Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • #04824576

  törölt tag

  válasz Döglött Róka #326 üzenetére

  Te sem értetted, amit leírtam, most már röhögnöm kell rajtatok. :N

  Tőletek függetlenül létezik az a logika, hogy ha egy ember lát valamit, az számára bizonyítja a létét, míg ha nem lát valamit, az számára nem bizonyítja a nem létét.

  Ha bekapcsolódik a problémába egy harmadik személy, aki nem látta a jelenséget, akkor ez az egyszerű logika már csak részben játszik, mert közbe szólnak hitelességi kérdések is.

  De én nem is azt állítottam, hogy nektek el kell hinnetek, hogy létezik, csak azt, hogy én tudom, hogy létezik, mert láttam. Hogy ti elhiszitek-e, az már a ti dolgotok.

  Ő viszont azzal akart engem meggyőzni, hogy benéztem valamit, hogy ő még nem találkozott ilyennel. Ez számomra nem érv, így nem is mérlegelem, hogy neki higgyek a saját szemem helyett.

  Megmondtam a kollégának is. Ha legközelebb szembekerülök egy ilyennel, esküszöm, rögzítem neki. Addig meg azt hisztek, amit akartok. Meg én is.

  A nagyvállalati példádra ráhúzva. Ha az illető nem tudja jelenleg megmutatni a hibát, akkor ti nyilván nem tudtok vele mit kezdeni. De attól ő még látta a hibát, így neki ez egy létező dolog.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés