- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
> Hogy ez melyik portálon, milyen formában valósulhat meg, az még képlékeny.
Gondolom a legalkalmasabb helye ennek a Gamepodon lenne, egy dedikált szekcióban.
Kicsit más: párszor írtam oricnak, hogyha valaki tud, akkor küldhet-e be nektek cikket, akár megírva vagy csak forrást + pár szót a dologról, de igazi magyarázatot még nem nagyon kaptam arra, hogy ezt miért nem lehet. Az egyik hazai portálnál van (vagy volt, rég jártam arra) lehetőség erre. Azért kérdem, mert sokszor napokkal később jelennek meg hírek 1-1 játékról vagy történésről, és a communityval akár javítani is lehetne ezen. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Lacccca87 #33 üzenetére
1. PR-rovatban is van az anyag, továbbra sem értem a problémád.
2. Megnyitotta kapuit az InGame, Budapest első, felnőtteket megcélzó esport kocsmája, amely a magyar közösség egyik központi helye szeretne lenni. Az alapítókkal beszélgettünk. - Ennek melyik része megtévesztő? Nem nyitotta meg a kapuit? Nem Budapesten van? Nem szeretnének központi hely lenni? Nem beszélgettünk az alapítókkal? Amit csinálsz, az szerintem ennél a pontnál szőrszálhasogatás.
3. Ha drágább a hely, mint amilyennek lennie kellene, akkor majd csődbe fognak menni, ez szerintem nem a te problémád kéne, hogy legyen.
4. Akkor nem azt a közönséget érik el, akit szeretnének. Ettől függetlenül a cikkben arról van szó, hogy mit szeretnének, az is lehet, hogy össze fog jönni, az is, hogy nem.
5. Erre nem tudok érdemben reagálni, ha te biztos vagy benne, hogy nem lehet bővíteni, akkor hiszek neked.+1: Igen, szeretnénk egy kicsit a tematikában nyitni az eSport felé, én legalábbis. Hogy ez melyik portálon, milyen formában valósulhat meg, az még képlékeny, mindenesetre én úgy ítéltem meg, hogy ez a hely a Prohardver olvasóihoz hasonló célközönséget kíván megszólítani, ezért került ki ide is az anyag.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Lacccca87
addikt
Na pont te hiányoztál ide ......
Érdemes volt ezért beregisztrálni.nem fogok itt szennyeseket teregetni mert jórászt üzleti titkot sértene ( habár mind1 lenne ).
maradjunk annyiban hogy ahonnan a "rohadás" elindult anno az a bea + holdudvara onnan meg szépen gyűrűzött tovább. Pontosan tudod hogy kik ezek az emberek és miért gondolhatom így, de ha mégsem segítek. Abba a pillanatba léptek az egészből amikor kezdett hanyatlani az e-sport (1.6, css, COD seria már nem mozgatott meg annyi csapatot, de még lol és dota2 nem emelkedett fel illetve a csgo és overwatch sehol nem volt) aztán amikor vérszagot fogtak ( rájöttek hogy megint súlyos pénzek lehetnek a dolgoban) úgy jöttek elő ismét és e-sport megmentőnek aposztrofálták magukat és ahol lehetett másnak tettek keresztbe csak hogy nekik jobb legyen.De ez már végképp nem ide tartozik, még off ban sem.
[ Szerkesztve ]
-
Pene
csendes tag
válasz Lacccca87 #33 üzenetére
Van egy elég komoly becsípődésed. Már az előző hozzászólásod is ütős lett, de tudtad tovább emelni a szintet.
"vagy burkolt árúkapcsolás amit meg tiltanak törvények" - Itt gondolkodtam el rajta, hogy egyáltalán érdemes-e neked válaszolni, de csak győzött a kíváncsiság. Magyarázd már el nekem, egy átlag földi halandónak, hogy milyen összeesküvés-elméleted van
Egyszer voltál ott, de már mindent tudsz a helyről az odajárók kormegoszlásán és érdeklődési körén át egészen a hely bővíthetőségéig Habár én háromszor voltam, és ismerem is az üzemeltetőket, de mégsem mernék ilyen kijelentéseket megtenni, meg amúgy is, kit érdekel két hónappal a nyitás után, hogy még nincs állandó, odaszokott, a te igényeidnek és az ő jövőbeli elvárásaiknak megfelelő vendégsereg.
Amúgy de, fröcsögés amit művelsz, főként az előző hozzászólásod vége. Nyugodtan fejtsd ki bővebben, kik, hol és hogyan szipolyozzák ki az esportot, vélhetően ismerem is őket. De amíg ezt nem teszed meg, addig elkönyvelhetünk egy tudatlan és rosszindulatú kívülállónak. Amivel meg én vagyok úgy, hogy "szimplán csak ki nem állhatom".
-
Lacccca87
addikt
Bocsi ha ellenségesnek véled, szimplán csak ki nem állhatom a fizetett ( bocs, haveri barátságon alapuló cikkeket hirdetéseket ha burkoltak mint ahogy most is), illetve nem szerettem volna kioktató lenni de ha már annyira betartatjuk a szabályokat akkor a házigazdák mutassanak példát hozzá. pont.
1. az elég baj ha még pénzt se kértetek érte, de ez már a ti problémátok
2. az alcím megtévesztő ez esetben, lehetett volna pontosabban is fogalmazni ( vannak klikkbait cikkek amik az oldalnak jók, ezt még ide sem sorolnám főleg az első pont szerint.
3. nem kocsma és belvárosba is hatalmas a szórás az árak között, de itt konkrétan szánt szándékkal drágább az hely mint amilyennek lennie kellene ( természetesen mindenk vállalkozásnak joga van megválasztani a szolgáltatásának árszintjét, csak amikor a közönség és a kívánlt árú nem illik össze ott vannak gondok vagy burkolt árúkapcsolás amit meg tiltanak törvények)
4. nem nem vagyok gyakori vendég, 1x megfordultam ott kb, de mindent meg lehet tudni a közösségi médiából azóta
5. láttam a helyet még akkor mielőtt el sem kezdték építeni, meg közben is elég sok infoval rendelkeztem róla, illetve ha lehetet volna bővíteni már az elején úgy építették volna mert jelenleg kicsi, nem kicsit nagyon.Szerintem nem fröcsögés amit műveltem, de lényegtelen.
Viszont ha úgy értelmezzük akkor ha lenne hasonló vendéglátó ipari egység ami akár most vagy a közeljövőben nyit szívesen és bérmentve híreznétek róla meghívás alapján.
-
-Skylake-
addikt
válasz PeeterssoN #5 üzenetére
Asszony megengedte, hogy megird ezt a hszt, vagy sunyiba ment ?
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Tian66
senior tag
válasz flatline#2 #25 üzenetére
Én meg SC2 meg MKXL versenyeket néznék hasonló érdeklődésű népekkel.
-
Béééla
őstag
Megnyitotta kapuit az InGame, Budapest első, felnőtteket megcélzó esport kocsmája
Akkor a barcraftban a COD-Pistikéket is kiszolgálják alkohollal?Engem az bosszant hogy a hobbit amiben felnőttem, elnevezték esportnak és a játékból-szórakozásból edzést csináltak. Anno Németországban egy várkocsmában tartottak kockaestet, lehoztak egypár Wii-t, mariokartot, projektor, és hadd szóljon! Na ilyenek kellenek, nem meccsnézés.
Egyszer valószínűleg benézek a többi kocka ismerőssel.Nagy pozitívum a sztrímerszoba. Nem mindenkinek van otthon jó netje.
Bélabá
-
wikings2
őstag
Remélhetőleg erre itt már lesz is lehetőség. Sajnos az eddigi próbálkozásaink amik a BarCraftban történtek befuccsoltak, mivel éjfél és 2 között kitettek minket, a major/international meg általában hajnali 4-5 fele ért végett
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
flatline#2
tag
Én LOL EU LCS-t is meg szoktam nézni a MagyarLOL TV közvetítésekkel.
Simán legurítanék mellette 1-2 sört haverokkal
Egyébként meg simán beleférne, hogy ne csak ilyen-olyan neves csapatokkal legyen verseny, hanem összegyűltök öten haverokkal, legyen még egy haveri társaság lent, aztán leültök és elmarhultok 1-2 óra tetszőleges multit.
Mivel ez a hely egy idősebb korosztályt céloz, ezért a többség talán a helyén tudná kezelni a dolgokat.
