Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Friss be quiet! tápok a high-end szegmensben
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Samsung M7: okosmonitor a tesztpadon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Alexa
- Milyen videókártyát?
Hozzászólok Aktív témák
-
Kolbi_30
senior tag
válasz
Dyingsoul #11 üzenetére
Nekem volt egy A4 bloody egerem az egeres topikba elhordtak minden szar szemétnek mert a szenzor nem jó.. Mai napig működik mostanában lesz 7 vagy 8 éves. 5 éve vettem a nagyobb testvérét szintén A4 bloody xy. Semmi baja pedig alátét nélkül használom igaz mostanában kevesebbet, de míg volt időm napi 10-12 órát öltem. Volt rádiós egerem 1 év után meghalt, meg érzékeny voltam rá mert amid ki nem basztam a jobb tenyerem és kezfejem hamlott.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
válasz
Dyingsoul #11 üzenetére
Rólad egyetlen betű sem volt a posztban. Azt hittem, hogy a mostani és a régebbi perifériák viszonyáról volt szó.
Ha nincs türelmed ilyesmihez, akkor ez van, el kell fogadni (bár nem tudom, hogy lehet erre hónapokat elpazarolni, nekem még sosem sikerült - mindenesetre egyszer veszel mondjuk 20 kapcsolót, aztán jópár évre le van tudva a dolog). Mást úgysem nagyon tehetsz, mert attól, hogy kiborulsz, még nem fognak megtérni a gyártók, és az a magányos, nem eladott példány sem fog nekik fájni, mert úgyis lesz rá másik vevő.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Hozzászólok Aktív témák
ph Megnyúztuk kicsit a tajvani gyártó vezetékmentes zászlóshajóját és legújabb műanyag padját.
- Gamer félkonfig: Asus Z170A | Intel i7-7700k | HyperX 16GB DDR4 2400MHz
- Ultra Gear Gamer Monitor LG 38GL950G-B WQHD Ívelt Nano IPS LED Gamer Monitor Üzlettől Garanciával!
- Ultra Gear Gamer Monitor! LG 34GN850-B WQHD Ívelt Nano IPS LED Gamer Monitor Üzlettől,Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 (T490)*10.gen/16GB/256GB/vil.MAGYAR bill/3 év gari + extra 3 év akkura
- LG 34GL750-B monitor, L265
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest