Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz Busterftw #3 üzenetére

  Nem ugyanaz a ketto. Masok az elonyeik, hatranyaik szoftveresen es hardveresen is. Nekem a foldnal tetszik, hogy osszehajtva nagyon keskeny, befer barmilyen zsebbe, nagyon stabilan megtarthato, viszont valoban hasznalni csak szethajtott allapotban lehet.

  Ez ad ket olyan kijelzot amibol mas telefon egyet sem ad. Ezzel kapsz ket onalloan is jol hasznalhato kijelzot es sok olyan alkalmazast, vagy alkalmazas kombot, ami ki tudja hasznalni ezt a ket kijelzot.

  Aki valoban munkara hasznalna az telefont, annak ez nagyon idealis.

  A fold az atlag casual reteget celozza, aki valojaban alig hasznalja ki a telefonja tudasat, mert az iPhone 1 ota ugyazan az 5-10 app van nala hasznalva. Foto keszites, foto szerkesztes, insta, FB, chat, youtube, lightos bongeszes, candy crush like jatekok. Ezeket hasznaljak 90%-ban. Mar csak azert is, mert a rossz kijelzo arany megakadalyozza hogy a csucs hardver, szoftver tobbre legyen kepes.

  Ez meg olyan manager-asszisztenseknek valo, akik komolyan jegyzetelnek, leveleznek, sot talan nem csak kijavitanak valamit egy word, xls, ppt fajlban hanem akar kenyszerbol el is keszitik ezen. Valoszinuleg azoknak is jo, akik szeretnek rajzolgalni.

  Mondjuk oszinten szolva ha azt mondanak, hogy valaszthatok ingyen egy ilyet vagy egy foldot, nem tudom melyiket valasztanam. Olyan mint a VR headset. Valodi hasznalat nelkul csak tippelhetunk hogy melyik lenne az idealis nekunk...

  Azt mondjuk nem bannam, ha az MS piacra dobna ennek a felet, Surface Solo neven. A korabbi 4:3, 3:2 probalkozasok meg a frameless telefonok elott tortentek. Ma - foleg ilyen vekony megoldasban - talan mas lenne a fogadtatas, de akar mar egy 16:10-es kijelzo arany is erdekes lehetne.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák