Hirdetés
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
"A mostani széria hetedik generációs Intel Core processzorokat alkalmaz, konfigurációtól függően négymagos i5 vagy i7 modelleket, amelyek mellé NVIDIA GeForce GTX 1050, 1050 Ti vagy 1060 családba tartozó MXM modul kerül
Az aktuális termékcsaládnak csak egy nagy problémája van, ami lényegében az üzemidő, és állítólag pont ezen fog segíteni az új FX sorozat, amibe a legfrissebb hírek szerint az Intel Kaby Lake-G kerül." -
gerii
addikt
Szóval akkor lesz a notiban egy amd-s intel proci nvidia kártyával, amit egy microsoft termék fog vezérelni.
Nem is tudom mi sülhetne el rosszul... -
Dr. Akula
félisten
Remélem nem csak kommersz vackokban bukkan fel, mint az AMD procik, hanem bc-ben is.
-
Robert07
aktív tag
Abban biztos vagyok, hogy ez nekunk, felhasznaloknak jo lesz, viszont az AMD nem biztos, hogy sokat fog rajta nyerni. Nyilvan jo par lapkat eladhatnak igy, viszont szerintem ok is tervezhetnenek egy hasonlo APU-t erosebb GPU-val a 65-95W-os szegmensbe, akar 8 maggal is. Mondjuk abban az esetben mar nem biztos, hogy maxon lehetne jarartni a processzort es GPU-t is egyszerre.
-
Z_A_P
addikt
Van egy olyan erzesem hogy tobb megy el a reven mint a vamon - azaz tobbet fog ezzel hosszutavon bukni az AMD mint nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Projektor topic
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- További aktív témák...