Hirdetés

2017. november 20., hétfő

Hozzászólások

(#1) Normi™


Normi™
(őstag)

Mikor szakadnak már le erről a "gamer" dologról,kezd már fárasztó lenni,hogy minden második megjelent termékre ráaggatják ezt a reklám agymenést ráadásul idegen nyelven... :((

[ Szerkesztve ]

(#2) kiskaktusz válasza Normi™ (#1) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

Inkább a gémer notik fejlesztését és gyártását fejeznék be. A többi cuccal nincs akkora baj... ...esetleg még a házzal.

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#3) blackydan


blackydan
(senior tag)

Igazán impozáns speccel rendelkezik a gép, szerintem simán megérdemli ezt az előszót.
Nekem ezzel a gémeresdivel semmi bajom személy szerint inkább ott kezdődnek a problémák, ha olyan cuccok elé biggyesztik amik nagyon nem érdemlik meg. A gémer notik gyártását meg miért is kéne beszüntetni??

(#4) Naveno válasza Normi™ (#1) üzenetére


Naveno
(kvázi-tag)

+1

"Killer adapter" :))

(aztán csodálkoznak, ha a 15 éves srác valahonnan szerez egy fegyvert, és módszeresenn szitává lövi a kedves tanerőt)

[ Szerkesztve ]

(#5) KillHates


KillHates
(PH! nagyúr)

Végre visszavettek a dizájnból... Mondjuk még a webkamera-touchpad páros még mindig elég Dredd-bírós :D

Telefonszámom: O6-7O/33-99-33-9 ott gyorsabb és egyszerűbb

(#6) Apika


Apika
(Közösségépítő)

Nagyon szép és erős darab! :K

(#7) kiskaktusz válasza blackydan (#3) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

Mert nem játékra való! Persze, a mai mobilprocesszorok és videócsipek is alkalmasak már a játékra, de a hűtés még mindig nem megoldott. Ráadásul egy ocsmány házba teszik bele az egészet, mert ez géer és ne nézzen már ki letisztultnak, hanem ilyen fosnak, mint pl ez, vagy az összes többi gémer noti.

A gémer házak is ocsmányak.

A gémer egér meg bill érthető, mert ad valamit pluszban; gombokat. És ennyi.

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#8) T. Almeida


T. Almeida
(senior tag)

Zsír gép, kár, hogy nem 19 colos.

Kempó...

(#9) NixonHUN válasza kiskaktusz (#7) üzenetére


NixonHUN
(tag)

Egyetértek. Érdekelne, hogy három-négy év múlva egy ehhez hasonló "gémer" (mennyire ocsmány egy szó) notinak mennyire vannak ki a hőre érzékenyebb részei.. :B

(#10) kiskaktusz válasza T. Almeida (#8) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

Ha már 19 colban gondolkodsz, akkor nyilván nem hurcolásra vennéd. Akkor viszont minek noti? Egy gép összerakásával nem jönnél ki olcsóbban? :U

[ Szerkesztve ]

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#11) BoC1ka válasza kiskaktusz (#10) üzenetére


BoC1ka
(senior tag)

Igazán nemtudom mit kell szídni ennyire...van rá kereslet pont. Ja hogy nem te vagy a vevőkör? ó így más.. Pontosan azért kell cipelni egy 17-es vagy nagyobb laptopot, mert Pesten albis vagy, és hétvégén hazamész és viszed magaddal. Ja hogy külföldön tanulsz és nem akarod kivinni az asztalit?:) A hurcolás nem azt jelenti hogy mert nekem laptopom van naponta 16szor elkell vinnem A ból B be mert ez a mobilitás lényege. Nekem is 17 es laptopom van, képzeld ha megyek külföldre, akkor nemfogok kint venni gépet hogy tudjak akármit csinálni rajta. Nemtudom miért kell ennyire negatívnak lenni egy számodra semleges dologról.

Kifejezetten előnyös, hogy nem karácsonyfára tervezték ezt is, az ára se vészes a tudásához mérten. Nekem nagyon tetszik. Hát ma már tart ott a technika szerintem hogy nem melegszik túl játszás közben..Ezek már elég erős komponensek hogy natívan futtassa magas részletességgel a játékokat.

YNWA

(#12) bolvar válasza kiskaktusz (#10) üzenetére


bolvar
(senior tag)

Nem feltétlen.És ha időként lan-ra is jársz célszerűbb a noti hidd el nekem :D.Egy chieftec dragon házat cipeltem már végig a fél országon....:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#13) kiskaktusz válasza BoC1ka (#11) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

A hurcolás nem azt jelenti hogy mert nekem laptopom van naponta 16szor elkell vinnem A ból B be mert ez a mobilitás lényege.

Jó embernek mondod, én hetente 2* viszem magammal.. :U

Pontosan azért kell cipelni egy 17-es vagy nagyobb laptopot, mert Pesten albis vagy, és hétvégén hazamész és viszed magaddal.

Nem hiszem, hogy az, aki albérletben lakik 1500 dollárt fog gémer notira költeni... :U

Ja hogy külföldön tanulsz és nem akarod kivinni az asztalit?

Ebben már van valami realitás, de akkor sem szívesen ad ki az ember alsó hangon 1500 dollárt egy olyan cuccra, ami a nem megfelelő hűtés miatt 3, max 4 év alatt kukázható.

Szerk.: jaa és ne keverd már ide az egyszerű 17-es gépeket... A gémer notikba "kötöttem" bele, nem pedig a 17-es batárnagy gépekbe. :U

[ Szerkesztve ]

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#14) BoC1ka válasza kiskaktusz (#13) üzenetére


BoC1ka
(senior tag)

Hát nekem volt msi gamer notim, kolis voltam aztán albis. Minden hétvégén hazavittem. Azért vettem ilyent mert nem akartam lemondani a játékról, tehát erősebb kellett. Az albis résszel duplán nem értek egyet:) A hűtéssel az első évben nem volt gond, utána tisztítani kellett és újrapasztázni -ami mondjuk manapság alapkövetelmény egy dedikált vga kártyás laptopnál- 3év használat után adtam el a notit.

Amiket leírtam úgy írtam le, hogy nem ismerem a szokásaidat, és hogy van-e laptopod vagy nincs. Szerintem az 1500dollár nem olyan húdesok egy gamer notira...Anno az enyém 1100körül volt, hát de ez sokkal durvább konfiggal van szerelve mai viszonylatban. Szerintem a hűtés ma már nem akkora tényező mint pl 3éve. Aki nem tud venni mellé faszányos noti hűtőt, annak nem való 1500dolcsis laptop:)

Hát én sem az integrált karis 17 es gépekre gondoltam. De itt nem is a 17 esen van a hangsúly, hanem azon hogy felháborodtál miért léteznek gamer laptopok. Azért kb az egyik legjobb HW rel felszerelt notiról beszélünk. Én szeretem az MSI-t, biztos vagyok benne hogy lesz még ilyen lapim, és gamer lesz:)

[ Szerkesztve ]

YNWA

(#15) kiskaktusz válasza BoC1ka (#14) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

1500 dolcsi biztosan nem sok egy gamer notira, de gondolkodj kicsit objektívan és nézd meg, hogy ki milyen helyzetben van az országban.. És ezek után mondd, írd le légy oly kedves, hogy duplán nem értesz egyet azzal, miszerint aki albiban lakik, az nem egy 1500 dolcsis gamer notit fog vásárolni..

Hűtő nélküli állapotról beszéltünk, nem tettünk hozzá olyat, hogy hűtő.. Gyári állapotban meg egy dedikált vga a proci mellett még duplán is fűt a cuccot...

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#16) imibogyo


imibogyo
(PH! kedvence)

Bocsánat, de a bill. háttérvilágítás színe elég buzis. :(
Tudom, hogy változtatható, de a képeken akkor is az. :B

[ Szerkesztve ]

(#17) freemanone válasza kiskaktusz (#15) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

Attól, hogy Te nem tudsz ilyet hidd el, hogy van aki albiban lakik és költ ennyit egy laptopra!
Nem mindenki akar lakáshitelt felvenni, hogy 80éves korában is azt nyögje ezért inkább albérlet, amíg nincs meg a normális keret lakásra! De ha egész életében albiban is él, attól ő miért kevesebb??? Mert erősen ezt sugallod...! Ugye aki albiban lakik az csóró vagy nincs sok pénze!
Pesten az újépítésú lakóházak havi bérlete 150k+ mérettől, felszeretségtől függően! Határ pedig a csillagos ég! Ezt is ugye a minimál béresek veszik ki.....

