Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • f_you

  tag

  válasz kkf #27 üzenetére

  Nem feltétlenül nyereményre gondoltam (bár abban PC mérföldekkel jár konzolok előtt), hanem versenyek számában, minőségében, méretében.
  Amúgy én is ezt írtam, egyedül a verekedős játékok és a FIFA van konzolon ami körül komolyabb kompetitív légkör alakult ki. CoD-ból van még komolyan vehető verseny? Nem tudtam róla.
  Viszont magában a DotA, vagy a LoL éves bajnoksága sokkal nagyobb mértékű mint az összes konzolos játékverseny éves bajnoksága együttvéve... Nézőszámban, nyereményekben, akármiben.
  A tendencia pedig pont az ellenkezője mint amit mondasz :S Régen még voltak konzolon Halo bajnokságok, régen még emlékszem volt konzolos Cod bajnokság. Ezek mára eltűntek, ellenben a PC eSport viszont sokszorosára nőtt az elmúlt pár évben.
  Verekedős (és sport) játékokon kívül más pedig nem is nagyon van ami alkalmas lenne kompetitív játékra konzolon.

  Szerk.: Ez pedig főleg igaz a multiplatform címekre. Azért konzolon van ennek a két stílusnak a kompetitív környezete, mert ezeknek az irányítása sokkal jobb gamepaddal vagy stickkel. Minden másra sokkal jobbak a PC-s perifériák, akkor miért is a handicapes rendszeren rendeznék a versenyeket belőlük?

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés