- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Nem bírom már elképzelni, hogy ne max tkl-en pötyögjek.
Azon kívül alapvetően rendben van, hogy nem csak bazári kinézetű cuccok vannak. A fehér / világos billentyűzetet szeretem.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
veterán
Lehet csak az én szemem érzékeny ilyesmire,de engem este zavarnak a világosabb színek ha a periférikus látómezőben vannak.
A világosabb kék,a sárga és a zöld főleg,a fehér meg kész rémálom.Van egy sejtésem,hogy ez a fehér világítás is zavarna.
Az egyetlen amit este elviselek az a piros. -
proci985
MODERÁTOR
Logitech G915 kb 200 eur, Asus Falchion 170, Razer Blackwidow mini 200, asus rog claymore ii meg 290. akciok vannak, de itt most MSRProl beszelunk.
a Razer Huntsman Elite is 200 korul kezdett hazon belul, ahogy nezem ez hasonlo csak kevesbe RGB es nem vezetekes.
dolgot persze ugy is lehet nezni, hogy mechak azert birjak, irodaban a Steelseriesem 2013mas, az itthoni Corsair K95 is kb a hatodik evet tapossa. annyi, hogy mindketton latszanak kopasnyomok, meg a K95nek behalt a hangeroszabalyzoja (tipushiba), amit siman megoldottam a funkciogombjaival ha mar van neki 18 .
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
bfkerek
csendes tag
Ezekbe teszik a többi termékükből kispórolt anyagot.
-
nuke7
veterán
pro type de lineáris... ezt nem értem, hogy hogy sikerült összehozniuk...
https://youtube.com/user/nuke7
-
nyunyu
félisten
Világosban ennyi a különbség a két kupakszett között.
Az tény, hogy a botanical kupakszettem fekete alapon zöld feliratos mod gombjai nehezen olvashatóak a sötétben, de vakon gépeléskor úgyis csak a szemem sarkából látott eltérő színű gombcsoportok vezetik a kezemet. (ezért ragaszkodom a sakktáblás kupakszettekhez.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
A bill az durván túl van árazva.
Mihez képest?
Egy Ducky One 2 White Edition is 140€-be kerül, de az vezetékes, és csuklótámaszt sem adnak mellé.
(Jéé, ez is drágult vagy 20€-t egy év alatt. )Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan billentyűzetet ajánlani ami fekete és be lehet állítani, hogy csak fehéren világítson? ( És csak a betűknél mellette ne szűrődjön ki fény)
Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
félisten
Bejövős ez letisztult design, több ilyen mechanikus kellene!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Pro Glide egy határozottan kellemes (és nem túl drága) kontroll pad. Már csak egy L-es, 4 mm vastag verzió kell belőle, és le van fedve a spektrum.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
siposz
aktív tag
Ez a fehér design nem néz ki rosszul, de a fehér alapon fehér karakterekkel szerintem pont azt az előnyét veszti el, hogy világítás nélkül is jól használható.
-
moleculez
veterán
A bill az durván túl van árazva.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...