Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fiery

  veterán

  válasz iMaverick #46 üzenetére

  "Androidon majdnem 100%."

  Igen, en az androidos app piacrol beszeltem, ahol ugyanugy (sot, sokkal durvabban) megfigyelheto a mertektelen kalozkodas, mint a windowsos szoftver piacon. Tudod, amikor egy ingyenes appot, amiben egyaltalan nem tolakodo es konnyen kikerulheto reklam van, feltornek, es inkabb a crackelt verziot telepitik a juzerek, nos, onnantol az app fejlesztojenek nem sok eselye van arra, hogy ne haljon ehen... Lehet a nagy cegeket demonizalni, de nem csak nagy cegek keszitenek szoftvereket/appokat. A kis cegek, maganemberek szamara pedig nem all nyitott kapu az 1 milliard juzer fele. Ha pedig kisebb mennyisegu a juzer bazis, a vegen par ezer Ft bevetelre lehet csupan szamitani havi szinten. Pont amennyit egy indiai programozonak fizetnek a mocskos nagy multik :U ;]

  "Persze ez most megint elvisz abba az irányba, hogy ha az állam kevesebb adót számolna, akkor többen vallanák be a tényleges bevételüket = akadémikus kérdéskör..."

  Igen, ez abszolut off, de annyit mindenkepp erdemes megjegyezni, hogy ez a tetel kulturankent valtozo. Nalunk nyugatabbra mukodik, nalunk nem. Nalunk az emberek az 1 Ft-ot sem fizetik be, ha ugy erzik, nem fogjak elkapni erte. Ugyanigy, 1 Ft-os szoftvert sem vesznek, ha van 0 Ft-ert ugyanaz torrenten. Ez van.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák