Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • fatal`

  félisten

  A CTRL+K O emlékeim szerint egy teljesen új vs codeot nyit, ami mégegyszer megnyitja a projektet (foldert, nevezzük aminek akarjuk). Persze lehet, hogy mióta utoljára néztem, azóta fejlesztettek rajta.

  (#32) Startup: Ezt biztos, hogy nekem szántad válasznak?

  [ Szerkesztve ]

  http://goo.gl/gd6Zi5

 • Silεncε

  őstag

  Ez szerintem is azt csinálja, amit fatal` ír. Ez is egy megoldás, de közel sem olyan mint a sima VS-ben vagy a IDEA-ban.

  Startup: ez egy fejlesztői eszköz, nem szerver kiváltására való, pláne nem otthoni használatra, de ezt fontebb többen is leírták.

  Egyébként úgy látom mindenki idetalált, jöhet a következő Win vs Linux háborús topic :U

  Startup#2: nekem például nemrég használni kellett. Kaptam egy C++ forráskódot, teszteket kellett volna hozzá csinálni (egyetemi cucc), ehhez csak le kellett fordítani, futtatni nem. Két lehetőség volt: vagy osszekaparok minden dependency-t winre majd VS-el fordítom vagy Linuxon pár apt paranccsal lekap és CMake fordít. Utóbbi nyilván kézen fekvőbb volt, de Linux telepítésem éppen nem volt, WSL viszont igen. Na erre pl pont jó volt. Meg ha mondjuk Docker kontenerekkel dolgozol, nem kell feltenni a Wines Dockert, ami csinál egy teljes Linux emulaciot maga alatt, hanem ezzel működik.

  [ Szerkesztve ]

  "God's in his heaven. All's right with the world" - NERV

Hozzászólok Aktív témák