Miért kell minden ilyen cikknél betrollkodni.... erre szivesen cserélném én is az MSI GT683R karácsonyfaként elhíresült darabomat, de csak azért, mert sokkal jobban tetszik a külseje. A bele az hamarosan meg fog egyezni a mostani notimnak a cikkben szereplővel.
UP neki! Nagyon erős darab!
120as SSD 750 seagate momentus, 3760QM, GTX670, 8GB ram, sokmindenre elég! Mellékesen ez kifejezetten letisztult és szép, főleg az elődjeihez képest!

[ Szerkesztve ]

An eye for an eye makes this world so blind...

(#18) kiskaktusz válasza freemanone (#17) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

Ember mi van veled? :U Véletlenül nem albérletben laksz és magadra vettél mindent, emellett még paranoiás is vagy? :Y

Áruld már el, hogy mikor írtam le, hogy aki albiban él az kevesebb emberileg? Mivel az egész világon itt a legnagyobb a "saját lakást akarok" beállítottságú ember, ezért nyugodt szívvel általánosítottam, hogy aki albiban lakik az bizony nem teheti emg... ennyi.

Javaslom járj pszihológushoz, mert ez durva, hogy kajakra magadra veszed a dolgokat és olyanokat látsz mögé, hogy ezért én kevesebbnek tartom azokat, akik albiban laknak..

No offense, de ez kemény....

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#19) Khelben válasza freemanone (#17) üzenetére


Khelben
(Ármester)

+1

Sosem fogom megérteni, miért van valakinek olyan dologgal baja, ami nem is érinti...

--- Szakmai kérdéseket a fórumban tegyél fel, ne privátban, köszönöm ---

(#20) BoC1ka válasza kiskaktusz (#15) üzenetére


BoC1ka
(senior tag)

értem én, de ez egy olyan termék ami nem csak Mo.on kapható. nem is Mo. ból él meg az MSI:) Ennek tekintetében NEM a Budapesten élő albérletben lakó 17-*** éves termékeny szemüveges hermafroditák a célközönség. Az hogy Mo.on mi a helyzet, ahhoz az MSI nek annyi köze van mint a .... a ....-hoz.

Ha innen közelítjük meg, akkor nem is olyan sok az az 1500, egy átlagon picit felüli félhavi fizu Amcsiban:)

:)

[ Szerkesztve ]

YNWA

(#21) imibogyo válasza Khelben (#19) üzenetére


imibogyo
(PH! kedvence)

Talán ezt hívják úgy, hogy vélemény? :U

Én nem szólom le a terméket. Nem az én stílusom ennyi, tettem is egy félig poén félig komoly megjegyzést rá (ami amúgy gyorsan orvosolható).

Használtam egy 20,1"-os laptopot jó hosszú ideig, teljes megelégedéssel. Az, hogy most nem ilyet használok, attól még kiválthat valamit az emberből egy ilyen masina megpillantása nem?

No Offense amúgy, csak ezt meg én nem értem. Ezer dolog van, amibe "beleszól" az ember (főleg egy fórumon), amivel nincs is dolga. De ez a fórum. ;) :K

(#22) freemanone válasza BoC1ka (#20) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

Így van. Mo-n jó ha 100darab elmegy belőle saccra.

(#18) kiskaktusz: Egy kicsit keményre sikeredett, sorry about that! De felhúztam magamat amikor megláttam amit írtál.... sokmindenkire ráhúzható, de ne általánosítsunk.... főleg ne ezen a fórumon. Azért itt nem egy ember járkál high tech cuccokkal és albérletben! :P

An eye for an eye makes this world so blind...

(#23) kiskaktusz válasza Khelben (#19) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

Én meg azt sajnálom, hogy az írásra és olvasásra képes embernek ne legyen valamiről véleménye és azt ne vállalja fel. Ennyi.