Akik meg mégis vérpistike módjára viselkednének, ott meg bíznék abban, hogy a maradék 4 haver adna egy tockost az illetőnek, hogy térjen már észhez[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz flatline#2 #22 üzenetére
tavaly mar adott a spilertv elo csgo dontot, kulfoldon meg mar viszonylag rendszeres dolog a nagyobb meccsek kozvetitese, ugyhogy ha nem is a jatek miatt, de mondjuk egy major dontot szivesen neznek hasonlo erdeklodesuek tarsasagaban egy ilyen barban
-
flatline#2
tag
válasz kretenallat #4 üzenetére
Így 30 fölött annyira nem értek azzal a nézeteddel egyet, hogy a 30 fölötti e-sport egyet kellene, hogy jelentsen a "jöjjenek az öregfiúk" mert különben nem is érdekelné a többséget, illetve az, kérdés, hogy milyen csapat is kellene ahhoz, ami ezt a korosztályt leviszi oda.
Én inkább úgy látom, hogy egy olyan hely, ahova be tudsz ülni haverokkal, akiknek hasonló érdeklődési köre van, iszogattok, esetleg megnézitek a meccseket, akár játszhattok is.
Olyan ez, hogy én nem rajongok a fociért, de egy jó meccset bármikor megnézek egy kocsmában, ahol tudom, hogy a tv-ben iszogatás közben foci lesz. -
wikings2
őstag
válasz PeeterssoN #5 üzenetére
A családon túl és mellett is van élet. Aki értelmesen képes beosztani az idejét és normális körülmények között alapított családot ( nem 12 óra 2 műszakba robotol éhbérért), az valószinüleg talál erre is időt ha érdeklődik a téma iránt, vagy család előtt is űzte azt.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
senior tag
válasz kretenallat #4 üzenetére
30 felett =? Öreg ? LOL!
etejedu
Annak nincs ideje, aki képtelen beosztani.[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Lacccca87 #11 üzenetére
Mindenek előtt kérlek, hogy ne oktasd ki a házigazdákat, én is normálisan fogok veled beszélni, hiába írsz magabiztosan valótlan dolgokat és hiába vagy támadó.
1. Nem fizetett hirdetés, azt jelölnünk kéne és jelölnénk is. Jóban vagyunk az üzemeltetőkkel, ez tény, de sem anyagi, sem nem anyagi kompenzáció nincs a megjelenés mögött. Ettől függetlenül PR-rovatba raktuk.
2. Azt írtam, hogy pár hete nyílt, de ebbe most igazán ne menjünk bele.
3. Meglepő, hogy egy belvárosi kocsma belvárosi áron kínálja az italait. De szíved joga nem bemenni, ez a jó hírem!
4. Ezek szerint ennek ellenére gyakori vendég vagy? Ha nem, akkor honnan tudod? Illetve mit számít ez az egész, az anyag szempontjából mi a jelentősége?
5. Honnan tudod, hogy milyen bővítésre van lehetőség, merre mozgathatók falak stb.?Az esport mögötti részt ezek szerint lehet, hogy mélyebben ismered nálam, én sem úgy állnék hozzá bizonyos dolgokhoz, ahogy sokan hozzáálltak az elmúlt években, de ez szerintem egyáltalán nem az a hely, ahol neki kell állnod fröcsögni.
[ Szerkesztve ]
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
schwartz
addikt
Sport es kocsma, e ket dolog osszekotve eleg nevetsegesen hangzik.
If he dies, he dies.
-
Lacccca87
addikt
"Megnyitotta kapuit az InGame, Budapest első, felnőtteket megcélzó esport kocsmája, amely a magyar közösség egyik központi helye szeretne lenni. Az alapítókkal beszélgettünk"
Akkor már pontosabban a témaleírásnál....
Ezen kívül ha már házigazda vagy akkor legalább OFF-ba tedd mert a magyarázkodás már nem a témához kapcsolódik. köszi.
Azt meg hogy szponzorált cikk nyugodtan ki lehetne emelni mert ha jól látom a PH -n gyorsna rákeresve egyik hasonló barrol sem volt info (de lehet hogy én vagyok béna a keresővel)
-
törölt tag
Elég kemény dió a gépeket is kihasználva tartani, közben a többi vendég érdeklődését, jókedvét is fenntartani.
Legyen jó minőségű csapolt és üveges sör is, meg odaszoktatott klánok, akik csinálják a műsort, lehetőleg ezt lehessen követni a vásznon.
Annyi a "titok" hogy, nagyon különböző tudásszintű játékosokat nem szabad összeengedni játszani, mert abból sértődés lesz, és a hely-forgalom fogja megsínyleni.
Mindenki legyen komunikatív és érzékeny a vendégekkel, az arcukat kell figyelni, ha bármi baja van, vagy nem érzi jól magát rá kell kérdezni és megpróbálni segíteni.Láttam pár net-kávézót nyitni, de nem sok maradt meg 1 évnél tovább, mert kurv@sok munka van az emberekkel, azon felül hogy "természetesen mindennek működnie kell". Ezt nem szokták beleszámolni, és gyorsan kiégnek, elvesztik a lelkesedésüket az üzemeltetők.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Voltam azon helyen, szerintem mar oreg vagyok hozza vagy nem tudom, de a draga viszkikert nem fogok ott ulni. Inkabb nezem itthon az LCS-t vagy amit akarok, ott van a YT meg a twitch kozvetites is.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Lacccca87
addikt
1. fizetett cikk/hirdetés
2. nem most nyílt
3. pont a lehúzásra megy mivel ha már ugyis bent van valaki akkor az ugyis inni fog valamit ami meg iszonyat drága (direkt)
4. ahoz képest kiket szeretnének célközönségnek hát..... nagyon nem ők lézengen a helyen
5. iszonyat kicsit a hely bővítésre kb 0 lehetőséggel így kb alkalmatlan igazi országos esemény lebonyolítására ( arra azért figyelnék hogy mi a maximális látszám a tűzvédelmi előírásban)Nem rossz ötlet amúgy, félre ne értstek nem ellene vagyok, ez is egy piaci rés, csak ne akarjuk beállítani annak ami pont nem.
Sajnos akik közreműködnek a "működtetésben" pont nem az esport -ot támogatják ( ezt mutatják) hanem bomlasztóak és megosztóak, olyan régi időkből megmaradt emberkék akik mint egy fekély hátráltatják az e-sport közösséget azzal hogy kiszipolyozzák. ( a beképzeltségről már ne is beszéljünk)[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Hát én erre már biztos nem érnék rá, de azért van ennek létjogosultsága: a 20 év feletti,de még gyermektelennek , nőtleneknek, az élete vakvágányra futottak körében.
Szerintem ennyire nem fan egy családos ember sem. Nem véletlen. A családot választotta a gépezés helyett. -
kretenallat
senior tag
Nekem is hasonló gondolataim voltak, 30 felett az idő már a legnagyobb luxus, pláne, akinek gyereke van. Alkalmi időtöltésnek el tudom képzelni, persze, de kéthavi egy alkalom mellett van-e elég harmincas gémer X távolságon belül? Remélem igen, mert színvonalas, jó helynek tűnik. (Simán megállná a helyét nyugati nagyvárosokban is szerintem.)
Lehet, hogy érdemes lenne egy-két showmeccset rendezniük, de én nem látom, melyik játék lenne az igazi. 10 gépre CSGO, de ott nem tudom, melyik tíz emberért lenne képes a 30 feletti korosztály annyira lelkesedni, hogy lemenjenek élőben nézni. Overwatch-hoz asszem 12 PC kéne amúgy és nem tudom az a játék mennyire népszerű az öregeknél. Esetleg Kodiak-féle öregfiúk kupát lehetne ott tartani, azt több öreg értékeli, ha meg esetleg szervezünk mellé egy 1v1 kupát, amibe bevonjuk az ismert neveket (5 1v1 párhuzamosan simán mehet), akkor azzal személyes megjelenésre is lehet csábítani a népet. Plusz kell még egy minőségi közvetítés, 2 caster + 1 cameraman és akkor országosan is lehet terjeszteni a nevet.
(Vannak még hasonló remek ötleteim, keressetek bátran! )
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Zedz
addikt
Elírás: már ha beszélhetünk ilyesmiről a XI. században.
-
törölt tag
Épp bele akartam kötni, hogy ez nem az első, hiszen a Barcraft 1/2 jóval előbb nyitott, de annak a célközönsége a jóval fiatalabb korosztály.
Érdekes elgondolás ez az InGame, kérdés, hogy hány olyan felnőtt, munkával/családdal napi szinten élő gamer van, aki mindezek mellett ahelyett hogy kevéske szabadidejét ténylegesen játékkal töltené otthon, mint hogy lejárjon... Első tippem az, hogy itt is átveszi az uralmat a előbb-utóbb a fiatalabb korosztály... -
gabor7th
addikt
Helyes. Figyelembe kéne venniük a cégeknek, hogy a 30+ korosztály is játszik és nem mindenben a tinédzsereknek kell megfelelni. Pl. túlságosan lebutított játékok, vagy az eredeti játék irányításának teljes megváltoztatása a következő részben.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- MIUI / HyperOS topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Be Quiet! Pure Loop 240mm processzor vízhűtő
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB - használt, szép állapot, makulátlan kijelző