- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Samsung LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Mini-ITX
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz FatalEror #13 üzenetére
A panelekre azok gyártója által csak egy viszonylag egyszerű meghajtó chip van szerelve (egy mini NYÁK-on), ami a kész 24 bites képadatból előállítja a pixeleket vezérlő jeleket. Plusz panel-specifikus tápáramkörök vannak még itt.
Ezen kívül ott van még a fő NYÁK, amit általában a késztermék gyártók maguk terveznek (de néha kiszervezik a gyártását), saját vagy más cégek chipjeit (is) felhasználva. Ide kerülhetnek különféle grafikus chipek, stb. És végül itt van a szoftver.
-
dezz
nagyúr
-
kromatika
veterán
nosza neki.
-
dezz
nagyúr
Sokféle szinten van keresztül-kasul mindenféle együttműködés a multik között, de attól még minenki megtartja a saját márkáját/márkáit.
(#5) X-Master: Az AUO valóban leginkább a hatalmas volumenben gyártott, közepes TN paneleiről híres, de ők gyártják pl. a P-MVA és A-MVA paneleket is. Egy termékük alapján feltétlen kell beskatujázni őket.
A napfény (abból is leginkább az UV [és persze az infravörös, ha túl sokáig hagynak valamit a napon]) egyébként eléggé árt az LCD-nek (és az OLED-nek is)!
-
aram01
nagyúr
már rég bekellet volna szállniuk, nem tudom miért vártak eddig
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
szp1
addikt
Csak igyekezzenek, mert 3 év múlva új TV-t kell vennem...
X-Master : elég messzemenő következtetéseket sugallsz egy harmadosztályú TN panel minőségéből kiindulva egy egészen más ligában játszó hi-tech cucc jövőbeli tulajdonságaira nézve - ami ráadásul a Panasonic neve alatt ( is ) fog futni.
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
FatalEror
addikt
válasz fatallerror #4 üzenetére
Ja és adnak hozzá egy ultrablurayextendcuthd Gangnam Style DVD-t.
HardCore is my LifeStyle
-
X-Master
tag
Lenovo S9-es netbookunkba AUO panel van. Megnéztem, mert szétszedtem. 4 év alatt beszart, alig látni rajt valamit. Nem egy tartós cucc. Bár hozzáteszem Samsung Full HD-s tévém is panelhibás lett a garancia vége előtt, azt még cserélték, de a netbookkal már sokmindent nem tudok csinálni, pedig Win8-at is bírta.
-
FatalEror
addikt
Mi lesz a márkajelzés PanaSony?
HardCore is my LifeStyle
-
Eliot
tag
Hajrá
Üdv, Eliot