Ha meg ott tartunk, hogy nem érintenek ezek a gamer notik, teljesen igazad van, de téged meg az én véleményem nem érint, mégis beleszóltál.. Ezek szerint a fenti dolog rád nem igaz, mert van véleményed, csak durván magad ellen beszélsz.. Ez is durva.. :U

[ Szerkesztve ]

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#24) imibogyo


imibogyo
(PH! kedvence)

Nem ér ennyit az egész, inkább hívjatok meg egy sörre..... :D

(#25) Khelben válasza kiskaktusz (#23) üzenetére


Khelben
(Ármester)

"Ez egy szar", "nekem nem kéne", ez a vélemény. Az, hogy "tiltsák be a gyártását" nem vélemény, hanem hülyeség.

--- Szakmai kérdéseket a fórumban tegyél fel, ne privátban, köszönöm ---

(#26) Kopi31415 válasza kiskaktusz (#15) üzenetére


Kopi31415
(PH! félisten)

Elhiszed, hogy egyetlen salesesnek sem fordult meg a fejében a magyar pénzügyi helyzet mikor megtervezték mennyi is legyen?
Ha kitekintenél a füleden túlra, akkor talán rácsodálkozhatnál olyanokra, hogy sokan azért laknak albiban, mert nem ott akarnak élni, ahol pár évig épp adott pillanatban laknak, mert egyetemisták, mert a munkájuk mobilitást igényel, mert családalapítás elött állva még nincs meg a kiszemelt otthon, mert horribilisek az ingatlanárak- olyan szinten, hogy egy egy éves M3-ast vígan megvehetnek, de lakásra még jó sokáig nem lenne esélyük pl.

Amennyiben ilyen embereknek kell a játékélmény, akkor egy gémer noti nem irracionális választás.

Bár nekem az Alienwarek hütése jobban átgondoltnak tetszik, mint a nagy OEM-ek megoldásai általában.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#27) freemanone válasza Kopi31415 (#26) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

+1

Ennek a hűtésével (ha még mindig ugyanaz az 5 hőcsöves dupla bordás sarokba épített malomkerék ventis, mint elődei) csak annyi a baj, hogy elég hangos. Viszont 85°C feletti GPU és 60°C feletti proci hőmérsékletet nem láttam. Jah és ez alap feszen, órajel emelt GTX560M-el.
Ez az alienware-eknél valóban jobban van megoldva, csendesebb sokkal.

An eye for an eye makes this world so blind...

(#28) blackydan válasza kiskaktusz (#15) üzenetére


blackydan
(senior tag)

Jogos, dolgokat hoztál fel, de nekem is volt Toshiba gamer notim, alatta jó kis CM hűtővel és elég jól bírta. Mondjuk nekem azért kellett mert online játékoztam, közben meg kéthetente mentem külföldre, meló kapcsán és ehhez kellett valami normálisabb cucc (persze ettől függetlenül volt rendes asztalim is). Ami viszont tény, hogy ezeket nem a magyar pénztárcákra szabták, de hidd el nekem ezek a gyártók nem is a mi kis piacunkra akarnak betörni ;]
Unokatesóm az egyik nagy német bankcsoportnak dolgozik, kb hetente más országban, vagy kontinensen van és közben wowozik, persze mondanom sem kell... egy ilyen gépnek a megvétele neki egy kis "zsebpénzből" meg is van.... és hány ilyen ember létezik. Elég csak a kinti átlagkeresetet megnézni és összehasonlítani az ittenivel :((

(#29) kiskaktusz válasza blackydan (#28) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

A kinti anyagi helyzetről sajnos mindig elfelejtkezem, mert annyira emgszoktam már ezt a szart, ami itt folyik :((( sorry

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#30) Barbarics válasza kiskaktusz (#29) üzenetére


Barbarics
(kvázi-tag)

Ez oké csak akkor lásd be,hogy nem hülyeség amiket itt mondanak neked..

(#31) kiskaktusz válasza Barbarics (#30) üzenetére


kiskaktusz
(PH! addikt)

Szerintem továbbra is hülyeség ilyeneket gyártani. Oké, hogy utazgatnak és játszanak az emberek ilyen noteszgépekkel, de attól ez még nem változtat a véleményemen.

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#32) Barbarics


Barbarics
(kvázi-tag)

És amúgy nagyon jó dolog ez a gamer noti dolog.És remélem hogy egyszer teljesen megszűnnek ezek a nagy"dobozok" mivel a mobilitás a jövő.És ha megnézed mennyi egy gamer noti,és egy gamer pc fogyasztása...Akkor meg főleg.De nyilván ezeket azért nem arra tervezték hogy menetközbe gépezzél és játékokkal toljad..no meg hát Alienware (az m18x az 6,4kg?)Az annyira nem hurcolásra tervezték :))

(#33) Barbarics válasza Barbarics (#32) üzenetére


Barbarics
(kvázi-tag)

És ki tudja...Lehet 20 év múlva ilyen| 20 magos 30ghz-es procis.|10gb gddr10miliárdos VGA-s
|50gb ddr8 RAM-os| noti lesz ami 1mm vastag és -5 fokon tartja az egész gépet a noti.Ja és persze 1 g-os lesz az egész

és...............15,6 es képernyő ami 100000000000x1000000000 pixeles felbontású lesz..... :DD :C :K :DD :)) :D :)

[ Szerkesztve ]

(#34) KillHates válasza freemanone (#27) üzenetére


KillHates
(PH! nagyúr)

Nekem volt GT663-asom és meg voltam elégedve a hűtésével. Igaz ha meggyötörtem a gépet és még vágytam arra, hogy utána be is boot-oljon, akkor azért be kellett az extra venti sebességet kapcsolni.
A mostani G74-es hűtéséről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Remélem idővel átveszik majd a nagy gyártók (Pl. AlienWare) ezt a konstrukciót. Szinte semmi hangja és nem láttam még az 560GTX-et 60 fok felett.

Telefonszámom: O6-7O/33-99-33-9 ott gyorsabb és egyszerűbb

(#35) freemanone válasza KillHates (#34) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

Na az komoly! Nem láttam még az asus hűtési megoldását élőben, de belülről ismerem és a kialakítása valóban kellemes! :K
Két bajom van a GT683R-el: a külseje kicsit extra csicsás és a hűtése ugyan hatékony, de ha meghúzom az i7-et meg a VGA-t is akkor bizony csak poszívó üzemmódban tud elfogadható hőmérsékletet tartani. Bár ez utóbbi általában játékoknál érdekes, amikor a hangfalak kellemesen elnyomják ezt! :D Alapjáraton szinte hangtalan.

[ Szerkesztve ]

An eye for an eye makes this world so blind...

(#36) cildren


cildren
(fanatikus tag)

Bocs srácok biztos írtátok már de miért kell egy karácsonyfára hasonlítania egy játékra szánt laptopnak??? Sosem fogom megérteni ezeket a cégeket. Egy normális anyaghasználatú(nem ez a nyikorgó műanyag, mert valószínűleg az), normális színűt szerintem többen megvennének, nagyobb célközönség lenne a nem vérpistikéknek.

(#37) freemanone válasza cildren (#36) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

Karácsonyfa: [link]
majd ugyanez a valóságban: [link]
Anyaghasználat: megnyugtatlak, ez nem recseg ropog. Elég masszív vastag műanyagból van a borítás.
Nemrég néztem róla teszt videot is ahol a fazon a képernyőnél fogva teljesen kinyitott állapotban legyezőt játszott vele.... a képernyő enyhén meghajlott de amúgy nem lett baja. Mondjuk én nem akarnám eljátszani a sajátommal. 3,5kg-os dög.

A cikkben szereplő pedig,
karácsonyfa: [link]
majd ugyanez a valóságban: [link]

A marketingesek külön élvezik, hogy minden ledet bekapcsolhatnak, értelmes ember megveszi, megnézi, örül neki, majd kikapcsolja. Viszont a billentyűzet világítás nálam plusz pont. Egy színűre is be lehet állítani az egészet, nem kell b*zi üzemmódban járatni! :D
Ráadásul, bár nem vagyok benne biztos, de nekem szálcsiszolt alunak tűnik bizonyos helyekes a borítás, ami szintén plusz pont.

[ Szerkesztve ]

An eye for an eye makes this world so blind...

(#38) Dyingsoul válasza cildren (#36) üzenetére


Dyingsoul
(PH! addikt)

Van aki az autóját tuningolja optikailag. Van aki a házát aggatja tele mindenféle hülyeséggel, van aki a szobáját cicomázza. Van aki a kutyáját öltözteti... Folytassam? :)

Szerintem vannak szép megoldások ledes megvilágítások esetében, az már más kérdés, hogy azok, akik saját kezűleg moddingolnak, sokkal szebb munkákat adnak ki a kezükből, mint a "gémer" cuccokat megálmodó gyártók.

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#39) Dyingsoul válasza freemanone (#37) üzenetére


Dyingsoul
(PH! addikt)

Így a képről nekem is minőséginek tűnik az anyaghasználat! :K

Ennek a legyezős videónak nem keresnéd meg a linkjét, baromira érdekelne! :DD

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#40) Barbarics


Barbarics
(kvázi-tag)

Én nem tudnám végignézni...Nekem ilyenem lenne óvnám mint a szememfényét :C

(#41) freemanone válasza Dyingsoul (#39) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

Asszonykám közben kijavított, hogy nem video hanem kép volt és meg is találta nekem! :DDD :B
íme: [link]
A review németül volt, de azt sajna nem találom.... pedig abban én valamiért video-ra is emlékszek.

[ Szerkesztve ]

An eye for an eye makes this world so blind...

(#42) BoC1ka


BoC1ka
(senior tag)

Ha jól látom ez matt? 5+++++ a notinak..!

YNWA

(#43) freemanone válasza BoC1ka (#42) üzenetére


freemanone
(Arcképgyáros)

:K

An eye for an eye makes this world so blind...

(#44) Barbarics


Barbarics
(kvázi-tag)

Amúgy én elviselném ha ilyen notik lennének hogy: külső minta a G74-es Asus vagy MSI gamer notija csak valami szolidabb belsővel :U

(#45) Isee


Isee
(senior tag)

Én azt nem értem meg sose... Egy notinak minek kell "gamernek" lennie? Hogyha nem bírja ki az ember, hogy game nélkül legyen x óra hosszát (de ha még játszik is, akkor is lemerül 2-3 óra alatt az akksi,ha olyan helyen van, ahol nincsen áramforrás), az már nem is gamer, hanem egyenesen beteg.... de tényleg :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#46) KillHates válasza freemanone (#41) üzenetére


KillHates
(PH! nagyúr)

Húdebátor!! Azért én ezt meg nem csináltam volna az enyémmel. Tényleg nagyon jó minőségű a GT660-as anyaghasználata, de ebben az egyenletben a zsanérok a gyenge elemek...

Szerk:
Azért be kell vallani, az 660-as fedele elég meredekre sikeredett:

egy ügyfelem ránézett a becsukott notebookra, majd rábökött az MSI logóra és megkérdezte:
-mi ez? Valami batmanbook? :D :DDD

A 700-as sorozatban, meg minek kellett az ezüst csicsa a hangszórókra?? :O

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: O6-7O/33-99-33-9 ott gyorsabb és egyszerűbb

(#47) Dyingsoul válasza freemanone (#41) üzenetére


Dyingsoul
(PH! addikt)

Hát ezt megérte megnézni! :DDD

Batmanbook meg rulez! :DD

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#48) mepet


mepet
(őstag)

Ha nem MSI lenne, el is fogadnám... ;]

(#49) Khelben válasza Isee (#45) üzenetére


Khelben
(Ármester)

Azért, mert sok embernek nincs asztali gépe. Több, mint 10 éve csak és kizárólag notebookon dolgozok, mert egyszerűen nekem kényelmesebb. Pedig nem kell cipelnem munka közben, reggel berakom a kocsiba, melóban kiveszem, délután meg vissza. Viszont néha játszani is szeretnék, tehát vagy kitúrom a gyerekeket az asztali géptől, vagy olyan notebookot veszek, amin elmennek a játékok is. Ez utóbbi tűnt egyszerűbbnek. :)

--- Szakmai kérdéseket a fórumban tegyél fel, ne privátban, köszönöm ---

(#50) Isee válasza Khelben (#49) üzenetére


Isee
(senior tag)

Ok, így megértem, de azért nem veszel 1500 vagy 2500 dodóért egy notit, hogy "néha" tudjál játszani is :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.