Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • CPT.Pirk

  Jómunkásember

  LOGOUT blog

  válasz PuMbA #400 üzenetére

  De nem erről beszélt Somatom. Zárt kód is lehet pont ilyen gagyi. 2013-ban a zárt AMD driver még azt hiszem a CCC-t sem tartalmazta és utána is hónapok kellettek hozzá, hogy pl. a HDMI scaling beállítását eltárolja. Pedig azt nem hobbi programozók csinálták szabadidőben... Aztán azóta teljesen megváltozott minden, ma már a nyílt driver általában jobb mint az AMD sajátja, miközben az AMD sokmindent bedobott a közösbe.

  Somatom arról beszélt, hogy nyílt forrás esetén legalább meg tudod nézni, hogy mi történik. Ha nem bízol benne, hogy a bináris abból a forrásból van amit kitettek, akkor lefordíthatod magad is, ugyanazt kell kapnod eredményül.

  Dr. Akula: ezt nem tudom, nekem a CB2077 lesz az első játékom tőlük, korábban nem ismertem őket.

  Aweriot: esetleg mozdítsd előre a témát ahelyett, hogy panaszkodsz mindenkire. Egyébként különösebben nincs igazad, mert a korábbi Linuxos cikkek alatt jellemzően falmewar alakult ki, itt meg normális hangnemben zajlik a beszélgetés.
  400 hozzászólás után már szerintem egyik témánál se elvárható, hogy szigorúan a témárol beszéljen mindenki, mikor már kb. mindent kibeszéltek róla.

  [ Szerkesztve ]

  Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Hozzászólok Aktív témák