- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Epic...
Mondjuk júniusban lehet veszek egy 6600-t, uh még jó is lehet, ha addig kiderül, hogy mit adnak...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
szuper kep, barki is csinalta
-
addikt
+1 a képre, jót derültem rajta, igazából az miatt kattintottam a cikkre.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Chiller
őstag
Azért ez valahol "fenomenális".
Amikor megjelentek a kártyák, és tényleg minden egyes eladás számított plusz konkrétan napokat kellett ténylegesen küzdeni, több embernek hogy _egy_ embernek legyen, akkor semmi nem volt. (holott vehettem volna nvidiat is, mert azért tizedannyit kellett volna küzdeni)
Pedig talán azon múlt az AMD vga részlegének az "úgymond" élete, mert lehet beszántották volna.Erre most, hogy már mindenki várja a kövi szériát, és talán már van is "elég" raktárkészlet (értsd: nem 10 darabot kap egy 450 milliós EU piac, mint releasekor)... meglépik ezt...
Hát, nem elegáns, nem elegáns. Hogy finoman fogalmazzak. Persze értem én, mi le vagyunk szarva, minden chip ment a konzolokba, ésatöbbi.... csak hát pont hogy minket nem kéne leszarni, mert ha mi nem vagyunk, akik veszik a high end kártyákat, akkor már 15 éve vége lett volna az ATI/AMD-nek.
*szerk: bármikor megveszek 1000+ eurós kártyát, mert a fizetésem 3x ennyi, nem a pénz/gift a lényeg.... csak megint visszajöttek a régi emlékek, és a végtelenül elb*szott release. Amit most még tetéznek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arra a balesetre senki nem számított, hogy roham tempóban csökkeni kezdenek az új videó kártya eladások.
Lehet hogy a kriptopiac zuhanásához az is hozzá járul, hogy roham tempóban kifelé szállnának az aktuális hardverekből, de most hogy a gamerek is a következő generációra várnak, nincs rá elég balek, akitől legalább a “biztosnak hitt pénzt” amit a hardverbe tettek, azt valóban vissza tudnák szerezni.
O.ó[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
Előbb vegyél hozzá a 3000-ből valami normális procit meg memóriát,ad hoc komplette normális konfigot ami kihajt egy kövi gen videokártyát.
Mert ez a mostani egy 6500XT-t sem hajt ki.
Vannak akik nem keresik ennek csak 10 %-át kemény munkával azok nagyon örőlnek majd egy 6400 mellé ingyen kapott kuponnak is.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
mater799
csendes tag
Már a kódok is áldozatául estek az ellátási problémáknak.
Ha kell valami akkor keress privátban itt az oldalon vagy írj egy sms-t.:) Crosshair VII Hero | R9 3900X | 32GB 3600 CL16 Trident Z | RoG 5700XT | Samsung 870EVO 1TB | Samsung 860QVO 1TB | WD Green 3TB | Cooler Master MasterWatt Maker 1200 Titanium | Fractal Design Meshify S2 TG
-
Dr. Akula
félisten
Bóvli gamék helyett inkább zárcsökkentéssel próbálkozzanak, az jobban be szokott jönni nekünk.
-
Ez olyan, mint a harminc centi
Ugyanakkor nekem is az az érzésem, hogy a jó anyukájukat, mi támogattuk meg, és értem, hogy profitmaximalizació, de valahol üzleti érdek is a régi támogatóit megjutalmazni, mert jöhet még kutyára libazsir... vagy kerozin... vagy hogy is mondják...[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Czeky
Arcképgyáros
Már a kép miatt megérte.
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
nubreed
veterán
Mostanában viszont egyre jobb a piac ellátása, gyakorlatilag a listaár közelében lehet találni bizonyos hardvereket, és még raktáron is van belőlük.
Csak nem Magyarországon. Raktárkészlet már valóban van, de a listaártól még nagyon messze vagyunk így is, bár javult a helyzet de koránt sem ideális.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
ttt
senior tag
Kapják be. Amikor én vettem az Rx480-t akkor igértek, hogy majd lesz meglepi. Reggeltem.
Lett is meglepi: ló.f..t adtak, kb egy évig hittem, hogy egyszer csak tényleg lesz valami tartalom, de semmi. Korábban az nv-vel volt hasonló, akkor 6 cd-t kaptam ajándékba, telis-tele... sharewera sz.rokkal meg egy hűdef.sza kártya vagyok demóval.
Uh. nekem majd az árcsökkentéssel adnak el legközelebb kártyát, ja meg nekem is 3000 júrót kell keresnem -
olymind1
senior tag
Jó lenne azért tudni, hogy milyen játékokat adnak vagy lehet választani majd. Ha RX6600 mellé lehetne választani 2-3 normálisabbat, 330€-ra leakciókzva már elgondolkodtató lehet az a kari, bár lehet megy az még lejjebb is.
Ryzen 2600 mellé jól jött a Division 2, meg a World War Z, mikor már a proci is csak 140€-ba került.
-
Lessmessino
csendes tag
Anno 46 ezerért vettem az rx 570et, 10ért eladtam a world war z-t és a division 2-őt ami mellé járt, így mindjárt csak 36 ezer volt a kártya ma meg azért a kis pénzért meg se érné eladni őket, nem segítene a kártya árán.
AMD Ryzen 7 7800x3d; AMD Powercolor RX 6700XT Hellhound; MSI Mag B650 Tomahawk Wifi; G.Skill 32gb DDR5 6000Mhz; Corsair HX750; LG 24GN650-B 144Hz; Redragon Kumara; Razer Deathadder V3; Steelseries Arctis 3; Meta Quest 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kupon kunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- (Akár komplett PC-vel is eladó!) AORUS GeForce RTX 4090 MASTER 24G - 3+ év garancia
- Eladó NVIDIA GEFORCE GTX 650Ti 1GB DDR5 128BIT Videókártya
- Akció! MSI GeForce GTX 960 2GB GAMING - Eladó! 15.990.-
- Videókártyákat vásárolunk vagy beszámítunk 2xxx-től 4xxx generációig!
- ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 MINI OC Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen