Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Az nem tudom vilagos-e, hogy nem azt mondom, hogy mar az arme a piac, hanem hogy az x86 be fogja szopni.
Mondj egy olyan feladatot, ami meghatarozza, hogy melyik processzore a piac, es nem parhuzamosithato, viszont a leggyorsabb processzort igenyli, minden mas masodlagos. Szerintem nem fogsz ilyet talalni.
A peldad teljesen rossz szerintem. De igazabol mind1, nem kell egyeterteni, de majd emlekezz, amikor csokkennek az intel eladasai.
-
lenox
veterán
Majd csak figyeljetek
.Az arm mar a szerver piacra is elkezdett benyomulni, meg van ez a dolog, hogy az nvidia eleg jol ki van zarva az x86 piacrol, kozben meg hpc-ben eleg eros. Az ipad sikeret egy csomo ceg meg fogja lovagolni, en ebbol az x86 hanyatlasat rakom ossze. Soha nem irtak meg ennyi szoftvert x86-tol kulonbozo platformra mint manapsag Mar csak annyi kell, hogy arm alapu desktoppal jojjenek elo a komolyabb gyartok felaron, szerintem nemsokara meg is lesz.
Nyilvan nem rosszak az intel cpuk, de sem szamitasi teljesitmeny/tranziszorban, sem szamitasi teljesitmeny/wattban nem elsok. Szerintem azert ilyen nepszeruek, mert a legtobb proggy x86-ra van irva, es abban spec eleg jok. De ennek az aranynak a csokkenesevel szerintem bukta lesz elobb-utobb. Mivel semmi nem tart orokke, szinte kizart, hogy tevedjek, max az idorol lehet vitatkozni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Használt MSI Sword 15 A12UE laptop i7, 3060 RTX, 240 Hz IPS, 32 Gb RAM
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- LATTITUDE 9330 13.3" QHD+ Touch Premium Üzleti 2in1 laptop, 12.gen i5, 16G/250, Garancia, üzletből
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.