Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Egér probléma
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3DMark05 eredmények
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- [Re:] Sajátjaként állított be egy LG tévét a Skyworth
Hozzászólok Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
Ilyen cikkek még jöhetnek
[ Szerkesztve ]
-
kerelo
senior tag
"Az első fényképet Nicéphore Niépce készítette 1817 körül egy saját építésű készülékkel" Nem is gondoltam volna hogy ilyen régi a fotózás eredete.Érdekes cikk köszi
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
sputnick
tag
-
banhammer
veterán
Minnél hamarabb látni akarom a folytatását ennek a cikksorozatnak!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Atocha
senior tag
Csak egyetérteni tudok az előttem szolokkal!
Érdekes és olvasmányos, kérünk még sok ilyet!Köszönjük!
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Srodney
senior tag
válasz
whiteman0524 #1 üzenetére
bizony,elző is fain volt,ez is...
-
Dassler
őstag
Tetszik a kezdeményezés, rövid, lényere törő, de ami a legfontosabb, hogy érdekes információkat tartalmaz a cikk. Legalább kicsit művelődik a jó nép, hogy honnan, indultak ezek a dolgok és kiknek köszönhetjük e remek találmányokat, mint pl. jelen esetben a fényképezés/fényképezőgép, ill. hogyan jutott el az adott technológia/eszköz a mai állapotáig, kik voltak az úttörők - ennyit talán megérdemelnek -. Remélem, lesz még ilyesmi más témákban is (pl nyomtatás, mozgókép, Naumann féle számítógép, ill. még a korábbi "számító"gépek, hangreprodukció stb.)
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
szilagyiv
senior tag
Köszönöm a cikket! Jöhet a következő!
-
kicsit wikipédia jellegű, de azért jó. Ezek olyan történetek amiket pici googlezéssel msáhol is olvashatnánk, de mindenki aki olyan lusta mint én valószínűleg pont olyan hálás mint én, amiért a ph-n ti is megírjátok a ti verziótokat.
Esetleg az sg.hu tudomány rovatához hasonlót is csinálhatnátok.
-
Pepe78
senior tag
Engem a fotózás nem nagyon érdekel , de ezt is és az első lefotózott emberről szóló cikket is végigolvastam...
Jöhet még a folytatás és talán elkezd érdekelni a dolog.pepe78 felhasználónak 146 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
fi:zi'k
nagyúr
Köszi, jöhet a folytatás.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
simonzé
addikt
Camera Obscurát még ma is használnak páran. Egy magyar csapat egy kiszuperált Zsuk teherautót teljesen lesötétített, és Bp-n több helyen csináltak képeket. Főleg épületeket fotóztak Bp-n, volt ahol 48 óra volt ez expozíciós idő.
I don't fit in. I fit out.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
NatGeo előfizetőként pont a májusi számban van valami ilyesmi.
A magazin maga jóval bővebb ennél, de gondolatébresztőnek ez is ideális, vegyétek ti is.A sötétkamra újrafeltalálása, nagyban.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Skynet258
veterán
Akit érdekel még jobban a camera obscura, az olvassa el a mostani National Geopgraphic idevágó cikkét - van benne pár igen komoly kép is, ami szemlélteti a dolgot.
Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: https://androtech.hu
-
Koley
tag
válasz
whiteman0524 #1 üzenetére
Egyetértek
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az első lefotózott ember után most az első fényképezőgépnek eredtünk nyomába.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Óra topik
- [Re:] Eladó MINDEN IS [Újracsomagolt, leértékelt termékek]
- Egér probléma
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Házimozi haladó szinten
- Outriders (PS4, PS5, XO, XS, PC, Stadia)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest