Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz #64791808 #487 üzenetére

  "Rendben, a vallásos embernek mindegy, hogy mit mond az ember. ": én is így látom.
  "Szerencsére a valóság engem igazol.": nem, a valóság egyáltalán nem igazol téged. Pert ha onedrive kell neked, nem pedig hálózati tárhely, az elfogultság. gdrive már nem is jó? van citrix farmotok. nyugodj meg, minden szolgáltatást meg lehet oldani linuxos környezetben is, amit a citrix tud (most tekintsünk el attól, hogy a citrix xen server az opensource termék volt).

  igazad van, ha úgy írod meg a feltételeket, hogy kell egy autó, 4768mm és 4772mm közötti hossz, 2698mm és 2702mm közötti tengelytáv, akkor ott egy autó fog megfelelni. de ha úgy írod meg a feltételt, hogy x személy tudjon menni vidékre vele, akkor már van választási lehetőség.

  tehát kell exchange? jól tudom, hogy ad-ből kettőt illik telepíteni és nem illik ugyanarra a vasra tenni? meg az exchange, ez eddig három vaskosabb szerver gép. ezt egy nagy cég lehet, hogy ki tudja fizetni, de én ismerek egy csomó kkv-t, ahol kevesebb dolgozó van összesen, mint ahány szervert leírtál, és töredék annyi dolgozó sincs, mint ahány buzzwordot emlegettél. ha véletlenül az ms indítana pornócsatornát, nektek az is kellene?

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés