Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirukris
tag
Telóra Frostbite?
Jól hangzik, viszont nem tudom mit tudnak kihozni grafikailag belőlük
Viszont reménykedhetünk, hogy nem lesz csúnya az eredmény -
Meteorhead
aktív tag
Az Unigine-t már említésre sem méltatjuk? Vagy ennyire le van maradva a piac megközelítésével?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Meteorhead #2 üzenetére
Őket a szimuláció érdekli inkább.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
dragon1993
őstag
Jön a Cod 421 frostbiteal
Az EA-ről sosem hittem volna ,hogy egyszer ezt meglépik.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
CryEngine meg $9.90 és nem kérnek extra bevételt. Asszem eldőlt.
(#4) dragon1993: Ha az Originhez kötik a publikálást, akkor az nekik nagyon-nagyon megéri. Másképp gondolkodnak, de ők megtehetik.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
dragon1993
őstag
Origin leszedi a százalékokat gondolom.
De azért a Frostbite nagy ütőkártya az EA kezében, szerintem a legjobb motor jelenlegKíváncsi lennék pénzügyileg ,hogy jönnek ki a végén.
Frostbite mint motor tetszetős, csak a játékok amik azt használják azok nem.
Payday 2, vagy a L4D2 sokkal jobban leköt mint egy BF4[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz dragon1993 #7 üzenetére
Szerintem a CryEngine most jobb. Ami a Frostbite-ban nagyon jó az a dinamikus fények extrémhatékony kezelése, az integrált részecskerendszer és a destruction modul. Azok valóban messze a toppon vannak.
-
bbTamas77
aktív tag
Azért a Frostbite nem kéne annyira agyondicsérni, sok hype megtette ám rendesen a hatását.
Az érdekel engem, hogy ha mobilról van szó, fejlesztői szempontból szerinted melyik a jobb választás?
UE4-nek kell legalább hat hónap mire stabil lesz és lehet rá építeni játékot.
Unity-ért aránytalanul (erre más kifejezést használnák) sokat kérnek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Frostbite 3 az egyetlen motor a piacon, ami 3000 fényforrást is képes feldolgozni jelenetenként, illetve a megvilágítási fázisba integrált a részecskerendszere, ami óriási előny a pályatervezésnél, ilyen hatékonysággal sok mindenre nem kell annyira figyelni. Emellett a rombolásban is bemutatta, hogy tud. Ezeken a területeken ma semmi nem veszi fel vele a versenyt. Amiben jobb a többi motor, hogy azokban már van PBR támogatás és területfény.
Technikailag a CryEngine, de a Unity mögötti community hatalmas előny, és ezért szerintem továbbra is a Unity marad a sláger, amíg a többiek egy ilyen community-t ki nem építenek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A független fejlesztőknek leginkább a community ér sokat. Nekik nincs sok zsetonjuk, így az, hogy a motor használói megosztják egymással a tudást nagyon lényeges, mert megosztják a fejlesztési terheket is. Valaki többet ad, valaki kevesebbet, de összességében működik ez az adok, hogy kapjak dolog. Szóval, ha azt nézzük, hogy mivel jár jól az indie, akkor a Unity az, de a második helyre is a CryEngine-t raknám, mert ott is van már egy kiépített community, csak nem olyan nagy. Az Epic nem véletlenül próbál ebbe az irányba nyitni, mert amellett, hogy más licencelés kell, még másképp kell állni a támogatáshoz is. Nekik ezt még fel kell építeni.
[ Szerkesztve ]
-
ChavalieR
csendes tag
Szerintem a Unity fogja továbbra is vinni a stafétát. Egyszerű de nagyszerű, rengeteg indie játék használja.
-
Prof
addikt
válasz ChavalieR #14 üzenetére
Az hagyjan de azt nem irja senki, hogy 100000 dollar bevetelig a Free verzioval siman Full ingyenes a Unity.
Amugy a Cryengine-en meglepodtem, varhato volt hogy valtoztatnak a licenszelesen, de ez oriasi elorelepes a regi a gatyamat is odakell adnom / fejlesztoi gep licenszehez kepest.
Megint eloterbe kerul majd igy a PC-s szajtati grafika. -
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Limitált bevételig a CryEngine SDK és az UDK is az, de ezek még a legalapvetőbb projekteknél sem számítani. Maximum a hobbi fejlesztőknek érdekesek. A független fejlesztők büdzséje jellemzően megvan 100000 dollár.
(#16) Menthirist: Ezzel a független fejlesztőknél nem sokra mennek. Ők pont azért vesznek motort, hogy ne kelljen ezzel törődni. Maximum az adott technika scriptnyelvéig jutnak el. Nekik annyi elég.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nem azt mondtam hogy sokra mennek, de adott esetben belenézhetnek, tanulhatnak belőle, stb.
Pl simán elgondolkodtam rajta, hogy belekukkantsak, mitől is ketyeg csak ezredét sem érteném (pedig programozó vagyok )
Persze kérdés hogy mi mindennek van benne a kódja.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
RyanGiggs
őstag
Nah akkor a Red Barrels következő játéka már jöhet CryE.-el?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest