Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  senior tag

  válasz -Skylake- #55 üzenetére

  Bár nem nekem címezted de:
  0. a design szerintem igenis fontos mert mégiscsak azt bámulod, szóval szaracsempe.

  1. Kb játékra használom csak, viszont minden nagyobb winupdate után elb.ssza a játékok beállításait és teker hogy ő most optimalizálja a beállításokat. "Optimalizálás" előtt 1440p 60FPS ultra pl a forza 4, utána 4k, medium és 25-30 olyan stutterrel hogy könnyem helyett a vér folyik a szememből.

  2. Ha nem restartolom egy ideig akkor bezuhan az FPS-em csomó játékban, pedig csak alaprendszer + steam + origin + uplay van fent, ezek közül is mindig csak az fut amivel éppen játszom. Restart után minden szép és jó.

  3. 20 napos eltolással is képes becsúszni úgy egy update hogy beszakad tőle az FPS pedig elvileg csak biztonsági fix. Ha leszedem akkor utána minden hibátlan, x idő múlva jön a javított patch, utána már jó.

  +1: régen volt hogy volt egy órám leülni játszani, de mivel régen volt win bootolva ezért közölte hogy ő most frissít és újraindít, majd bootloopba ment. Csökkentett mód, patch leszed, megint minden szép és jó. Később ugyanez a frissítés gond nélkül felment. Ez csak +1 mert kb egy éve nem volt ilyenem, de akkor nagyon beégett.

  Szóval ha csak játékra használod akkor kb ilyen gondok vannak vele. Nem véletlenül vettem konzolt erre a célra, mondanám hogy az exklu címek miatt, de igazából az MS féle b.szakodás is rátett egy elég komoly lapáttal.
  Mindezt úgy hogy amúgy nem lenne rossz rendszer ha lenne egy vállalható minőségi kontroll mielőtt kiadnák a patcheket, illetve nem gondolná úgy az MS hogy az UWP játékai szebbek magasabb felbontáson ingatag alacsony FPS-el mint alacsonyabb felbontáson csutkán fix 60-on.

  Ja és eredeti W10, gyári setup, semmi gyomlálóprogi, csak az emlegetett launcherek.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés