Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  válasz J.J. András #35 üzenetére

  Nekem is volt számtalan egerem az elmúlt tizenévben (most a nem gaming-grade-es, azt megelőző tizenévet ne nézzük)? Csak kb. két tucat (jóféle) modell privát használatra, meg még ki tudja mennyi egy-két hétre, tesztre. Azért van némi viszonyítási alap itt is.

  Teljesen egyértelmű, hogy az átlagos tartósság az eltelt idő alatt redukálódott, de ez szinte mindennel így van, nem hiszem, hogy ezt folyamatosan szajkózni kellene, hacsak valaki nem egy kő alatt tengette a létét az elmúlt két évtizedben (a tervezett avulás meg sokkal régebbi történet, mint a gayming egerek). Ezért nem kell "elfogadnom" a véleményt. Nincs rá szükség, mert nem mond újat. Akkor kellene elfogadnom, ha vitatnám. De nem vitattam, hanem jó realistaként megkerültem – maximum az enyémet lehetne elfogadni.

  Egértesztekre visszatérve; mi szokott lenni a záró gondolatok egyike? Hogy a tartósságról nyilatkozni érdemben nem lehet, majd az idő választ ad a kérdésre. Csalódtunk már kellemesen, bár többször nem, mint igen.

  Hol köt ki az 55 ezres cucc? Jobb esetben aprón, ahol töredék áron elmegy és valaki párszáz forintból fullos egeret csinál belőle megint. 10-esért átveszek kapcsolóhibás GPW-ket bármikor. )) A fekete kontinens freont és azbesztet tüdőző csecsemőire majd akkor is térjünk vissza, amikor autóba vagy tömegközelekedésre ülsz, netán bármiféle, természetes lebomlásra képtelen hulladékot gyártasz szimplán azzal, hogy fogyasztói társadalomban élsz. ;]

  :))

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés