Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • morgyi

  nagyúr

  válasz Fiery #96 üzenetére

  Aki kaloz beallitottsagu, az mindent kalozkodik; aki pedig nem, az egyszeruen megnezi az arcedulat, es azt mondja, ez tul sok neki, keres ingyenes alternativat vagy hagyja a francba az egeszet.

  Ez egyszerűen hülyeség. Használnom kell tanulásra a Siemens Step7 programozó környezetét, de nem fogom rohadt sok pénzért megvenni, mert a Siemens egy Student verziót sem hajlandó belőle adni.

  Nem veszem meg a Matlabot sem, pedig otthoni gyakorlásra kell (az ingyenes alternatívák mind szarra sem valók) és a diákverziós is mélyen zsebbenyúlós. Meg még lehetne példát mondani.

  És amikor felhívtuk a magyarországi Mathworks képviseletet közölték, hogy minek akarunk ingyen licenc-t igényelni? Töltsük le torrentről. Hivatalos válasz érted... Most mit csináljak ha a képviselet buzdít a lopásra?

  Ellenben androidra az összes fizetős appomat rendesen megvettem (ki az aki crackekkel szív 500-1000 Ft-ért? Az időm többet ér) Valamint Steamen az összes játékomat rendesen megvettem. Az MS programjaim Dreamsparkosak, de néha 1-2 program befigyel warezben.

  Majd ha lesz normális keresetem mindet megveszem, tervben van ha lesz 10k-s studentverzió win10-ből és Office-ból hogy azonnal lecsapok rá.

  De ez a dolog annyira nem fekete és fehér szerintem, mint ahogy te látod.

  A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés