Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gargouille

  aktív tag

  válasz bambano #228 üzenetére

  Nézd, nem mondom, hogy nincsen igazság is abban amit írsz. Ugyanakkor itt valami olyasmiről beszélünk - és ezzel te is pontosan tisztában vagy - amire az MS soha nem fogja tudni rátenni a kezét, legalábbis sosem fogja tudni kisajátítani. Ehhez túlságosan is erős, nagy múltú a Linuxos közösség és maga az egész közeg túlságosan is elterjedt már (szerencsére).

  Azt is azért érdemes látni, hogy a ballmeri (és korábbi) idők óta sok minden megváltozott az MS háza táján. A profit az ma is profit, de a megközelítés nagyon nagyot változott. Az MS bizonyos tekintetbe egyre inkább elveszíti azokat a piacokat amiket korábban kizárólagosan ő uralt és a kliens oldali platform már egyre kevésbé mérvadó (mármint a vállalati szférán kívül). Ha csak kényszerből is, de már megváltoztak a szabályok.

  Szóval feltételezhetünk bármi hátsó szándékot (nem mondom, hogy alaptalanul), de a tények jelenleg azt mutatják, hogy ez a lépésük nem okoz kárt, inkább csak hasznot hajthat akár a Linuxos világnak. Vagy mondjuk úgy, ez egy lehetőség nekik is meg mindenkinek. :)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés