Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Louro

  őstag

  válasz Reggie0 #10 üzenetére

  A kp hátránya, hogy könnyen kezelhető általa a szürke- és feketegazdaság. Egy virtuális valutával gyorsan kiszűrhetőek lehetnének a szabálytalanul működő cégek, csalók. Valószínűleg nem lenne pénz a közvetítő, hanem drágakövek, egyéb tárgyak.

  A kártyák egyik nagy hátránya, hogy szinte csak a Mastercard áll mögötte. Persze a banktól kapjuk a kártyánkat, de a terminálokat nem a bank üzemeli. Sajnos egy-egy kuponakciós hétvégén vagy hülye politikai hírre tömegek mennek üzletekbe és akkor szinte garantált, hogy vagy működik vagy nem. Pedig elég szépen húzzák le az embereket közvetve a terminálszolgáltatók. Nem ingyen kapják az üzletek. Azt az árat be kell építeni a termékek árába.

  A lefedettséget pedig pont azért írtam, mert tudom, hogy még nem lehetne mindenhol virtuális pénz, mert még internet is elvétve van.

  A netbankok pedig elég sok kritikát kapnak, de sokszor a hülye törvényi szabályozások miatt kell hozzányúlni. Ekkor akarnak valami fancy csomagot is készíteni. Sajnos valamiért minden bank szív verzióváltáskor. Nem tudom miért törvényszerű, de legutóbb az Erste-t szapulták nagyon. Azóta már elfogadták az ügyfeleik.

  Mess with the best / Die like the rest

Hozzászólok Aktív témák