Hirdetés
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- [Re:] A Panasonic HX830 4K LCD tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi, és Hifi kábelezés!
Hozzászólok Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Synthwave #13 üzenetére
Azt hittem, hogy a mostani és a régebbi perifériák viszonyáról volt szó.
Ez az, hogy nem erről van szó, de már 2x leírtam, leírom harmadjára: a low cost irodai eszközök jobban bírják, mint a tízszeres árú gaming termékek. Nekem ezzel van bajom no meg azzal, hogy ez számodra tök okés - számomra nem és itt a fórumon én csak leírtam a véleményem, nem a gyártókkal vitatkozom hanem veled, mert ebben nem értünk egyet: szerintem ez az állapot elfogadhatatlan. Több megoldást én is leírtam rögtön az első posztomban amit te felül szeretnél bírálni a saját véleményeddel ami számomra elfogadhatatlan ebben az árkategóriában - szerintem nem ennek kellene lennie a természetesnek és ebben nem értünk egyet, nem abban, hogy mit lehetne tenni hogy ez változzon mert abban egyetértünk: semmit, mert úgyis lesz aki megveszi a szemetet. (Én is ezt teszem mivel nincs más választás.)
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
Hozzászólok Aktív témák
ph Megnyúztuk kicsit a tajvani gyártó vezetékmentes zászlóshajóját és legújabb műanyag padját.
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- [Re:] Bárki támogathatja majd a kedvenc zenészét a SoundCloudon
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB/6GB ram
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- [Re:] [Dtomka:] Igényfelmérés - Nvidia RTX 3060/70/80/90
- [Re:] Kingston HyperX Performance 16GB (4x4GB) DDR3 2400Mhz (KHX24C11T2K2/8X) ram
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest