érdekesség kedvéjért
Majdnem azonos lapka méretnél![ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
G80 korszak szagot érzek...lesz itt árverseny, ha mindkét gyártó lefedi az egész termékskálát!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
fatallerror
addikt
fú tényleg elég jó lett, azért 256 bites 2 gb vrammal szorongatja a 7970est ami nem semmi és még kevesebbet is fogyaszt bár tényleg nem értem h miért nem 384es lett 3 gb vrammal, biztos szóba került a cikkben de még elkell olvasni xD
remélem az engem érinti ársávban is ekkora küzdelem lesz és akkor jöhet az árverseny ha a tsmc engedi : D
don't tell me what i can't do!
-
Végre nem mini HDMI
-
Cyberpunk
félisten
Éljen az új király. De az a 3% elég soványka előny. esetleg ha lesz csoda driver.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sz.Miki
őstag
Várható volt, hogy gyorsabb lesz, hiszen ez presztizs kérdés, nem mert volna az nvidia válaszolni egy olyan kártyával ami lassabb, pláne, hogy volt ideje a válaszadásra.
Nem lett rossz kártya, de ezt el is vártuk tőle.
Azért a különbség nem egetverően nagy a 7970-hez képest.Grat a cikkhez. megszokott Ph! minőség
[ Szerkesztve ]
-
Zodicus
senior tag
Végre Köszönjük
-
SzlobiG
félisten
Grat a gyorsasághoz jó kis teszt. Hozza a 7970-et már csak az a kérdés tuningba mit mutat majd egy 1200MHz-es 70-es gpu mellett.
Szó mi szó hozta az NV amit szokott bár most nem húzott el mint a fermivel tette.
-
N-vidi-A
őstag
nVidia owned hard!
Jó teszt lett, végre valóban mindenben jobb az nVidia.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
LLKobe
veterán
Reméljük ez lejjebb nyomja a régebbi VGA-k árát...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Klikodesh
senior tag
Szep munka, s szuper hogy rogton az nda lejartakor mar olvashatjuk is mennyire jo is ez a megoldasa az nvnek.
Hail to the new king.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Zorel
senior tag
Nagyon szép.
És ezek a tesztek még nem is a legújabb driver-ral készültek... -
Janika!2
aktív tag
Végre magához tér szépen lassan az nVidia.Gratulálok a teszthez.
-
csaabz
őstag
Köszi a tesztet!
Komoly kártya lett, nem is tudtam, hogy ilyen közel vagyunk a 6-os szériához nvidiánál.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Solten
őstag
Na vegre lesz egy kis verseny. Ezt a kartyat meg uberelni fogja a 7990.
Saor Alba
-
őstag
Nekem az tűnt fel hogy az a 3% szinte semmi... / mérési hiba /
Aztán mikor néztem a játékos teszteket //3/2, 3/0, 3/2// 9 tesztből 4 ben volt jobb a 680 akkor miért az az erősebb ?
Jobbnak jobb választás ha a fogyasztást is nézzük de pont ez az a réteg aki 100000+ért nem érdekli hogy mekkora a fogyasztás.Gratulálok AMD-sként az NVIDIA-ának, hogy sikerült egy egyenrangú partnert összehoznia így mind az AMD-s mind az NVIDIA-s tábor nyerni fog az árversenyben
[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Black Dragon
addikt
Gratula a zöldeknek.
-
Sondi1986
addikt
Szép korrekt teszt!
Végre az nvidia megint csinált valami normális kártyát mert ezek a GTX4xx GTX5xx nem mondanám jó kártyának! -
LackoMester
addikt
Köszönet a tesztért, nagyon jó lett- már nagyon vártam.
Na akkor HD6970 csere GTX680- ra kialakulóban.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Solten
őstag
(#30) schawo, (#32) Zorel:
Elvileg egy magos lesz...
Saor Alba
-
rudi
nagyúr
Na, a kisebb változatok is legalább ilyen közel legyenek a Radeonokhoz!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Zoli0726
aktív tag
Azért nem tudom figyeltétek-e, de sztem hatalmas vicc, hogy az Nvidiára írt crysis warhead a 7970-en, míg az Amd-s dirt3 a gtx680-on futott jobban. Am meglepődtem, nem is tudtam hogy jön ez a kari, de tisztességesen odatették magukat, meggyőző.
-
Apone33
őstag
Grat a teszthez, durva kártya lett a gtx, a kinézete is nagyon tetszik.
Play Hard!!!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na végre letett valami igazán nagyot a zöld oldal. Mostmár mégjobban várjuk a kisebb kártyákat, legyen végre verseny.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
fatallerror
addikt
azért az durva h még mindig nem igazán futnak a játékok 40-50 fps-el 2560as felbontáson aztán itt már sokx szóba kerülnek a 4k-s kijelzők és h majd 4k-s felbontásban játszunk haha :]
don't tell me what i can't do!
-
kNG
senior tag
válasz fatallerror #44 üzenetére
Bőven elég még a FULL HD
Inkább lassan szerintem a játékok fejlődnek grafikában hozzá a kártyákhoz, a BF3 pl. már egy "reménysugár" volt...
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Spirit
őstag
Na jöhet a GTX660, ami egálban van a 7850-el, és 40-50 körül kapható őszre. Lehet, hogy hosszú évek után átpártolok az ATI-tól?
[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Inkább a 7870-nel legyen egálban...vagy 7850-nel felőlem, de akkor legyen tuningolható kegyetlenül
Én személy szerint a 7850-nel nem vagyok megelégedve - már csak az árazása miatt sem -, a 7870 jó lenne, de még annak is el volt szállva az ára, igaz még itthon aligha kapható akármelyik...7870 70k 7850 50k körül lenne reális (fél éven belül szerintem így is lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Msi Ventus 3X RTX 4070 12GB GDDR6X Videokártya!
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó! 103.000.-
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Turbo RTX 3090! 24GB GDDR6X 384bit Videokártya!
- Garanciális! Asus WHITE TuF GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X! BeszámítOK
- Hibátlan - GIGABYTE GeForce GTX 1080 Windforce OC 8G GDDR5X 256bit VGA videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest